قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۱ ساعت قبل

امام جمعه خارگ: فرهنگ بسیجی در متن زندگی اجتماعی مردم جریان داشته باشد

خارگ- امام جمعه خارگ گفت: فرهنگ بسیجی یکی از ارزشمندترین میراث‌های انقلاب اسلامی است که باید در متن زندگی اجتماعی مردم جریان داشته باشد.
 امام جمعه خارگ: فرهنگ بسیجی در متن زندگی اجتماعی مردم جریان داشته باشد
به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمود کارگر صبح دوشنبه در مراسم معارفه جانشین سپاه ثارالله خارگ با اشاره به اهمیت فرهنگ بسیجی اظهار کرد: بسیج صرفاً یک مجموعه و ساختار سازمانی نیست، بلکه یک فرهنگ و تفکر مبتنی بر ایمان، اخلاص، ایثار، مسئولیت‌پذیری و حضور در میدان است.

وی افزود: در جزیره خارگ اقدامات مؤثر و ارزشمندی در حوزه فرهنگی انجام شده و بخش قابل توجهی از این فعالیت‌ها با تکیه بر ظرفیت بسیج، جوانان و نیروهای مؤمن و دغدغه‌مند جزیره شکل گرفته است.

تقویت روحیه بسیجی در عرصه فرهنگ

امام جمعه خارگ با بیان اینکه فرهنگ بسیجی باید در متن زندگی اجتماعی مردم جریان داشته باشد، تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت روحیه بسیجی در عرصه فرهنگ، خدمت‌رسانی، جهاد تبیین و مقابله با جنگ نرم دشمن هستیم.

کارگر با اشاره به پیشینه پرافتخار خارگ در دوران دفاع مقدس گفت: خارگ در طول سال‌های جنگ تحمیلی بارها مورد حمله دشمن قرار گرفت، اما مردم، بسیجیان، نیروهای نظامی و کارکنان صنعت نفت با ایستادگی خود اجازه ندادند این جزیره راهبردی از مسیر خدمت به کشور خارج شود.

وی ادامه داد: میراث ماندگار بسیجیان خارگ تنها متعلق به گذشته نیست؛ در جنگ‌ها و بحران‌های اخیر نیز روحیه ایثار، مقاومت و حضور در میدان را در میان نیروهای بسیجی این جزیره شاهد بوده‌ایم و این میراث ارزشمند باید به نسل جوان منتقل شود.

انجام اقدامات مؤثر و ماندگار فرهنگی

امام جمعه خارگ خاطرنشان کرد: آنچه امروز از مقاومت و ایستادگی در خارگ به یادگار مانده، نتیجه سال‌ها مجاهدت انسان‌هایی است که در سخت‌ترین شرایط پای انقلاب، کشور و مردم ایستادند و فرهنگ بسیجی را در عمل معنا کردند.

وی در پایان ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه سپاه و بسیج خارگ، برای جانشین جدید سپاه ثارالله خارگ آرزوی توفیق کرد و گفت: انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی جزیره، مسیر اقدامات مؤثر و ماندگار فرهنگی با قوت بیشتری ادامه پیدا کند. کد مطلب 6919111



 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیاست و بسیاری از افراد برای ملایم‌تر شدن طعم آن، شیر اضافه می‌کنند؛ اما اگر هدف شما بهره‌مندی از آنتی‌اکسیدان‌های چای باشد، این عادت ممکن است بخشی از اثر این ترکیبات مفید را کاهش دهد.

 مذاکرات ایران و آمریکا

مذاکرات ایران و آمریکا


 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

به گزارش فرکانس، در این شیوه کلاهبرداری، مجرمان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای فردی آشنا را شبیه‌سازی کرده و با ایجاد شرایطی اضطراری، از قربانی درخواست پول می‌کنند. پلیس فتا تأکید کرده است که شنیدن صدای آشنا به‌تنهایی برای تأیید هویت کافی نیست. در صورت دریافت چنین تماس‌هایی، باید تماس قطع شده و [ ]

 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.