قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۵۳ دقیقه قبل

نتیجه مقاومت ملت باید به سفره آنان منتقل شود/عذرخواهی از بابت گرانی ها

خرم آباد - وزیر میراث فرهنگی گفت: ظرفیت بزرگی که مردم در میدان مقاومت و حمایت از کشور نشان دادند باید به سفره مردم منتقل شود و نتیجه آن در معیشت و زندگی مردم دیده شود.
 نتیجه مقاومت ملت باید به سفره آنان منتقل شود/عذرخواهی از بابت گرانی ها

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا صالحی امیری ظهرچهارشنبه در شورای اداری لرستان اظهار داشت: اعتماد، رضایت و مشارکت مردم مهم‌ترین سرمایه اجتماعی کشور و موتور محرکه دولت است و عبور از شرایط دشوار کنونی با حفظ انسجام ملی و پاسخگویی به مطالبات مردم امکان‌پذیر خواهد بود.

وی افزود: دولت در شرایط کنونی چهار راهبرد را دنبال می‌کند که نخستین آن تداوم انسجام ملی است؛ انسجام ملی به معنای بقای ایران زمین، تداوم نظام سیاسی و حفظ یکپارچگی کشور است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: دومین راهبرد دولت، مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمن است و امروز می‌توانیم در لرستان و ایران پرچم پیروزی را برافراشته ببینیم.

صالحی امیری کارآمدی را سومین راهبرد دولت عنوان کرد و گفت: کارآمدی یعنی پاسخگویی به مطالبات مردم، تامین ارزاق، معیشت، اشتغال و فراهم کردن زمینه یک زندگی شرافتمندانه برای مردم.

وی اظهار داشت: هیچ‌یک از اعضای دولت برای خود شأنی جز خدمت به مردم قائل نیستند و هرکس خارج از مطالبات مردم در زمین دیگری بازی کند، در زمین دشمن حرکت می‌کند.وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سرمایه اجتماعی را چهارمین راهبرد دولت دانست و تاکید کرد: اعتماد، رضایت و مشارکت مردم مهم‌ترین و پایان‌ناپذیرترین سرمایه کشور است و دولت بدون سرمایه اجتماعی نمی‌تواند حیات خود را تداوم دهد.

صالحی امیری با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: در دو سال گذشته تلاش شد مردم به کالاهای اساسی، سوخت، انرژی، آب، برق، گاز و بنزین دسترسی داشته باشند، اما با مشکلاتی مانند گرانی، تورم، اشتغال و معیشت مواجه هستیم و بابت کاستی‌ها از مردم عزیز لرستان عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: دولت و مجلس در کنار مردم ایستاده‌اند و اطمینان داریم ملت ایران از این پیچ سخت عبور خواهد کرد و به فضای جدیدی خواهد رسید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سه هدف بنیادین مورد توجه دولت، بقای ایران مستقل، بقای جامعه ایران و بقای نظام سیاسی است و هر حرکتی که این سه ارزش بنیادی را به حاشیه ببرد، ضد انسجام و برخلاف خواست ملت خواهد بود.

صالحی‌امیری افزود: ایران بدون جامعه ایران معنا ندارد و جامعه نیز بدون رضایتمندی و اعتماد مردم پایدار …



 از «خانوم والده» تا «اسکورت»؛ چهار فیلم تازه در راه سینماها
۵۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

از «خانوم والده» تا «اسکورت»؛ چهار فیلم تازه در راه سینماها

تهران - ایرنا - همزمان با ثبت قرارداد نمایش چهار فیلم جدید، ترکیبی از کمدی، انیمیشن و اکشن اجتماعی در شهریورماه راهی پرده سینماها می‌شود؛ آثاری که از حضور رضا عطاران در «خانوم والده» تا بازگشت یوسف حاتمی‌کیا با فیلم تحسین‌شده «اسکورت» را دربرمی‌گیرد.

 احیای غول آهنی فرودگاه شیراز با تدبیر دولت چهاردهم پس از یک دهه بلاتکلیفی
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

احیای غول آهنی فرودگاه شیراز با تدبیر دولت چهاردهم پس از یک دهه بلاتکلیفی

شیراز-ایرنا- پروژه ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه شیراز پس از بیش از یک دهه رکود و بلاتکلیفی، با تصویب اعتباری افزون بر ۲۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال در شورای اقتصاد و پیگیری‌های دولت چهاردهم، از خواب زمستانی خارج شد و اکنون با برنامه‌ریزی فازی و تامین منابع، امید به بهره‌برداری از آن در افق سه‌ساله قوت گرفته است.

 پایان عصر نفت در میدان نبرد؟ / آمریکا و چین به دنبال خودروهای نظامی برقی
۳۳ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پایان عصر نفت در میدان نبرد؟ / آمریکا و چین به دنبال خودروهای نظامی برقی

نفت بیش از یک قرن ستون اصلی تحرک نیروهای نظامی بوده است، اما پیشرفت فناوری باتری و خودروهای هیبریدی می‌تواند این معادله را تغییر دهد. ارتش‌های پیشرفته جهان به‌تدریج به سمت استفاده از سامانه‌های برقی و هیبریدی حرکت می‌کنند.

 تغییر نام غیرمنتظره پروژه جدید اندرو گارفیلد؛ سازندگان The Uprising به دامان «رابین هود» پناه بردند
۴ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

تغییر نام غیرمنتظره پروژه جدید اندرو گارفیلد؛ سازندگان The Uprising به دامان «رابین هود» پناه بردند

در چرخشی تعجب‌برانگیز و تنها دو هفته مانده به اکران، نام پروژه جدید پل گرین‌گرس با بازی اندرو گارفیلد تغییر کرد. فیلمی که پیش‌تر به‌عنوان اثری تاریخی درباره «شورش دهقانان» شناخته می‌شد، اکنون با عنوان (The Uprising: The Rise of Robun Hood) «خیزش: ظهور رابین هود» معرفی شده است که گمانه‌زنی‌های بسیاری را درباره وضعیت تجاری و استراتژی تبلیغاتی آن ایجاد کرده است.

 پاسخ محمدباقر قالیباف به حسین شریعتمداری: هر اقدام عقلانی نباید در ذیل سازش و انفعال تعریف شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پاسخ محمدباقر قالیباف به حسین شریعتمداری: هر اقدام عقلانی نباید در ذیل سازش و انفعال تعریف شود

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نامه مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: در عین مرزبندی با غرب‌گرایی باید بگویم که هر اقدام عقلانی از موضع انقلابی، هر گفت‌وگوی مقتدرانه یا هر تلاش برای گرفتن حق ملت از دشمن، نباید به نادرست در ذیل سازش و انفعال تعریف شود.

 شاخص ۴۰ صنعت بورس هفته را سبز به پایان رساندند
۱ ساعت قبل / سایت سنا

شاخص ۴۰ صنعت بورس هفته را سبز به پایان رساندند

در هفته نخست شهریور ۱۴۰۵، منحنی شاخص هر ۴۰ صنعت فعال بازار سهام با افزایش همراه شد و میانگین رشد شاخص صنایع به ۷.۸ درصد رسید. در این هفته، شاخص زغال‌سنگ بیش‌ترین افزایش را ثبت کرد و پس از آن سایر معادن، محصولات چوبی، اطلاعات و ارتباطات و محصولات چرمی در رتبه‌های بعدی رشد هفتگی قرار گرفتند. در مقابل، تنها شاخص انتشار و چاپ با کاهش همراه شد. این گزارش حاکی است در آخرین روز معاملاتی هفته، شاخص ۲۴ صنعت در بالاترین سطح تاریخی خود قرار گرفت.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح