قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

میراثی فراتر از مدال؛ چگونه لس‌آنجلس میزبانی المپیک را سبز کرد؟

میزبانی بازی‌های المپیک دیگر فقط به معنای برگزاری موفق یک رقابت چندرشته‌ای نیست، بلکه به شاخصی برای سنجش توسعه پایدار، مدیریت شهری، قدرت نرم و دیپلماسی بین‌المللی کشورها تبدیل شده است.
 میراثی فراتر از مدال؛ چگونه لس‌آنجلس میزبانی المپیک را سبز کرد؟

به گزارش خبرگزاری مهر، در سال‌های اخیر، پایداری زیست‌محیطی به یکی از مهم‌ترین معیارهای ارزیابی میزبانان بازی‌های المپیک تبدیل شده و کمیته بین‌المللی المپیک نیز بر این موضوع تأکید ویژه‌ای دارد.

دکتر مهناز صباغ نوین کارشناس روابط بین الملل در یادداشتی برای گروه ورزشی خبرگزاری مهر در این مورد نوشت: در این میان، لس‌آنجلس که در سال‌های ۱۹۳۲، ۱۹۸۴ و ۲۰۲۸ میزبان بازی‌های المپیک تابستانی بوده و خواهد بود، نمونه‌ای مناسب برای بررسی این تحول است. مرور این سه دوره نشان می‌دهد که مفهوم «میراث المپیک» از توسعه زیرساخت و موفقیت اقتصادی، به سمت پایداری، کاهش اثرات زیست‌محیطی، تاب‌آوری شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان حرکت کرده است.

المپیک لس‌آنجلس ۱۹۳۲

المپیک لس‌آنجلس ۱۹۳۲ فراتر از یک رویداد ورزشی بود. این دوره با مدیریت مالی موفق و کسب حدود یک میلیون دلار مازاد مالی از طریق فروش بلیت، سود سپرده‌های بانکی، فروش تجهیزات پس از پایان بازی‌ها، انتشار اوراق قرضه دولتی و درآمدهای تجاری برگزار شد.

استفاده از زیرساخت‌های موجود و ساخت تنها دو مجموعه جدید، همکاری با بخش خصوصی و صنعت سرگرمی، دعوت از مالکان روزنامه‌ها، توسعه‌دهندگان املاک و مدیران استودیوهای هالیوود، استفاده از ورزشکاران در تولیدات سینمایی و توسعه فضای سبز شهری از جمله اقداماتی بود که این دوره را به الگویی برای برگزاری رویدادهای بزرگ تبدیل کرد. کاشت حدود ۳۰ هزار اصله نخل در خیابان‌ها و بلوارهای اصلی شهر نیز بخشی از برنامه‌های توسعه شهری بود که آثار آن سال‌ها بعد نیز باقی ماند. هرچند در آن زمان موضوع پایداری زیست‌محیطی به شکل امروزی مطرح نبود، اما استفاده حداکثری از امکانات موجود، زمینه‌ساز رویکردی شد که امروز یکی از اصول اصلی برگزاری بازی‌های المپیک است.

المپیک لس‌آنجلس ۱۹۸۴

لس‌آنجلس در سال ۱۹۸۴ بار دیگر با تکیه بر استفاده از زیرساخت‌های موجود، یکی از موفق‌ترین دوره‌های المپیک را برگزار کرد. کمیته برگزاری با مدیریت منابع، جذب گسترده اسپانسرها و قراردادهای تجاری، توانست ۲۳۳ میلیون دلار مازاد بودجه ایجاد کند؛ مدلی که بعدها به الگوی برنامه تجاری کمیته بین‌المللی المپیک تبدیل شد.

این دوره علاوه بر موفقیت اقتصادی، از نظر اجتماعی نیز اهمیت زیادی داشت. افزایش حضور زنان …



 خلیلی فینالیست کشتی آزاد جوانان جهان شد
۲۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

خلیلی فینالیست کشتی آزاد جوانان جهان شد

پایگاه خبری فوتبالی- آزادکار وزن ۷۰ کیلوگرم ایران راهی فینال رقابت های جوانان جهان شد.به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، در ادامه رقابت‌های ۴ وزن پایانی کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان در آذربایجان، سینا خلیلی نماینده وزن ۷۰ کیلوگرم ایران در دیدار فینال در یک مبارزه سخت مقابل لاندون تیلور از آمریکا با نتیجه ۳ بر ۲ به برتری رسید و راهی فینال شد.این پیروزی در شرایطی بدست آمد که دیوید تیلور چهره شاخص و عنوان دار جهان و المپیک و حریف سابق حسن یزدانی، در کنار تشک حضور داشت و مشغول هدایت کشتی گیر آمریک ...,کشتی آزاد,سینا خلیلی,تیم ملی کشتی آزاد جوانان

 شوک به فرزانه فصیحی؛ دونده المپیکی ایران از مسابقات جهانی بازماند
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

شوک به فرزانه فصیحی؛ دونده المپیکی ایران از مسابقات جهانی بازماند

دونده المپیکی ایران، از جلوگیری از ثبت‌نامش در مسابقات قهرمانی جهان خبر داد و با انتقاد شدید از این تصمیم، آن را ناعادلانه و همراه با بی‌عدالتی توصیف کرد.



سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت از مسیر قهرمانی فاصله گرفت.
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر ناگویا برای حل یکی از مهم‌ترین مسائل شخصی و اداری خود استفاده کند.
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان