قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

بوشهر پایلوت طرح پزشک خانواده؛ چهار ویزیت اول رایگان شد

بوشهر- مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان به‌عنوان پایلوت خبر داد و گفت: مردم در چهار ویزیت اول به‌صورت رایگان از خدمات بهره‌مند می‌شوند.
 بوشهر پایلوت طرح پزشک خانواده؛ چهار ویزیت اول رایگان شد

داراب بارگاهی در گفتگو با خبرنگار مهر به مناسبت هفته دولت ضمن تبریک این هفته به مردم شریف استان و بیمه‌شدگان معزز سازمان بیمه سلامت، از خدمات ارزشمندی که در حوزه سلامت در سطح استان برای بیمه‌شدگان انجام می‌شود، قدردانی کرد و از موسسات تشخیصی و درمانی، به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی به‌عنوان بزرگ‌ترین شریک کاری سازمان‌های بیمه‌گر پایه، تقدیر و تشکر کرد.

اجرای طرح پزشک خانواده در دشتستان

بارگاهی با اشاره به اینکه شهرستان دشتستان به‌عنوان شهرستان پایلوت طرح نظام پزشک خانواده و نظام ارجاع در حال انجام است، اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت با تمام مراکزی که از طرف دانشگاه معرفی شده‌اند، عقد قرارداد نموده و مردم می‌توانند با مراجعه به مراکز جامع سلامت معرفی‌شده، از این خدمات بهره‌مند شوند.

وی افزود: افرادی که از طریق نظام ارجاع مراجعه کنند، چهار ویزیت اول آن‌ها به‌صورت رایگان انجام می‌شود، کسانی که به هر نحو نیاز به خدمات سطح دو یا سطح سه داشته باشند، با استفاده از نظام ارجاع و مراجعه به مراکز دولتی دانشگاهی تعریف‌شده در شهرستان دشتستان که مرکز درمانی ولایت از جمله آن‌هاست، در سطح دو تنها با پرداخت ۱۵ درصد تعرفه بخش دولتی می‌توانند خدمات خود را دریافت کنند.

وی تصریح کرد: همچنین آن دسته از افرادی که نظام ارجاع را رعایت کرده باشند، با مراجعه به سطح سه، خدماتشان به‌صورت رایگان در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی انجام می‌شود.

ضرورت فعال‌سازی پوشش بیمه‌ای

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر از مردم، به‌ویژه روستاییان عزیزی که اخیراً وضعیت پوشش بیمه‌ای‌شان تغییر کرده، خواست با مراجعه به ادارات بیمه سلامت، دفاتر پیشخوان طرف قرارداد یا سامانه شهروندی بیمه سلامت، نسبت به پوشش بیمه‌ای خود اقدام کنند تا بتوانند از خدماتی که دولت برای آن‌ها در نظر گرفته، به‌خصوص در بحث نظام ارجاع، بهره‌مند شوند.

بارگاهی با بیان اینکه پنج دهک اول جامعه به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند، گفت: برای دهک‌های شش تا ۹ نیز بین ۴۰ تا ۷۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: استفاده از نظام ارجاع و پزشک خانواده مستلزم برخورداری از پوشش بیمه‌ای است و از همه هم‌استانی‌های عزیز، به‌ویژه مردم شهرستان دشتستان، استدعا دارم حتماً قبل از مراجعه به مراکز درمانی و تشخیصی، نسبت به پوشش بیمه‌ای خود اقدام کنند؛ چراکه در حال حاضر دهک‌های شش تا ده وضعیت پوشش بیمه‌ای‌شان غیرفعال است و مردم باید حتماً مراجعه کرده و پوشش بیمه‌ای خود را فعال کنند تا بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج؛ از ۱۰۷ به ۱۳۰ نوع بیماری

بارگاهی در بخش دیگری از سخنان خود به صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج اشاره کرد که از سال ۱۴۰۱ تأسیس شده است.

وی گفت: در بدو تأسیس این صندوق، ۱۰۷ نوع بیماری به‌عنوان بیماران خاص و صعب‌العلاج تشخیص داده شد، در حالی که پیش از آن تنها پنج نوع بیماری خاص وجود داشت. این تعداد امروز به ۱۳۰ نوع بیماری افزایش یافته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با اشاره به اینکه در سطح استان بیش از ۳۳ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج وجود دارد که ۱۲ هزار نفر از این آمار مربوط به بیمه سلامت و بقیه مربوط به سایر سازمان‌های بیمه‌گر پایه هستند، افزود: این بیماران از خدمات صندوق بهره‌مند هستند و کسانی که به مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد مراجعه کنند، همان‌جا از بسته‌های صندوق بهره‌مند شده و خدمات بسیار خوبی دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: در مراجعه به مراکز دولتی دانشگاهی، گاهی تا ۱۰۰ درصد هزینه‌ها پوشش داده می‌شود و در مراکز بخش خصوصی طرف قرارداد نیز بین ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه‌ها پوشش داده می‌شود. هزینه دارو نیز بالای ۹۰ درصد پوشش بیمه‌ای دارد.

بارگاهی در خصوص بیمارانی که به مراکز غیر طرف قرارداد مراجعه می‌کنند، گفت: اگر بیمار خاصی به مرکز غیر طرف قرارداد مراجعه کند یا خدمتی دریافت کند که جزو بسته خدمتی نبوده، با ارائه صورت‌حساب‌ها و هزینه‌کردهای خود، پرونده در کمیته‌ای که هر دو هفته یک‌بار با حضور نمایندگان همه سازمان‌های بیمه‌گر تشکیل می‌شود، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در سال برای هر بیمار، پرداخت مستقیم به حساب شخص بیمار یا سرپرست وی انجام می‌شود.

راه‌اندازی مرکز رادیوتراپی استان

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر به راه‌اندازی مرکز رادیوتراپی استان اشاره کرد که در سال جاری افتتاح شده و در حال ارائه خدمت به مردم است و با بیان اینکه این مرکز بسیار مجهز و خوب است، گفت: علی‌رغم اینکه این مرکز خصوصی است، با تفاهمی که با سازمان‌های بیمه‌گر داشته و قراردادی که با این مرکز منعقد کرده‌ایم، تعرفه‌های دولتی از بیماران دریافت می‌شود و با تخفیف‌هایی که مسئول و موسس مرکز در نظر گرفته، بیماران تاکنون پرداختی چندانی نداشته‌اند و تقریباً ۹۹ درصد هزینه‌های آن‌ها پوشش داده می‌شود که جای تقدیر و تشکر دارد.

بارگاهی با اشاره به برنامه‌های این مرکز افزود: قرار است یک دستگاه رادیوتراپی دیگر نیز به این مرکز اضافه شود تا بتواند همه بیماران استان را پوشش دهد.

وی خاطرنشان کرد: مردم رضایتمندی خوبی دارند؛ پیش از این، به دلیل نبود این خدمت در استان، مردم به استان‌های همجوار مراجعه می‌کردند که با مشکلات زیادی مواجه بودند، اما اکنون با مراجعه به این مرکز، خدمات خود را به‌صورت بیمه‌ای و با تعرفه دولتی دریافت می‌کنند. کد مطلب 6920490



۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نوری: 1925 پروژه کشاورزی ‌هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامرضا نوری قزلجه در آیین افتتاح طرح‌های هفته دولت در هرمزگان با اشاره به مجموعه پروژه‌های بخش کشاورزی کشور اظهار داشت: همزمان با آغاز هفته دولت، هزار و 925 پروژه در حوزه کشاورزی با اعتباری بالغ بر 49.5 همت در سراسر کشور به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: هرمزگان با جذب حدود 14.5 همت اعتبار در قالب 32 پروژه، نزدیک به یک‌سوم مجموع اعتبارات اختصاص‌یافته به پروژه‌های بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

وزیر جهاد کشاورزی این میزان سرمایه‌گذاری را حاصل ظرفیت‌سازی در استان و مشارکت فعال بخش خصوصی دانست و گفت: حضور بخش خصوصی و ایجاد ظرفیت برای جذب سرمایه‌گذاری، نقش مهمی در اجرای طرح‌های تولیدی و توسعه‌ای دارد.

نوری قزلجه با اشاره به مجموع طرح‌های قابل بهره‌برداری در هرمزگان بیان کرد: علاوه بر پروژه‌های بخش کشاورزی، مجموع طرح‌های عمرانی و اقتصادی قابل افتتاح در استان طی هفته دولت به حدود 92 همت می‌رسد.

وی ادامه داد: اجرای این حجم از طرح‌های زیربنایی و تولیدی در شرایطی انجام شده که کشور طی حدود 15 ماه گذشته با شرایط جنگی پیچیده‌ای مواجه بوده است.

دولت جبران خسارت قایق‌های صیادی را دنبال می‌کند

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به خسارت‌های واردشده به قایق‌های صیادی در جریان جنگ گفت: بر اساس گزارش‌های دقیق کارشناسی، روند جبران خسارت‌های واردشده به قایق‌های صیادی در هیئت دولت اصلاح شده و پیگیری‌ها برای پرداخت کامل این خسارت‌ها ادامه دارد.

نوری قزلجه همچنین توسعه زنجیره عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و حذف واسطه‌های غیرضروری را از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: تعیین تکلیف مجوزها و پایبندی به تعهدات گذشته دولت در این زمینه در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: سازمان تعاون روستایی با مشارکت تشکل‌های بخش کشاورزی، حدود 700 «روستابازار» را در سراسر کشور برای عرضه مستقیم محصولات توسط تولیدکنندگان ایجاد کرده است.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: توسعه این زنجیره با هدف ایجاد سودآوری همزمان برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان با جدیت دنبال می‌شود.

ایران به جمع صادرکنندگان گوشت مرغ پیوست

نوری قزلجه با اشاره به وضعیت تولید گوشت مرغ در کشور اظهار داشت: با تلاش بهره‌برداران بخش کشاورزی، صیادان و گلخانه‌داران و با تکیه بر مدیریت جهادی، ایران از مرحله وابستگی عبور کرده و به کشور صادرکننده گوشت مرغ تبدیل شده است.

وی افزود: با وجود تشدید تحریم‌ها، محاصره اقتصادی و شرایط جنگی، امنیت غذایی کشور در مناطق مختلف حفظ شد و کمبودی در تأمین کالاهای اساسی ایجاد نشد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش برخی هزینه‌های تولید و توزیع گفت: اصلاحات ارزی و افزایش هزینه‌های تحمیلی ناشی از جنگ، از جمله رشد هزینه حمل‌ونقل و قیمت تمام‌شده نهاده‌های دامی، موجب افزایش قیمت برخی محصولات شد.

نوری قزلجه تصریح کرد: دولت با استفاده از یارانه‌های مستقیم و اتخاذ تدابیر جبرانی، تلاش می‌کند آثار این افزایش هزینه‌ها بر معیشت مردم را کاهش دهد و از منافع ملی صیانت کند.

سهم کشاورزی از مصرف انرژی کمتر از 5 درصد است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ناترازی انرژی در کشور اظهار کرد: با وجود کسری و ناترازی شدید انرژی، سهم بخش کشاورزی از مصرف انرژی کمتر از 5 درصد است.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی افزود: در عین حال، دفاع از حقوق تولیدکنندگان و صیانت از امنیت غذایی کشور در برابر آثار ناشی از قطعی برق، در شورای عالی انرژی به تصویب رسیده است.

نوری قزلجه همچنین درباره مدیریت تولید محصولات کشاورزی گفت: محصولاتی مانند پیاز، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی اگرچه از نظر قانونی در تعریف کالاهای استراتژیک قرار ندارند، اما در سیاست‌های حمایتی هم‌ردیف محصولات راهبردی مدیریت می‌شوند.

وی از آغاز طرح شناسنامه‌دار کردن این محصولات خبر داد و گفت: اجرای این طرح می‌تواند به مدیریت بهتر تولید و تنظیم بازار این محصولات کمک کند.

صندوق بیمه کشاورزی از زیان‌دهی خارج شد

وزیر جهاد کشاورزی همچنین با اشاره به وضعیت صندوق بیمه کشاورزی اظهار داشت: این صندوق با خروج از شرایط زیان‌دهی، توانسته وضعیت مالی خود را سامان دهد.

نوری قزلجه افزود: تلاش می‌کنیم با رفع موانع آیین‌نامه‌ای و تسهیل فرآیند صدور مجوزها، زمینه پوشش بیمه‌ای کامل فعالان بخش کشاورزی فراهم شود تا تولیدکنندگان در برابر خسارت‌ها و ریسک‌های مختلف از حمایت بیمه‌ای برخوردار باشند.

انتهای پیام/864/.  


۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و یک مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور محلات به نیم‌ور

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: وقوع حادثه رانندگی بین یک دستگاه خودروی وانت‌پیکان و یک دستگاه کامیون در محور مواصلاتی محلات به نیم‌ور محدوده مقابل شهرک صنعتی صدریه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: این راستا بلافاصله 2 تیم عملیاتی از پایگاه‌های اورژانس دوراهی باقرآباد و شهری محلات به محل حادثه اعزام شدند. بررسی‌های انجام شده از صحنه وقوع حادثه نشان داد که در این حادثه رانندگی یک زن 22 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داده و یک مرد 24 ساله نیز مصدوم شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: فرد مصدوم این حادثه رانندگی که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود، پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی برای ادامه روند فرایندهای درمان به بیمارستان امام خمینی شهرستان محلات منتقل شده است. انتهای پیام/


۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته دستاورد تصادف محور دودهک به دلیجان

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه رانندگی پرداخته و افزود: گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه تریلی با راننده یک خودروی سنگین که برای رفع نقص فنی خودروی خود در محور مواصلاتی دودهک به دلیجان نرسیده به جاده جاسب، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی استان اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله تیم عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی به محل حادثه اعزام شد. در این حادثه، راننده مرد خودروی سنگین که حدود 50 سال سن داشت، بر اثر شدت جراحات وارد شده جان خود را از دست داد و تلاش‌های تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی برای نجات این مرد مؤثر واقع نشد. انتهای پیام/




 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات

پرداخت حقوق مردادماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز شده و تا پایان ۳۱ مرداد ادامه دارد؛ این در حالی است که معوقات فروردین و اردیبهشت به حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده و زمان قطعی پرداخت آن هنوز اعلام نشده است.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۲ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…