قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

ظفرقندی: انسجام و وحدت ملی، ضرورت امروز کشور است

وزیر بهداشت با تأکید بر ضرورت انسجام و وحدت ملی، گفت: سیستان و بلوچستان علاوه بر نقش هویتی و تاریخی، از موقعیتی راهبردی و مضاعف برخوردار است.
 ظفرقندی: انسجام و وحدت ملی، ضرورت امروز کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی در جلسه تخصصی که در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار کرد: همه ما و همه کسانی که به مردم خدمت می‌کنند، باید تلاش کنیم مردم از ما راضی باشند و نیاز امروز کشور نیز همین است که مردم از عملکرد مسئولان رضایت داشته باشند.

وی با اشاره به سخنان استاندار سیستان و بلوچستان درباره نقش هویتی و تاریخی استان، افزود: نقش تاریخی استان چه در سیستان و چه در بلوچستان یک واقعیت است، اما امروز نقش راهبردی سیستان و بلوچستان نیز بازتعریف شده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: علاوه بر نقش هویتی و تاریخی، با توجه به شرایط بحران و جنگ، نیاز کشور به واردات مرزی، توسعه دریامحور، سواحل اقیانوسی، مرزهای گسترده و تأمین کالاهای اساسی، اهمیت و موقعیت راهبردی این استان را مضاعف و بیش از پیش کرده است.

ظفرقندی با تأکید بر ضرورت انسجام و وحدت ملی گفت: دو آیه‌ای که در ابتدای جلسه قرائت شد، برای این بود که بگوییم نیاز امروز کشور، نیاز به پیشرفت و نیاز به شکست دشمن، انسجام و وحدت ملی است.

وی با اشاره به جنگ تحمیل‌شده به کشور اظهار کرد: ما درگیر جنگی هستیم که ناجوانمردانه، ددمنشانه و با هدف تسلیم بلاشرط و بدون قید و شرط کشور به ما تحمیل شد. هدف اولیه این جنگ این بود که در عرض چند روز کشور تسلیم شود و پس از آن نیز تجزیه کشور، جدا کردن مردم از یکدیگر و قرار دادن مردم در مقابل هم دنبال می‌شد.

وزیر بهداشت افزود: پس از حدود ۲۰ روز، دشمن متوجه شد که به این اهداف دست پیدا نمی‌کند و با مقاومت و مدیریتی که در کشور انجام شد، این اهداف محقق نشد.

ظفرقندی با اشاره به عملکرد مجموعه سلامت در شرایط جنگی گفت: در جنگ ۱۲ روزه و حوادثی که پس از آن اتفاق افتاد، در مجموع ۶۶ هزار مجروح در کشور داشتیم، اما حتی یک روز نیز با کمبود سرم و خون که از نیازهای اولیه هر جنگی است، مواجه نشدیم.

وی ادامه داد: این شرایط به همت مردم و سازماندهی مناسبی بود که برای ذخیره‌سازی و تأمین نیازهای مجموعه سلامت انجام شد. اینها باید به عنوان افتخاری برای کشور، ایران، تاب‌آوری و مقابله با دشمن ثبت شود و بدانیم از کجا به کجا رسیده‌ایم.

وزیر بهداشت تأکید کرد: در تمام طول جنگ، مراقبت‌های بهداشتی، مادر و کودک …



 دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار دوستانه و تدارکاتی خود با دینامو مسکو، نتیجه را سه بر یک واگذار کرد.

 روسیه با تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران مخالفت کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه با تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران مخالفت کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران را مغایر منشور سازمان ملل دانست و از آمادگی مسکو برای هماهنگی با ایران و دیگر کشورهای ذی‌نفع در برابر این اقدامات خبر داد.

 «اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

«اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟

شنیدن نام «پیوند مغز استخوان» یا «اهدای سلول های بنیادی» برای بسیاری از افراد یادآور اتاق عمل، بیهوشی، شکاف استخوان و دردهای مزمن است. اما آیا این تصویر با و...

 دولت و ملت در کنار مقاومت ملی، مسیر سازندگی را طی می‌کنند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دولت و ملت در کنار مقاومت ملی، مسیر سازندگی را طی می‌کنند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت و ملت ایران در کنار مقاومت ملی با قوت مسیر توسعه و اجرای طرح های عمرانی را طی می کنند.

 تماشا کنید: مناظره؛ ادامه جنگ یا مصالحه با آمریکا؟/ قادری کنگاوری، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه امام حسین و مجید شریفی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی
۵۷ دقیقه قبل / سایت انتخاب

تماشا کنید: مناظره؛ ادامه جنگ یا مصالحه با آمریکا؟/ قادری کنگاوری، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه امام حسین و مجید شریفی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی

۵ ماه بعد از پایان جنگ ۴۰ روزه و اتفاقات بعد از آن، اکنون باید چه مسیری را برای کشور انتخاب کرد؟ ادامه جنگ تا کسب یک پیروزی بزرگ نظامی و یا مصالحه؟

 بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیروهای مقاومت با قدرت عبور کرده و در حال تثبیت و ارتقای تاب آوری ملی خود است
۳۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیروهای مقاومت با قدرت عبور کرده و در حال تثبیت و ارتقای تاب آوری ملی خود است

سازمان اطلاعات سپاه بیانیه خود درخصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن شرور را خطاب به ملت شریف ایران صادر کرد.