قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ ساعت قبل

زاکانی: برای بازسازی خسارت‌های جنگ باید از ظرفیت زمین استفاده کنیم

در نشست بررسی آخرین وضعیت تراکم‌های تشویقی، بر هم‌افزایی دولت و شهرداری برای تسریع بازسازی تهران و تغییر روش‌های تأمین مالی تأکید شد.
 زاکانی: برای بازسازی خسارت‌های جنگ باید از ظرفیت زمین استفاده کنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، در نشست امروز دوشنبه ۹ شهریورماه کمیسیون ماده ۵، عملکرد مدیریت شهری در بازسازی خرابی‌های ناشی از جنگ ۱۲ روزه، روند اعطای تراکم‌های تشویقی و راهکارهای جدید جبران خسارت شهروندان و ابنیه شهری مورد بررسی قرار گرفت.

این نشست با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مسعود نصرتی معاون وزیر کشور، هاشم امینی معاون وزیر نیرو، علی دارابی معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، وحید قربانی مدیرکل دفتر فنی و برنامه‌ریزی وزارت کشور، شهبازی نماینده دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.

زاکانی: شهرداری برای حل مشکلات روی زمین‌مانده مردم وارد میدان شد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، با تشریح روند شکل‌گیری سازوکار استفاده از ظرفیت شهرها برای بازسازی خسارت‌های ناشی از جنگ، اظهار کرد: طبق قاعده، بنیاد مسکن متولی این امر بود، اما به دلیل کسری اعتبارات کشور و در پی برگزاری جلسات متعدد با حضور رئیس‌جمهور و اعضای دولت، استفاده از ظرفیت کلان‌شهرها و شهرها برای جلوگیری از توقف روند بازسازی به تصویب رسید.

وی با تأکید بر اینکه مسئولیت اولیه بازسازی بر عهده شهرداری نبود، افزود: ضرورت ایجاب کرد مدیریت شهری وارد صحنه شود و حتی در حوزه اسکان موقت آسیب‌دیدگان، تأمین هتل‌ها و رسیدگی به خانواده‌های متأثر از حملات، با تمام توان پای کار آمد؛ به‌گونه‌ای که هزاران خانواده و افراد متعددی تحت پوشش خدمات شهرداری قرار گرفتند.

شهردار تهران با اشاره به استمرار شرایط جنگی و ضرورت بازنگری در مدل‌های تأمین مالی کشور تصریح کرد: باید از اتکای صرف به نفت و مالیات عبور کنیم. ظرفیت قابل‌توجهی در حوزه زمین و اراضی حریم با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی وجود دارد که می‌توان با اهرم‌سازی مناسب، اعتبارات قابل‌توجهی برای بازسازی ابنیه آسیب‌دیده و میراث ملی ایجاد کرد، بدون آنکه بار مضاعفی بر دوش مردم یا شهرداری‌ها گذاشته شود.

معاون وزیر کشور: شهرداری تهران در پاکسازی آثار جنگ جهاد کرد

مسعود نصرتی، معاون وزیر کشور، با قدردانی از اقدامات شهرداری تهران گفت: نماد این جنگ، خرابی‌های شهری بود و حدود ۴۱۰ نقطه از تأسیسات کشور آسیب دید، اما شهرداری تهران با اقدامی جهادی اجازه نداد چهره شهر مخدوش بماند و نارضایتی در سطح شهر شکل بگیرد. …






 اخبار جدید

 مهدی نجفی هافبک پیکان: استقلال خوزستان نگذاشت کارمان را کنیم
۴۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی نجفی هافبک پیکان: استقلال خوزستان نگذاشت کارمان را کنیم

مهدی نجفی هافبک تیم فوتبال پیکان می‌گوید همچنان شرایط بدنی این تیم با شرایط ایده‌آل فاصله خیلی زیادی دارد.

 جدول قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز ۹ شهریور ۱۴۰۵
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

جدول قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز ۹ شهریور ۱۴۰۵

قیمت گوشی امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ نشان می‌دهد بازار موبایل همچنان با فاصله چشمگیر میان مدل‌های اقتصادی و پرچمدار روبه‌رو است؛ آیفون ۱۷ پرومکس با قیمت ۴۰۶ میلیون تومان و گلکسی S26 اولترا با قیمت ۳۴۰ میلیون تومان در میان گران‌ترین گوشی‌های بازار قرار گرفته‌اند.

 رد پیشنهاد تمدید حضور نیروهای آمریکایی در عراق
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

رد پیشنهاد تمدید حضور نیروهای آمریکایی در عراق

سخنگوی دولت عراق گفت که علی الزیدی، نخست وزیر عراق پیشنهاد حفظ برخی از نیروهای ائتلاف بین‌المللی پس از ۳۰ سپتامبر را رد کرد.

 سایت لهستانی Radio Łódź: اللهیار صیادمنش بهترین خرید لخ پوزنان در شروع فصل
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

سایت لهستانی Radio Łódź: اللهیار صیادمنش بهترین خرید لخ پوزنان در شروع فصل

اللهیار صیادمنش با ۵ گل (۳ گل در لیگ و ۲ گل در پلی‌آف لیگ اروپا) و ۲ پاس گل در ۷ بازی، به عنوان «بهترین خرید» لخ پوزنان معرفی شد.

 روز متفاوت بورس
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

روز متفاوت بورس

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در روز دوشنبه با رشد شاخص کل و افت شاخص هم¬وزن پیگیری شد. مهم¬ترین عاملی که موجب افزایش عرضه¬ها در کلیت بازار سهام شد؛ ریسک سیستماتیکی بود که در نتیجه پیشروی برخی ریسک¬ها رخ داد.

 ده‌ها کودک بر اثر بارش تگرگ‌ زخمی شدند + فیلم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ده‌ها کودک بر اثر بارش تگرگ‌ زخمی شدند + فیلم

رسانه‌های سوئیس اعلام کردند پس از بارش تگرگ‌های دانه‌ درشت به اندازه توپ گلف در مناطقی از این کشور حدود ۴۰ نفر که بیشتر آنها کودک بودند، مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026