
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین نجفی ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی دریافت گزارشهای مردمی و انجام اقدامات اطلاعاتی مبنی بر دپوی غیرمجاز و احتکار شکر در پارکینگ یک منزل مسکونی در یکی از مناطق استان همدان رسیدگی به این موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی پس از شناسایی دقیق محل و انجام هماهنگیهای لازم با مرجع قضایی در بازرسی از این مکان ۲۶ تن شکر احتکار شده را کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه ارزش کالاهای کشفشده برابر نظر کارشناسان مربوطه ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این راستا پروندهای تشکیل و متهم برای طی مراحل قانونی و سیر مراحل قضایی به مراجع ذیصلاح معرفی شدند.
وی در ادامه از کشف سیگار قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در سطح استان خبر …











