قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

توقیف و انتقال ۱۲۱۶ دستگاه خودرو به دلیل آلودگی صوتی در آذربایجان غربی

ارومیه - رئیس پلیس راهور آذربایجان‌غربی از توقیف و انتقال ۱۲۱۶ دستگاه خودرو به پارکینگ به دلیل ایجاد آلودگی صوتی خبر داد و گفت: برخورد با خودروهای متخلف در این زمینه با جدیت ادامه دارد.
 توقیف و انتقال ۱۲۱۶ دستگاه خودرو به دلیل آلودگی صوتی در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حاتم ابراهیمی در این زمینه با اشاره به آمار برخوردهای انجام‌شده با خودروهای دارای آلودگی صوتی در استان گفت: تاکنون بیش از ۴۵۰۰ دستگاه خودرو در بار نخست تخلف به دلیل ایجاد آلودگی صوتی و ناهنجاری اعمال قانون شده‌اند.

وی ادامه داد: در بار دوم تخلف نیز ۱۶۵۵ دستگاه خودرو اعمال قانون شده و برای ۲۸۹۲ دستگاه خودرو نیز در مرحله سوم برخورد، اعمال قانون انجام شده است.

سرهنگ ابراهیمی افزود: در نتیجه این برخوردها، تاکنون ۱۲۷۶ دستگاه خودرو که اقدام به ایجاد آلودگی صوتی و ناهنجاری کرده‌اند، توقیف و به پارکینگ منتقل شده‌اند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان غربی با اشاره به گلایه شهروندان از آلودگی صوتی و ناهنجاری‌های ناشی از برخی خودروها اظهار کرد: گلایه مردم از آلودگی صوتی و ناهنجاری‌ها به‌حق است و پلیس نیز بر اساس قانون با متخلفان برخورد می‌کند.

وی با استناد به ماده ۲۹ قانون هوای پاک افزود: طبق این ماده قانونی، ایجاد هر گونه آلودگی هوا و صوتی ممنوع است و پلیس نیز در چارچوب قانون به وظیفه خود برای برخورد با افرادی که موجب ایجاد آلودگی صوتی می‌شوند، عمل خواهد کرد.

رئیس پلیس راهور آذربایجان ‌غربی با بیان اینکه ایجاد آلودگی صوتی و رفتارهای ناهنجار موجب سلب آسایش و ناراحتی اجتماعی می‌شود، تصریح کرد: بر اساس دستور فرماندهی انتظامی استان، برخورد با این افراد با جدیت در دستور کار قرار دارد.

جریمه ۴۰۰ هزار تومانی در مرحله نخست تخلف

رئیس پلیس راهور آذربایجان‌غربی درباره نحوه برخورد مرحله‌ای با متخلفان گفت: در مرحله نخست، …





 عارف: اجازه نمی دهیم آمریکا ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد
۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

عارف: اجازه نمی دهیم آمریکا ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار کرد: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده که فشار اقتصادی قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست و نتیجه عکس می‌دهد.

 ابراهیم‌پور، عضو هیات‌رئیسه مجلس: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند/ کلیت مجلس در حال تعامل با دولت است
۴۷ دقیقه قبل / سایت جماران

ابراهیم‌پور، عضو هیات‌رئیسه مجلس: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند/ کلیت مجلس در حال تعامل با دولت است

عضو هیات‌رئیسه مجلس گفت: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند. بنابراین، ما عملکرد دولت در سیاست خارجی و اقدام به انجام مذاکره با عمان و امضای تفاهم پاکستان را برگرفته از اذن رهبری می‌دانیم.

 انصارالله آماده است به درخواست ما باب‌المندب را ببندد
۳۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

انصارالله آماده است به درخواست ما باب‌المندب را ببندد

نائب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله اظهار داشت که انصارالله یمن آمادگی خود را برای بستن تنگه باب‌المندب در صورت اعمال فشار همه‌جانبه بر مقاومت و مردم آن در لبنان،...

 وزیر جنگ اسرائیل: به فرودگاه ابوالظهور حمله کردیم و اردوغان عقب‌نشینی کرد!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل: به فرودگاه ابوالظهور حمله کردیم و اردوغان عقب‌نشینی کرد!

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، مدعی شد تل‌آویو پس از دریافت اطلاعات محرمانه درباره برنامه ترکیه برای انجام اقداماتی در فرودگاه ابوالظهور سوریه، این فرودگاه را هدف قرار داده و مدعی شد حمله اسرائیل موجب عقب‌نشینی اردوغان شده است.

 کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست

همه ما زنجبیل را به عنوان یک طعم‌دهنده تند یا دمنوشی آرام‌بخش می‌شناسیم، اما دانشمندان به تازگی کاربردی به‌شدت عجیب و حیاتی برای آن کشف کرده‌اند.

 توضیحات مدیر روس‌اتم درباره وضعیت جدید نیروگاه بوشهر
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

توضیحات مدیر روس‌اتم درباره وضعیت جدید نیروگاه بوشهر

مدیرعامل شرکت روس‌اتم از افزایش آتی تعداد پرسنل نیروگاه هسته‌ای بوشهر ایران خبر داد.