قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۲ ساعت قبل

فراخوانی برای طراحی «نورستان» میناب؛ وقتی معماری فراتر از تسلی می‌شود

در یک نشست خبری، جزئیاتی از فراخوان طراحی یادمان و گلزار برای شهدای کودک میناب با شعار «معماری، فراتر از تسلی، برای صلح و زندگی» تشریح شد.
 فراخوانی برای طراحی «نورستان» میناب؛ وقتی معماری فراتر از تسلی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری فراخوان بین‌المللی طراحی یادمان و گلزار شهدای میناب، با حضور سعید مهرپویا دبیر رویداد به منظور معرفی این فراخوان و تشریح اهداف، رویکردها و جزئیات آن، صبح دوشنبه ۲ شهریور در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد.

سعید مهرپویا دبیر مسابقه طراحی یادمان و گلزار شهدای میناب، ضمن تبیین ضرورت برگزاری این رویداد، به مبانی قانونی و اهداف اجتماعی این تصمیم پرداخت و گفت: طبق قوانین جاری کشور، در موضوعاتی که اثرگذاری اجتماعی گسترده‌ای دارند یا توسط نهادهای عمومی و دولتی هدایت می‌شوند، به جای واگذاری مستقیم پروژه به یک مشاور یا طراح خاص، از طریق «فراخوان مسابقه» اقدام می‌شود. هدف از این رویه، ایجاد شفافیت حداکثری و فراهم کردن فرصت مشارکت برای تمامی هنرمندان، معماران و مهندسان کشور و جهان است.

تاکید بر بازنمایی فضایی یادمانی برای شهدای کودک میناب

وی در مورد روند شکل‌گیری این تصمیم، توضیح داد: در فروردین ماه امسال، طی سفری برای دیدار با خانواده‌های شهدا و مجروحان این واقعه تلخ، مشاهده شد که فضای فعلی گلزار به دلیل پیش‌بینی‌نشده بودن حادثه و عجله در تدفین، شکل‌نیافته و فضای مناسبی ندارد. با توجه به اینکه خانواده‌ها و مردم به‌طور مستمر در این مکان حضور دارند، پیشنهاد شد تا این محیط به عنوان یک «فضای یادمانی» بازطراحی شود.

دبیر این رویداد، برگزاری آن را حاصل چهار زنجیره مفهومی دانست و توضیح داد: بخش نخست، بررسی ابعاد فاجعه‌ای که در آن ۱۲۲ دانش‌آموز به همراه معلمان، خانواده‌ها و مردم عادی به شهادت رسیدند. بخش دوم، تحلیل وضعیت محل تدفین؛ جایی که تصاویر روزهای نخست تدفین با حفره‌های منظم و ردیف‌شده، نمایی هولناک و تلخ از این واقعه را به تصویر کشیده بود. سوم، تأثیر عمیق این حادثه بر وجدان جمعی، به‌گونه‌ای که در نقاط مختلف جهان، یادمان‌هایی به صورت داوطلبانه به یاد این کودکان ساخته شد. چهارم نیز تصمیم برای ساخت هشت مدرسه به نام «شجره طیب» در نقاط مختلف کشور به یاد این عزیزان بود.

وی با تأکید بر منحصربه‌فرد بودن این آرامستان در سطح جهانی گفت: در هیچ نقطه‌ای از جهان، چنین آرامستانی نداریم که ۱۲۰ کودک هم‌جنس (۷۳ پسر و ۴۷ دختر) در یک لحظه قربانی جنگ شده و در یک مکان به خاک سپرده شده باشند.

مهرپویا همچنین، به …



 زنگ خطر برای روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

زنگ خطر برای روزنامه‌نگاری حرفه‌ای

رسانه قرار است آینه باشد، نه آینه‌ای که فقط زشتی‌ها را بزرگ‌نمایی کند، بلکه آینه‌ای که واقعیت را همان‌گونه که هست پیش روی جامعه بگذارد. مسأله اما از جایی آغاز می‌شود که رسانه، به جای آنکه ابزار کشف حقیقت و مطالبه‌گری عمومی باشد، به ابزار معامله تبدیل شود، جایی که خبر نه برای آگاهی‌بخشی، بلکه برای فشار آوردن تولید و منتشر می‌شود. اینجاست که پدیده‌ای به نام «باج‌نیوز» شکل می‌گیرد.

 آمار گردشگران عراقی در ایران چقدر است؟
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمار گردشگران عراقی در ایران چقدر است؟

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با تاکید بر ضرورت بازتعریف و تعمیق مناسبات گردشگری ایران و عراق گفت: پیشنهاد نخست‌وزیر عراق برای افزایش مبادلات گردشگری میان دو کشور باید به یک برنامه عملیاتی، زمان‌بندی‌شده و قابل ارزیابی تبدیل شود تا با طراحی سازوکارهای مشترک، ظرف یک سال آینده گردشگری میان ایران و عراق به مرز پنج میلیون نفر برسد.

 درگذشت اسماعیل همتی نمایشنامه‌نویس
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

درگذشت اسماعیل همتی نمایشنامه‌نویس

آرمان امروز : اسماعیل همتی، نمایشنامه‌نویس، داستان‌نویس ، شاعر و استاد دانشگاه سحرگاه امروز، یکشنبه یکم شهریور ماه درگذشت و فردا به خاک سپرده می‌شود. او زاده تیر ۱۳۳۴ بود که در سن ۷۱ سالگی درگذشت. این هنرمند دارای فوق لیسانس کارگردانی نمایش و پژوهشگر و مدرس ادبیات دراماتیک در دانشگاه بود و بیش از [ ]

 از خیابان تا اینستاگرام؛ چرا موتورسواری دختران ناگهان «ترند» شد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

از خیابان تا اینستاگرام؛ چرا موتورسواری دختران ناگهان «ترند» شد؟

موتورسیکلت برای بخشی از زنان از یک وسیله رفت‌وآمد به نمادی از استقلال و متفاوت‌بودن در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است؛ اما پشت قاب‌های جذاب اینستاگرامی، واقع...

 واکنش مداح معروف به افزایش نرخ دلار
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش مداح معروف به افزایش نرخ دلار

حمیدرضا علیمی، مداح، با انتشار متنی در شبکه‌های اجتماعی به افزایش نرخ دلار و وضعیت اقتصادی واکنش نشان داد.

 اتهام سرقت ادبی
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

اتهام سرقت ادبی

آرمان امروز  : تیلور شریدان، خالق سریال معروف «یلواستون» (Yellowstone)، به همراه پارامونت و ان‌بی‌سی یونیورسال، توسط نویسنده‌ای به نام لورن جی. سالکین به سرقت ادبی متهم شده‌اند. تیلور شریدان و شرکت‌های پارامونت و ان‌بی‌سی یونیورسال همگی توسط نویسنده‌ای مورد شکایت قرار گرفته‌اند که ادعا می‌کند شریدان ایده او را برای یک مجموعه تلویزیونی دزدیده [ ]



روزی روزگاری امجدیه | تصاویری دیدنی از ورزشگاهی که در سینه خود، انبوهی از نوستالژی چند دهه اخیر تهران را به یادگار دارد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روزی روزگاری امجدیه | تصاویری دیدنی از ورزشگاهی که در سینه خود، انبوهی از نوستالژی چند دهه اخیر تهران را به یادگار دارد

خیابان‌های اطرافش، دیگر برای هجوم تماشاگران بسته نمی‌شوند و غریو ده‌ها هزار نفری، شیشه‌ خانه‌های آن حوالی را نمی‌لرزاند. اما سکوت امروز ورزشگاه امجدیه، فریبنده است.
اتهام سرقت ادبی
روزنامه آرمان امروز

اتهام سرقت ادبی

آرمان امروز  : تیلور شریدان، خالق سریال معروف «یلواستون» (Yellowstone)، به همراه پارامونت و ان‌بی‌سی یونیورسال، توسط نویسنده‌ای به نام لورن جی. سالکین به سرقت ادبی متهم شده‌اند. تیلور شریدان و شرکت‌های پارامونت و ان‌بی‌سی یونیورسال همگی توسط نویسنده‌ای مورد شکایت قرار گرفته‌اند که ادعا می‌کند شریدان ایده او را برای یک مجموعه تلویزیونی دزدیده [ ]
سایت فرارو

آخرین وضعیت پرونده کتایون ریاحی

سایت عصرایران

مثلث عشقی؛ دختر بی تجربه یا فرصت طلب؟ (+صدا)

سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟