قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

مهلت فروشگاه‌های خرد برای اتصال به سامانه کالابرگ اعلام شد

رشت- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تأکید بر ضرورت رعایت زمان‌بندی اعلام‌شده گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای تا فردا قرارداد کالابرگ را منعقد کنند.
 مهلت فروشگاه‌های خرد برای اتصال به سامانه کالابرگ اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی لقمانی ظهر چهارشنبه در گفتگو با رسانه ها با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، اظهار کرد: بر اساس این دستورالعمل، زمان‌بندی مشخصی برای انواع فروشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

وی افزود: فروشگاه‌های خرد با گردش مالی ماهانه بیش از یک میلیارد تومان نیز تا ۳۱ شهریورماه فرصت دارند قرارداد خود را منعقد کرده و حداکثر تا پایان مهرماه ۱۴۰۵ به سامانه متصل شوند. همچنین سایر فروشگاه‌های خرد تا پایان آذرماه ۱۴۰۵ مهلت دارند نسبت به اتصال صندوق فروشگاهی خود اقدام کنند.

لقمانی با تأکید بر اینکه رعایت این زمان‌بندی‌ها برای استمرار همکاری با طرح کالابرگ ضروری است، خاطرنشان کرد: در صورت عدم اجرای الزامات تعیین‌شده در مهلت‌های مقرر، دسترسی فروشگاه‌ها به سامانه کالابرگ الکترونیکی قطع خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع هزینه‌های اجرایی طرح گفت: دریافت کارمزد طرح تا زمان تصویب مراجع ذی‌صلاح از دستور کار خارج شده و از متن قراردادها حذف شده است.

لقمانی از تمامی فروشگاه‌های مشمول خواست با برنامه‌ریزی مناسب، در مهلت‌های اعلام‌شده نسبت به انعقاد قرارداد و اتصال صندوق فروشگاهی خود اقدام کنند تا ارائه خدمات به مردم بدون وقفه ادامه یابد. کد مطلب 6908900




 عصر جدید سلاح‌های زیستی

عصر جدید سلاح‌های زیستی

دنیای اقتصاد: اکتشافات علمی پیشگامانه می‌توانند امکانات تحول‌آفرینی ایجاد کنند. آنها همچنین می‌توانند خطرات فاجعه‌باری ایجاد کنند.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

بر اساس گزارش منتشرشده در روز پنجشنبه (۲۰ اوت) سازمان تحقیقاتی «شورای بین‌المللی حمل‌ونقل پاک»، فروش کامیون‌ها و اتوبوس‌های برقی در سطح جهان طی سال ۲۰۲۵ تقریبا دو برابر شده است.

 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.

 مرکز تبادل اطلاعات برای اتصال شهرداری‌ها به سامانه‌های ملی ایجاد شد

مرکز تبادل اطلاعات برای اتصال شهرداری‌ها به سامانه‌های ملی ایجاد شد

زنجان - ایرنا- مدیرکل دفتر نوسازی، تحول اداری و فناوری اطلاعات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مرکز تبادل اطلاعات برای اتصال یکپارچه شهرداری‌ها به سامانه‌های ملی از جمله سازمان ثبت و پنجره واحد مدیریت زمین ایجاد شده و شهرداری‌ها باید از این مسیر وارد فرآیند اجرای ماده ۱۴ قانون الزام شوند.

 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 مجید مظفری: سینمای ما نیاز به پوست‌اندازی دارد/ تلویزیون داریم؟+صوت

مجید مظفری: سینمای ما نیاز به پوست‌اندازی دارد/ تلویزیون داریم؟+صوت

تهران- ایرنا- بازیگر کهنه‌کار سینما و تلویزیون معتقد است که سینمای ما ملی نیست و نیاز به پوست‌اندازی دارد، در عین حال به تلویزیون نقدهای جدی دارد.