
دریافت 14 MB کد مطلب 6908154

دریافت 14 MB کد مطلب 6908154
استانها
سردار مرتضی جوکار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع درگیری در یکی از محلات شهرستان ایرانشهر، ماموران انتظامی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: ماموران پس از حضور در محل دریافتند که درگیری در پی وجود اختلافات قدیمی میان دو طایفه رخ داده و متاسفانه در جریان این حادثه، دو نفر از عابران پیاده جان خود را از دست دادهاند.
وی ادامه داد: ماموران پلیس با حضور بهموقع و اقدام سریع، موفق شدند 5 نفر از عوامل این نزاع و درگیری را دستگیر کنند. ماموران در جریان پاکسازی محل حادثه، یک قبضه سلاح کلاش به همراه مهمات جنگی کشف کردند.
سردار جوکار با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با برهمزنندگان نظم و امنیت عمومی خاطرنشان کرد: بررسی ابعاد این حادثه و اقدامات قانونی در خصوص افراد دستگیرشده در دستور کار پلیس قرار دارد.
جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: پلیس با هرگونه اقدام خشونتآمیز که امنیت و آرامش شهروندان را تهدید کند، برخورد قانونی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد اختلافات و درگیریها امنیت عمومی مردم را تحت تاثیر قرار دهد.
انتهای خبر/
به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان؛ وی در ادامه بازدید از پروژه آماده افتتاح خانه جوان شهرستان ایرانشهر وارد اداره ورزش و جوانان این شهرستان شد و از نزدیک با عبدالرشید رئیسی رئیس اداره ورزش و جوانان و همکاران دیدار و گفتوگو کردند.
لازم به ذکر است؛ ادهم کرد زابلی در این بازدیدها بر حفظ و نگهداری از تجهیزات ورزشی، نظافت و بهداشت مجموعهها و همچنین توجه ویژه به رفاه حال مردم ورزش دوست، تکریم ارباب رجوع، انظباط کاری تاکید کردند.





![[محمدعلی حیدریهایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق](/news/u/2026-08-21/ettelaat-70l19.jpg)