قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۶ ساعت قبل

ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان از ۶۴ مگاوات گذشت

گرگان-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان با اشاره به عبور ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان از ۶۴ مگاوات گفت: عملیات اجرایی احداث ۲۱۰مگاوات نیروگاه خورشیدی در گلستان در حال پیگیری است.
 ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان از ۶۴ مگاوات گذشت

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد موسوی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: صنعت برق در خط مقدم تأمین و تداوم انرژی الکتریکی قرار دارد و همکاران این مجموعه در همه شرایط، بدون تعطیلی و وقفه، برای حفظ پایداری شبکه و خدمت‌رسانی به مردم در میدان حضور دارند.

وی با اشاره به شرایط سخت تابستان امسال افزود: در هفته‌های اخیر گرم‌ترین روزهای سال را پشت سر گذاشتیم و افزایش دما، ضرورت تلاش مضاعف و آمادگی شبانه‌روزی کارکنان صنعت برق را برای حفظ پایداری شبکه دوچندان کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان ادامه داد: همکاران این شرکت در زمان برگزاری آزمون سراسری نیز با هدف تأمین برق مطمئن و پایدار حوزه‌های امتحانی، در سراسر استان در آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

موسوی گفت: برای تأمین پایدار برق حوزه‌های برگزاری کنکور در ۱۳ شهرستان استان، ۱۴ مدیریت توزیع با سازماندهی ۳۵ اکیپ عملیاتی و استفاده از ظرفیت ۲۰۰ نفر از نیروهای فنی، اجرایی و پشتیبانی در آماده‌باش قرار گرفتند تا در صورت بروز هرگونه حادثه یا اختلال، اقدامات لازم در کوتاه‌ترین زمان انجام شود.

وی آماده‌سازی تجهیزات برق‌رسانی حوزه‌های آزمون، تقویت نیروهای عملیاتی، آماده‌سازی کیف‌های عملیاتی و هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط را از دیگر اقدامات انجام‌شده عنوان کرد و افزود: هدف از این اقدامات، ایجاد آرامش خاطر برای داوطلبان، خانواده‌های آنان و عوامل اجرایی آزمون بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان با تأکید بر نقش تعیین‌کننده برق در بخش‌های مختلف زندگی و اقتصاد استان اظهار کرد: برق زیرساختی حیاتی برای مراکز درمانی، آموزشی، تولیدی، کشاورزی، خدماتی و اداری است و کوچک‌ترین اختلال در این چرخه می‌تواند بخش‌های مختلف زندگی و اقتصاد استان را تحت تأثیر قرار دهد.

موسوی با اشاره به چالش ناترازی انرژی در کشور گفت: افزایش مستمر مصرف برق، گسترش استفاده از تجهیزات سرمایشی، تغییرات اقلیمی و افزایش دمای هوا در سال‌های اخیر، ناترازی انرژی را به یکی از چالش‌های مهم کشور تبدیل کرده است؛ موضوعی که مدیریت آن تنها بر عهده یک استان یا دستگاه نیست و همکاری بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق و همراهی مردم را می‌طلبد.

وی افزود: برق در نیروگاه‌ها تولید، توسط شرکت‌های برق منطقه‌ای منتقل و سپس …



 اتصال ریلی و هوایی؛ محور اصلی دیدار استاندار گلستان و وزیر نقلیات تاجیکستان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اتصال ریلی و هوایی؛ محور اصلی دیدار استاندار گلستان و وزیر نقلیات تاجیکستان

استاندار گلستان در دیدار با عظیم ابراهیم وزیر نقلیات تاجیکستان، بر فعال‌سازی ظرفیت‌های مشترک تأکید کرد. ارتقای زیرساخت‌های جاده‌ای و راه‌اندازی پرواز مستقیم گرگان-دوشنبه از محورهای کلیدی این نشست راهبردی بود.



 نفوذ هویتی بریتانیا در هنگ‌کنگ
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

نفوذ هویتی بریتانیا در هنگ‌کنگ

هنگ‌کنگ برای دهه‌ها زیر حاکمیت بریتانیا بود و همین گذشته، این شهر را به نقطه‌ای منحصربه‌فرد در آسیا تبدیل کرد؛ جایی که فرهنگ چینی و میراث بریتانیایی در معمار...

 قربانیان بی‌ثباتی
۵۷ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

قربانیان بی‌ثباتی

توسعه برند؛ همان‌طور که آگاه هستید تحولات اخیر و تجربه تنش‌های نظامی و اجتماعی متناوب صنعت تبلیغات کشور را دچار چالش‌های متعددی کرده‌ و از پس هر کدام، این صنعت توقف‌های طولانی‌مدتی را تجربه کرده ‌است.

 تصاویر/ ماجرای تصادف علیرضا افتخاری چه بود؟
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر/ ماجرای تصادف علیرضا افتخاری چه بود؟

علیرضا افتخاری، خواننده باسابقه موسیقی ایرانی، در مسیر اصفهان به تهران دچار سانحه رانندگی شد.

 تجهیز ویلا و باغ به سیستم گرمایش فضای باز + راهنمای خرید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تجهیز ویلا و باغ به سیستم گرمایش فضای باز + راهنمای خرید

وقتی هوا سرد می‌شود، بسیاری از فضاهای ارزشمند یک ویلا یا باغ عملاً از چرخه استفاده خارج می‌شوند؛ تراس خالی می‌ماند، آلاچیق فقط برای فصل گرم کاربرد دارد و حتی محوطه‌ای که برای دورهمی خانوادگی یا پذیرایی طراحی شده، در شب‌های پاییز و زمستان بلااستفاده می‌شود.

 پیش‌ بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / احتمال حرکت دلار به سمت ۱۹۲ تا ۱۹۴ هزار تومان
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پیش‌ بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / احتمال حرکت دلار به سمت ۱۹۲ تا ۱۹۴ هزار تومان

قیمت دلار روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ با افزایش ۵۰۰ تومانی نسبت به آخرین معامله هفته گذشته، در محدوده ۱۹۰ هزار تومان بازگشایی شد.

 فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

فرآور به‌دلیل تأخیر در افشای صورت‌های مالی تعلیق شد

نماد معاملاتی شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با نماد «فرآور» به‌دلیل رعایت نکردن الزامات افشای اطلاعات، تعلیق شد.