قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

بازگشت ۴۶۰ هزار زائر اربعین به کشور؛ ۷۳۸۰ اتوبوس در خدمت زائران

رئیس سازمان راهداری گفت: تاکنون ۶۲۴ هزار و ۷۳۴ نفر با ناوگان حمل‌ونقل اتوبوسی به مرزها سفر کرده‌اند و ۴۵۹ هزار و ۷۲۸ زائر نیز از زیارت عتبات عالیات به کشور بازگشته‌اند.
 بازگشت ۴۶۰ هزار زائر اربعین به کشور؛ ۷۳۸۰ اتوبوس در خدمت زائران

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا اکبری، رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در نشست ستاد اربعین اظهار کرد: تاکنون ۶۲۴ هزار و ۷۳۴ نفر با ناوگان حمل‌ونقل اتوبوسی به مرزها سفر کرده‌اند و ۴۵۹ هزار و ۷۲۸ زائر نیز از زیارت عتبات عالیات به کشور بازگشته‌اند.

وی افزود: از آغاز ماه صفر تاکنون، مجموعه‌های مختلف اجرایی، انتظامی، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با تلاش شبانه‌روزی، خدمات‌رسانی به زائران اربعین را با مدیریت منسجم و مشارکت همه دستگاه‌ها اجرایی کرده‌اند.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: نیروهای این سازمان در سراسر کشور با اجرای کنترل‌های دروازه‌ای در استان‌ها تلاش کرده‌اند ظرفیت اتوبوسی فعال برای جابه‌جایی زائران را افزایش دهند.

اکبری ادامه داد: در ایام سفرهای اربعین حسینی سال گذشته، حداکثر ۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در طرح جابه‌جایی زائران به کار گرفته شد، اما در ایام اربعین سال جاری تاکنون ۷ هزار و ۳۸۰ دستگاه اتوبوس وارد چرخه خدمت‌رسانی شده‌اند.

وی تصریح کرد: در اربعین سال گذشته، توزیع سفرهای بازگشت در بازه زمانی گسترده‌تری انجام شد، اما در اربعین …





 ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی
۵۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی

1. حدود چهار سال است که بحث بنزین و اصلاحات مرتبط با آن به طور جدی در دستور کار دولت و مجلس و سایر نهادهای تصمیم‌گیری قرار دارد و طرح‌های عجیب‌وغریب بسیاری مطرح شده است فقط به این دلیل که نظام سیاستگذاری ما واقعیتی به نام قیمت را به رسمیت نمی‌شناسد. اما دست‌آخر ناچار است تسلیم بدون قید‌و‌شرط همان چیزی شود که به رسمیت نمی‌شناسد و هزینه سنگینی هم بابت آن متحمل شود.

 صعود بهای طلا و سکه در پایان معاملات مرداد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

صعود بهای طلا و سکه در پایان معاملات مرداد

همزمان با صعود قیمت اونس جهانی طلا به بیش از ۴۶۰۰ دلار و نوسان نرخ دلار در کانال ۱۹۱ هزار تومان، بازار طلا و سکه در آخرین روز کاری مردادماه شاهد رشد قابل‌توجهی بود که منجر به ثبت رکوردهای قیمتی جدید شد.

 در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟

حمله به تاسیسات پارس جنوبی در حالی بخشی از ظرفیت تولید گاز کشور را از مدار خارج کرده که ایران پیش از این نیز با کسری روزانه حدود 400 میلیون مترمکعب گاز در پیک مصرف مواجه بود. حال با افزایش ناترازی، نگرانی‌ها بابت تشدید محدودیت‌ها در زمینه قطعی برق و گاز صنایع و شبکه خانگی جدی‌تر شده است.

 شماره کارت،حساب وشبا هرکدام کجا کاربرد دارد؟
۶ ساعت قبل / سایت فرکانس

شماره کارت،حساب وشبا هرکدام کجا کاربرد دارد؟

به گزارش فرکانس، شماره کارت، شماره حساب و شماره شبا هر سه به خدمات بانکی مرتبط‌اند، اما کاربرد یکسانی ندارند. انتخاب درست هرکدام به نوع انتقال وجه بستگی دارد. شماره کارت، شناسه ۱۶ رقمی کارت بانکی است و بیشتر برای پرداخت و کارت‌به‌کارت استفاده می‌شود. شماره حساب، شناسه حساب مشتری در همان بانک است و [ ]

 پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / تداوم موج صعودی طلا؛ چشم بازار به سکه ۲۱۰ میلیون تومانی است + جدول
۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / تداوم موج صعودی طلا؛ چشم بازار به سکه ۲۱۰ میلیون تومانی است + جدول

قیمت طلا و سکه در آخرین روز مرداد با پشتوانه رشد اونس جهانی و افزایش قیمت دلار، در سطوح بالاتری از هفته گذشته معامله شد. صعود اونس به محدوده ۴۶۰۰ دلار در کنار ورود دلار به کانال ۱۹۱ هزار تومان، قیمت طلا و سکه را با موج جدیدی از افزایش قیمت مواجه کرد و سکه امامی را به کانال ۲۰۸ میلیون تومان رساند.

 بدون عنوان
۱۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بدون عنوان




حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.
لوبیا چیتی خلاف جریان آب شنا می‌کند
روزنامه هفت صبح

لوبیا چیتی خلاف جریان آب شنا می‌کند

افزایش عرضه، واردات مناسب، رسیدن محصول داخلی و تغییر رفتار خریداران، قیمت محبوب‌ترین لوبیای بازار را پایین کشید
پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی
سایت جوان آنلاین

پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی

بانک مرکزی: ۱/۴ میلیارد دلار اضافه شده به ذخایر اسکناس از بازار داخلی جمع‌آوری شده است