قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

۱۵ پروژه جدید راهداری استان سمنان وارد مرحله اجرا می‌شود

سمنان- مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان از بهره‌برداری طرح‌های بهسازی، آسفالت و ایمن‌سازی راه‌ها و آغاز عملیات اجرایی ۱۵ پروژه جدید همزمان با هفته دولت خبر داد.
 ۱۵ پروژه جدید راهداری استان سمنان وارد مرحله اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، میثم قدمی ظهر سه‌شنبه در حاشیه افتتاح طرح‌های هفته دولت اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان اظهار کرد: پروژه‌های قابل بهره‌برداری در هفته دولت در حوزه‌های بهسازی و روکش آسفالت، ایمن‌سازی، اصلاح نقاط حادثه‌خیز، احداث و توسعه تأسیسات روشنایی و ارتقای ایمنی راه‌ها اجرا شده‌اند.

وی افزود: بهسازی محور سمنان ـ چنداب، روسازی محور چنداب ـ گرمسار در محدوده سردره، بهسازی و روکش آسفالت کمربندی سمنان، تراش، لکه‌گیری و روکش آسفالت محور دامغان ـ سمنان، اصلاح نقاط حادثه‌خیز شهرستان مهدیشهر و احداث تأسیسات روشنایی در محدوده تقاطع غیرهمسطح آرادان و ورودی گرمسار از جمله این پروژه‌ها است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان ادامه داد: تعمیرات اساسی و نصب حفاظ گاردریل، اجرای خط‌کشی دوجزئی، علائم افقی و خط‌نوشته، اجرای آسفالت محور گرمسار ـ نه‌حصار و تعریض و بهسازی محور آرادان ـ کندقلی‌خان و محور روستایی طاق نیز از دیگر طرح‌هایی است که در این ایام به بهره‌برداری می‌رسد.

قدمی همچنین از بهره‌برداری یک مجتمع خدماتی ـ رفاهی در کیلومتر ۱۶ محور ایوانکی ـ گرمسار خبر داد و گفت: این مجتمع در زمینی به مساحت دو هکتار احداث شده و با بهره‌برداری از آن زمینه اشتغال مستقیم ۱۵ نفر فراهم می‌شود.

وی از آغاز عملیات …



 پیام تهدیدآمیز سرپرست وزارت دفاع
۱۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

پیام تهدیدآمیز سرپرست وزارت دفاع

سرپرست وزارت دفاع گفت: هر فشاری که معیشت و امنیت مردم را هدف بگیرد، بخشی از جنگ است.

 بیانیه رسمی باشگاه شمس آذر قزوین: تیم ما هرگز شروع‌کننده تنش با هیچ تیمی نیست
۲۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

بیانیه رسمی باشگاه شمس آذر قزوین: تیم ما هرگز شروع‌کننده تنش با هیچ تیمی نیست

باشگاه شمس آذر قزوین ضمن محکومیت هرگونه بی‌احترامی به تیم‌های رقیب، تاکید کرد این تیم هیچوقت شروع کننده هیچ تنشی نبوده است.

 تخصیص بنزین به کد ملی، کاهش مصرف را تضمین نمی‌کند | الان وقت اصلاح قیمت بنزین نیست
۴۷ دقیقه قبل / سایت فراز

تخصیص بنزین به کد ملی، کاهش مصرف را تضمین نمی‌کند | الان وقت اصلاح قیمت بنزین نیست

پرویز خسروشاهی، رییس کل پیشین بیمه مرکزی و اقتصاددان، با انتقاد از طرح تخصیص بنزین به کد ملی گفت: مسئله اصلی دولت در شرایط فعلی، کمبود منابع برای تأمین بنزین...

 تأکید خاتمی بر فعال بودن دیپلماسی و دستیابی به صلح شرافتمندانه
۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تأکید خاتمی بر فعال بودن دیپلماسی و دستیابی به صلح شرافتمندانه

سیدمحمد خاتمی در دیدار با سیدهادی خامنه‌ای، یاد رهبر شهید را گرامی داشت و بر فعال بودن دیپلماسی و عقلانیت و دستیابی به آرامش و صلح شرافتمندانه تاکید کرد.

 آنچه از طرح «اسکات بسنت» می دانیم: پول ایران زیر تیغ آمریکا!
۵۵ دقیقه قبل / سایت فرارو

آنچه از طرح «اسکات بسنت» می دانیم: پول ایران زیر تیغ آمریکا!

بر اساس بیانیه‌ای که وزارت خزانه‌داری منتشر کرد، این تحریم‌ها بر پنج حوزه رمزارز (دارایی‌های دیجیتال)، تکنولوژی، طلا، هوانوردی و کشتیرانی متمرکز است. پنج حوزه‌ای که بخشی از آن به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به تامین نیازمندی‌های خاص ارتباط دارد و بخش اصلی آن‌ها اقتصادی و در میان منابع مالی هستند.

 ببینید: ۵ نکته در مورد طرح اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران / هدف چیست؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ببینید: ۵ نکته در مورد طرح اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران / هدف چیست؟

در چارچوب تحریم‌های جدید، آمریکا پنج حوزه را هدف قرار داد: طلا، ارزهای دیجیتال، کشتیرانی، فناوری و هوانوردی.