قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

اعزام ۶ تکواندوکار به رقابت‌های گرندپری/ کیانی تنها نماینده بانوان

رقابت های تکواندو گرندپری در شرایطی با حضور ۶ نماینده از ایران برگزار خواهد شد که ناهید کیانی تنها دختر تکواندوکار کشورمان در این دوره از مسابقات خواهد بود.
 اعزام ۶ تکواندوکار به رقابت‌های گرندپری/ کیانی تنها نماینده بانوان

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله دوم رقابت های گرندپری در سال ۲۰۲۶ طی روزهای ۱۴ تا ۱۶ شهریورماه به میزبانی کره جنوبی در شهر «موجو» برگزار خواهد شد. بر همین اساس تکواندوکار ایران با شش تکواندوکار در بخش مردان و یک تکواندوکار در بخش زنان در این رقابت ها حضور خواهد داشت.

ابوالفضل زندی و مهدی رزمیان در وزن ۵۸- کیلوگرم، مهران برخورداری و امیرسینا بختیاری در وزن ۸۰- کیلوگرم، آرین سلیمی و محمد حسین یزدانی در وزن ۸۰+ کیلوگرم شش نماینده ایران در بخش مردان و ناهید کیانی تنها نماینده بخش بانوان، ترکیب تیم اعزامی کشورمان به کره جنوبی را تشکیل می دهند.

تیم ملی تکواندو ایران در بخش مردان و در وزن ۶۸- کیلوگرم نماینده ای ندارد.

طبق برنامه اعلام شده این رقابت ها ۱۴ شهریور با برگزاری مسابقات اوزان ۴۹- کیلوگرم زنان و ۵۸- کیلوگرم مردان آغاز می شود که تیم کشورمان تنها در وزن ۵۸- کیلوگرم نماینده دارد. ۱۵ شهریورماه مبارزات اوزان ۵۷- و ۶۷- کیلوگرم زنان به همراه ۸۰- کیلوگرم مردان برگزار خواهد شد و در روز پایانی، ۱۶ شهریور هم تکواندوکاران اوزان ۶۷+ کیلوگرم زنان، ۶۸- و ۸۰+ کیلوگرم مردان به دیدار حریفان خود خواهند رفت که تیم کشورمان تنها در وزن ۸۰+ کیلوگرم نماینده دارد.

رقابت های گرندپری از سری مسابقات (جی ۶) است و به نفراتی که مدال طلا کسب می کنند ۶۰ امتیاز، مدال نقره ۳۶ امتیاز و نفرات سوم هم ۲۱.۶ امتیاز تعلق می گیرد کد مطلب 6911762



۶ ساعت قبل / سایت آوش

قهرمانی تکواندوی ایران در پرزیدنت کاپ پاکستان

رقابت‌های تکواندو پرزیدنت‌کاپ پاکستان طی سه روز برای نمایندگان ایران در بخش کیوروگی برگزار شد و ملی‌پوشان ایران با هدایت پیام خانلرخانی در بخش مردان و مهروز ساعی در بخش زنان در ۱۶ وزن زنان و مردان با کسب ۱۶ مدال، شامل هفت نشان طلا، یک نقره و هشت برنز به کار خود پایان دادند.

در روز نخست این رقابت‌ها، پنج مدال طلا توسط ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر و آرین سلیمی و سه مدال برنز توسط امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد و فاطمه احمدی برای ایران به دست آمد.

در روز دوم نیز مهدی حاجی موسایی با کسب مدال طلا، شاپرک نجفی با مدال نقره و ساغر مرادی با مدال برنز روی سکو رفتند.

در سومین و آخرین روز مسابقات نیز دانیال بزرگی با کسب مدال طلا و ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی با کسب مدال برنز، پنج نشان دیگر برای ایران به ارمغان آوردند.

در پایان این مسابقات، ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر، آرین سلیمی، مهدی حاجی موسایی و دانیال بزرگی هفت مدال طلای ایران را کسب کردند، شاپرک نجفی صاحب مدال نقره شد و امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد، فاطمه احمدی، ساغر مرادی، ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی نیز هشت مدال برنز را به نام خود ثبت کردند.

رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان از روز ۲۶ مرداد آغاز شد و نمایندگان ایران در سه روز رقابت، موفق به کسب ۱۶ مدال شدند. تیم ملی تکواندو ایران با کسب ۷ مدال طلا، یک نقره و ۸ برنز و مجموع ۱۶ مدال، عنوان قهرمانی هشتمین دوره رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ آسیا در پاکستان را به خود اختصاص داد.

در جدول نهایی رده‌بندی، کره جنوبی با کسب ۵ مدال طلا، ۴ نقره و ۶ برنز و مجموع ۱۵ مدال در جایگاه دوم ایستاد و قزاقستان با ۲ طلا، ۳ برنز و مجموع ۵ مدال رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

منبع: ایسنا 




 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...

 بارسلونا و مساله ریاست!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.

 خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان

پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حضور هوادرانش مقابل استقلال خوزستان به پیروزی 4 بر یک رسید.