قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

مصادیق جرم نسل‌زدایی مشخص شد

نمایندگان در نشست امروز مصادیق نسل زدایی و همچنین مجازات های مرتبط با آن را مشخص کردند.
 مصادیق جرم نسل‌زدایی مشخص شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۱۹ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، در جریان رسیدگی به لایحه یک فوریتی جنایات بین‌المللی ماده ۲۵ این لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس ماده ۲۵ این لایحه، آیین‌نامه اجرایی این قانون ظرف سه ماه از تاریخ لازم‌الاجرا شدن آن، توسط وزارت دادگستری با همکاری وزارت‌خانه‌های اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، امور خارجه و کشور، معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضائیه و ستاد کل نیروهای مسلح تهیه و به تصویب رئیس قوه قضاییه می‌رسد.

در ادامه این نشست ماده ۳ لایحه مذکور که به کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس برای رفع ابهام ارجاع شده بود، مورد بررسی قرار گرفت و با ۱۷۷ رای موافق ۶ رای مخالف، ۲ رای ممتنع از مجموع ۲۵۴ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

بر اساس این مصوبه، ارتکاب هر یک از رفتارهای زیر به اعتبار هویت گروه یا عضویت در گروه به قصد نابود کردن تمام یا بخشی از اعضای یک گروه ملی، قومی، نژادی یا مذهبی نسل زدایی محسوب می‌شود و مرتکب و امر در مورد بند (۱) این ماده به مجازات حبس و جزای نقدی درجه یک و در مورد سایر بندها به مجازات حداکثر حبس و جزای نقدی درجه ۲ محکوم می‌شوند.

۱_ قتل اعضای گروه

۲_ وارد کردن آسیب شدید جسمی و روانی به اعضای گروه

۳_ تحمیل عمدی شرایط دشوار بر زندگی اعضای گروه

۴_ جلوگیری از زاد و ولد

۵_ انتقال اجباری افراد زیر ۱۸ سال شمسی از آن گروه به گروهی دیگر. کد مطلب 6913000 زهرا علیدادی





 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت

ردصلاحیت ها نباید باعث شود که افراد از خدمت کردن منع شوند / کشور بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند

 چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

چگونه چین و روسیه مانع برنامه‌های ترامپ برای منزوی کردن ایران می‌شوند

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، با اعلام «روز حمله نهایی» اقتصادی علیه تهران، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران «راه نجات» اقتصادی ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد.

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا

اسرائیل در ۱۸ اوت (سه‌شنبه 27مردادماه) به «ابوالظهور» در استان ادلب در شمال غربی سوریه، تقریبا ۷۰کیلومتری (۴۳ مایل) مرز ترکیه، حمله کرد و به باند فرودگاه و انبارهای آن آسیب رساند. نتانیاهو دلیل این حمله را استقرار قریب‌الوقوع ارتش ترکیه در این تاسیسات عنوان کرد. وی روز سه‌شنبه گفت: «ما دیدیم که ترکیه قصد دارد در فرودگاهی در جنوب مرز خود، نزدیک حلب، حضور پیدا کند و پیامی فرستادیم: «نکنید». این پیام رسید، اما ظاهرا آنها به آن گوش ندادند. بنابراین با اقدام مان مطمئن شدیم که آنها متوجه شده‌اند.»