
به گزارش خبرگزاری مهر، معاون شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: با توجه به انتشار فیلی در فضای مجازی مبنی بر تلفات ماهیها در سد مهاباد، امروز یک تیم متشکل از کارشناسان شیلات و مرکز تحقیقات آرتیمیای کشور به پایش مناطق مختلفی از سد مهاباد پرداخت.
اسو کبودی افزود: در این پایش هیچ گونه موردی از تلفات آبزیان مشاهده نشد و مقرر شد با هماهنگی اعضای تعاونی صیادان که در حاشیه سد حضور دارند هر گونه تلفات آبزیان را به شبکه دامپزشکی مهاباد اطلاع رسانی کنند.
وی در خصوص این فیلم نیز اظهار کرد: علایم ظاهری فیلم ماهی نیز ناشی از زخم بود و این عاضه نمی تواند ناشی از بروز انگل باشد و نمی تواند برای انسان یا سایر آبزیان خطرناک باشد.
کارشناس شیلات جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز گفت: بازدید میدانی نشان می دهد که هیچ گونه تلفاتی در این منبع آبی مشاهده نشده است.
ساسان عیسی زاده افزود: به شهروندان اطمینان می دهیم که این منبع آب به صورت …






