قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

بهنام‌جو:عملیات آسفالت باند فرودگاه قم همزمان با هفته دولت آغاز می‌شود

قم- استاندار قم از آغاز عملیات آسفالت‌ریزی باند فرودگاه قم همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: طراحی برج مراقبت نیز به پایان رسیده است.
 بهنام‌جو:عملیات آسفالت باند فرودگاه قم همزمان با هفته دولت آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام‌جو عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های زیربنایی استان قم، اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه فرودگاه قم از سال گذشته آغاز شده و در حال حاضر بخش مربوط به احداث باند فرودگاه در مراحل تکمیلی قرار دارد و قرارداد اجرای عملیات آسفالت نیز منعقد شده است.

وی افزود: پیمانکار اجرای آسفالت باند فرودگاه قم در حال تجهیز کارگاه است و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، عملیات آسفالت‌ریزی این بخش همزمان با هفته دولت آغاز خواهد شد.

بهنام‌جو ادامه داد: طراحی برج مراقبت فرودگاه قم نیز به پایان رسیده و نقشه‌های مربوط به این بخش به تأیید سازمان هواپیمایی کشوری رسیده است و عملیات اجرایی برج مراقبت نیز در هفته دولت آغاز می‌شود.

استاندار قم همچنین به روند آماده‌سازی ترمینال فرودگاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر آخرین رایزنی‌ها میان مشاور پروژه و سازمان هواپیمایی کشوری برای تأیید نقشه‌های ترمینال در حال انجام است و پس از طی این مرحله، عملیات اجرایی ترمینال نیز آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت تأمین مالی و تملک اراضی پروژه فرودگاه قم بیان کرد: روند تأمین مالی پروژه به خوبی پیش رفته و تاکنون حدود ۹۸ درصد تملک اراضی مورد نیاز انجام شده است و مجوزهای لازم از سوی دولت نیز در حال پیگیری است تا اجرای پروژه بدون وقفه ادامه پیدا کند.

باند فرودگاه در هفته دولت آسفالت می‌شود

بهنام‌جو گفت: هدف‌گذاری انجام شده برای افتتاح فرودگاه قم، دهه فجر سال آینده است و تلاش می‌شود با ادامه روند اجرایی و تأمین الزامات مورد نیاز، مراحل مختلف پروژه مطابق برنامه پیش برود.

وی افزود: با توجه به روند موجود، امیدواریم در هفته دولت شاهد آغاز عملیات اجرایی بخش‌های پیش‌بینی شده در فرودگاه قم باشیم و اقدامات مربوط به باند، برج مراقبت و سایر اجزای پروژه وارد مراحل عملیاتی جدید شود.

استاندار قم در ادامه درباره آخرین وضعیت کنارگذر غربی قم نیز اظهار کرد: حدود ۱۰ روز پیش جلسه‌ای با هدف بررسی مسائل و مشکلات این پروژه برگزار شد و موضوعات مربوط به روند اجرایی و تأمین مالی آن مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: فاز نخست پروژه کنارگذر غربی قم به پایان رسیده است و در حال حاضر اجرای فاز دوم این طرح به طول ۲۰ کیلومتر در مسیر جاده جعفرآباد به سمت فرودگاه و جاده قم به سمت اراک در دستور کار قرار دارد.

۵ همت برای فاز دوم کنارگذر تأمین می‌شود

بهنام‌جو گفت: مسائل مالی پروژه کنارگذر غربی با همکاری وزارت راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان مجلس در حال پیگیری است و برای ادامه عملیات اجرایی، حدود ۵ همت تأمین مالی جدید مورد نیاز است که پیش‌بینی می‌شود این منابع در ماه‌های آینده تأمین شود.

وی افزود: بدهی دولت به پیمانکار پروژه نیز حدود ۵ تا ۶ همت برآورد شده که برای پایان سال جاری در نظر گرفته شده است و روش پرداخت و تأمین مالی آن مشخص شده و در حال طی مراحل نهایی برای تصویب در شورای اقتصاد است.

استاندار قم با اشاره به افزایش هزینه اجرای پروژه کنارگذر غربی عنوان کرد: هزینه اجرای این طرح به دلیل افزایش قیمت‌ها از حدود ۱۰ تا ۱۲ همت به حدود ۲۰ همت افزایش یافته است و در سال جاری دست‌کم ۵ همت اعتبار برای تکمیل ۲۰ کیلومتر باقی‌مانده پروژه باید تأمین شود.

بهنام‌جو در پایان تأکید کرد: عملیات اجرایی کنارگذر غربی قم متوقف نشده است و روند اجرای پروژه همچنان ادامه دارد. کد مطلب 6918517



 رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رونمایی از مجتمع اعدام اسرای فلسطینی + فیلم | اقدام وقیحانه بن‌گویر

رسانه‌های اسرائیل تصویری از «ایتمار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی این رژیم، منتشر کردند که در حال بازدید از پروژه‌ای برای احداث یک مجتمع ویژه اعدام برای اسرای فلسطینی است.

 چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: جنگ‌های ایران و اوکراین دیگر شوک‌های موازی نیستند. آن‌ها اکنون در حال ترکیب هم‌افزایی هستند و پیامدهایشان اقتصاد و سیاست را در سراسر جهان متاثر ساخته است.

 ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای دفتر نتانیاهو درخصوص چرایی حمله به پایگاه ابوظهور را کذب خواند.

 آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

جنگ و خشکسالی به جان تجارت جهانی افتاد | هزینه حمل‌ونقل در گلوگاه‌های حیاتی هرمز، پاناما، دریای سرخ و راین اوج گرفت

اقتصادنیوز: جنگ در خاورمیانه و تشدید خشکسالی در اروپا و آمریکای لاتین، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای کلیدی جهان به سطوح بی‌سابقه رسانده است؛ از هرمز و دریای سرخ تا کانال پاناما و رود راین، اختلال در مسیرهای تجاری حالا زنگ خطر افزایش هزینه کالاها را به صدا درآورده است.

 پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

چرا 28 مرداد رخ داد؟ آیا این حادثه ضروری بود یا امکانی؟ آیا اگر مصدق و شاه اقدامات مرتکب شده را مرتکب نمی شدند، این کودتا رخ می داد؟

 وزارت خارجه امارات: تا اطلاع ثانوی، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران متوقف شد

وزارت خارجه امارات: تا اطلاع ثانوی، تمام تجارت، مبادلات تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران متوقف شد

عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد...

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ