قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

۶۰۰ اتوبوس اصفهان آماده بازگشت زائران اربعین؛سوخت۵۴۵ جایگاه تامین شد

اصفهان-مدیرکل مدیریت بحران‌ استانداری اصفهان گفت: ۶۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی و اتوبوس برای انتقال زائران اصفهانی به مرزها و بازگرداندن زائران از مرزها به استان به‌کارگیری شده است.
 ۶۰۰ اتوبوس اصفهان آماده بازگشت زائران اربعین؛سوخت۵۴۵ جایگاه تامین شد

منصور شیشه‌فروش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همزمان با اجرای برنامه بازگشت زائران اربعین حسینی از مرزهای کشور، تیم‌های امدادی و پشتیبانی متشکل از عوامل پلیس راه و راهور، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، جمعیت هلال احمر، اورژانس، شهرداری‌ها، آتش‌نشانی و شرکت‌های خدمات‌رسان آب، برق، فاضلاب و مخابرات در محورهای جاده‌ای و پایگاه‌های امدادی استان اصفهان مستقر شده‌اند.

وی افزود: این تیم‌ها در راستای ارائه خدمات امدادی، ترافیکی، اسکان اضطراری، آبرسانی و پشتیبانی به مسافران و زائران در مسیر جاده‌ها، به‌ویژه محورهای غربی، شرقی و جنوبی استان اصفهان فعالیت می‌کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: در محورهای غرب و شرق استان، از جمله نائین، خور و بیابانک، تیران و کرون، داران و دیگر مسیرهای پرتردد، تمهیدات لازم برای خدمات‌رسانی به زائران پیش‌بینی شده است. همچنین در مناطق مرزی، موکب‌های استان اصفهان به‌صورت مردمی در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند و در صورت نیاز، امکان اسکان موقت زائران را فراهم می‌کنند.

شیشه‌فروش گفت: پایگاه‌های امدادی، مساجد بین‌راهی و ۶۵ مجتمع خدمات رفاهی استان نیز در ایام بازگشت زائران از عتبات عالیات برای ارائه خدمات آماده شده‌اند.

وی با اشاره به افزایش تردد و سفرهای جاده‌ای از امروز در مناطق شمال، شرق و مرکز استان، بر ضرورت رعایت الزامات ایمنی در محورهای مواصلاتی تأکید کرد و گفت: مسافران باید برای پیشگیری از تصادفات و حوادث، ضمن رعایت قوانین رانندگی، به هشدارهای پلیس راه توجه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: تیم‌های عملیاتی پلیس راه با تقویت امکانات و تجهیزات، به‌صورت ویژه بر ایمنی ترافیک و نحوه تردد خودروها در محورهای استان نظارت می‌کنند.

شیشه‌فروش با اشاره به اعلام اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بیان کرد: تاکنون بیش از ۶۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی و اتوبوس برای انتقال زائران اصفهانی به مرزها و بازگرداندن زائران از مرزها به استان به‌کارگیری شده است.

وی ادامه داد: به‌منظور پشتیبانی از سفر زیارتی اربعین حسینی، تیم‌های امدادی و پشتیبانی مجهز به آمبولانس، پزشک و پرستار، تیم‌های عملیاتی آب و برق، اتوبوس، خودروهای آتش‌نشانی، جرثقیل، خودروهای خدمات شهری و امدادی، تجهیزات نظافت شهری و بهداشت محیط، در کنار موکب‌های اعزامی استان اصفهان به عتبات عالیات و مرزهای مهران، چذابه و شلمچه مستقر شده‌اند و به زائران خدمات امدادی، درمانی و پشتیبانی ارائه می‌کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: عوامل امدادی، ترافیکی و ایمنی جاده‌ای در سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای جاده‌ای استان مستقر هستند.

وی افزود: سوخت‌رسانی در ۵۴۵ جایگاه سوخت بنزین و سی‌ان‌جی استان با افزایش تعداد کارت‌های سوخت انجام می‌شود تا زائران و مسافران در مسیر بازگشت با کمبود سوخت مواجه نشوند.

شیشه‌فروش اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان و کاشان، هشت دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس به همراه ۲۰ نفر از عوامل پزشکی و فوریتی را برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مرزهای چذابه و شلمچه اعزام کرده‌اند.

وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر استان اصفهان نیز با حضور ۱۰۰ نفر از عوامل امدادی و درمانی شامل پزشک، پرستار و تکنسین، پنج دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی ارتباطات، در شهر کربلا، درمانگاه نجف اشرف و مرزهای جنوب کشور به زائران خدمات درمانی و امدادی ارائه می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به خدمات شهری ارائه‌شده در مسیر راهپیمایی اربعین گفت: ۶۰۰ نفر از عوامل اجرایی شهرداری اصفهان و سایر شهرداری‌های استان با استقرار در شهر کربلا و مرز چذابه، به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی افزود: این نیروها با پشتیبانی ۴۳ دستگاه ماشین‌آلات و خودروهای عملیاتی، در محدوده‌ای به مساحت ۶۰ کیلومترمربع در شهر کربلا فعالیت دارند.

شیشه‌فروش بیان کرد: خودروهای اعزامی شهرداری اصفهان و سایر شهرداری‌های استان شامل چهار دستگاه خودروی آتش‌نشانی، ۱۰ دستگاه کامیون، ۱۵ دستگاه خودروی حمل زباله، خودروهای جاروب و جدول‌شور، جرثقیل، تانکر آبرسان، تریلر و وانت کمک‌دار است.

وی گفت: رفت‌وروب و نظافت، شست‌وشوی معابر، حمل پسماند و نخاله، توزیع مواد شوینده و بهداشتی و دیگر خدمات مورد نیاز زائران از سوی نیروهای خدمات شهری استان اصفهان انجام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: به‌منظور رفاه حال زائران، هزار مترمربع سایه‌بان به همراه کولر و مه‌پاش در مسیرهای تردد زائران ایجاد و نصب شده است.

شیشه‌فروش همچنین از احداث ۲۰ دوش حمام و ۲۰ چشمه سرویس بهداشتی در شهر کربلا خبر داد و تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های امدادی، خدماتی و اجرایی استان اصفهان تا پایان بازگشت زائران، در آماده‌باش کامل قرار دارند. کد مطلب 6908479



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیشنهاد ولی چگینی برای رایگان شدن اتوبوسهای درون شهری و جایگاه CNG در شهر قزوین

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ ولی چگینی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به موضوع سوخت خودروهای گازسوز اظهار کرد: شهرداری محمدیه چندین سال است که سوخت گاز خودروها را رایگان کرده و این اقدام رضایتمندی خوبی در شهر ایجاد کرده است؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود این اقدام در شهر قزوین نیز انجام شود.

وی افزود: مدیریت شهری باید در شرایط اقتصادی موجود، تا حد امکان به کاهش هزینه‌های مردم کمک کند و ارائه خدمات حمایتی در حوزه حمل‌ونقل می‌تواند یکی از این اقدامات باشد.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین همچنین با اشاره به رایگان بودن اتوبوس‌های درون‌شهری در محمدیه تصریح کرد: شهرداری قزوین نیز می‌تواند مانند شهرداری محمدیه در موضوع رایگان کردن اتوبوس‌های درون‌شهری وارد شود؛ چراکه حمل‌ونقل عمومی مستقیماً با زندگی روزمره مردم ارتباط دارد و رایگان شدن آن می‌تواند بخشی از هزینه‌های خانوار را کاهش دهد.

چگینی خاطرنشان کرد: باید به دنبال اقداماتی باشیم که نتیجه آن به‌صورت مستقیم در زندگی مردم دیده شود؛ حمایت از حمل‌ونقل عمومی، کاهش هزینه جابه‌جایی شهروندان و رایگان شدن خدماتی مانند CNG می‌تواند در افزایش رضایتمندی مردم مؤثر باشد.

وی تأکید کرد: تجربه محمدیه نشان می‌دهد که مدیریت شهری می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌های موجود، بخشی از هزینه‌های حمل‌ونقل شهروندان را کاهش دهد و لازم است امکان اجرای چنین طرح‌هایی در قزوین نیز به‌صورت کارشناسی بررسی شود.

انتهای پیام


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نگاهی به مهم‌ترین اخبار اصفهان در‌ بیست‌ونهم مردادماه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهم‌ترین اخبار استان اصفهان در روز پنجشنبه بیست‌ونهم مردادماه عبارتند از:

در تسنیم:

در سایر رسانه‌ها:

 باید از نوجوانی بستر پرورش نیروهای متعهد را فراهم کنیم

مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان گفت: باید از همان دوران نوجوانی، بسترهای لازم برای پرورش نیروهای متعهد فراهم شود تا ضمن اثربخشی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی در آنان تقویت شود.

زیرگذر شهید رئیسی به‌زودی افتتاح رسمی می‌شود

اصغر کشاورز معاون عمران شهری شهردار اصفهان از افتتاح رسمی زیرگذر شهید رئیسی در آینده نزدیک خبر داد.

هم‌صدایی، راه عبور رسانه‌های اصفهان از مشکلات صنفی

محمدرضا شواخی؛مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان گفت: بهترین راه رفع مشکلات رسانه‌ای، هم‌صدایی اعضای خانه مطبوعات و پیگیری صنفی مطالبات است.

 

انتهای پیام/170  


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ثبت رکورد صفر قطعی برق صنایع اصفهان با مدیریت هوشمند بار - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، کوروش خسروی در قرارگاه جنگ اقتصادی با اشاره به مدیریت بار صنایع پس از شرایط بحرانی جنگ گفت: با وجود فشار سنگین واردشده به سامانه‌ها و زیرساخت‌های انرژی، با بازسازی سامانه‌ها، پیگیری‌های مستمر، همکاری شرکت‌های توزیع برق و همراهی صنایع استان، میزان قطعی برق بخش صنعت در طول تابستان به صفر درصد رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان افزود: این موفقیت حاصل یک کار جهادی و مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ میان مسئولان، مدیران فنی، شرکت‌های توزیع و فعالان بخش خصوصی بود و صنایع استان در شرایطی که مدیریت بار با دشواری‌های زیادی همراه بود، همکاری قابل توجهی داشتند.

وی ادامه داد: مسیر مدیریت بار از جلسات تعاملی با فعالان صنعتی آغاز شد؛ در ابتدای کار شرایط سختی داشتیم و ناچار بودیم محدودیت‌های 15 تا 16 درصدی را اعمال کنیم، اما از ابتدای زمستان مذاکرات جدی و فشرده با بخش صنعت را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم مدیریت بار را به شکل دقیق‌تر و هوشمندانه‌تری انجام دهیم.

خسروی گفت: همزمان با این مذاکرات، نصب تجهیزات مورد نیاز در واحدهای صنعتی نیز دنبال شد و با همکاری مستقیم مدیران و تیم‌های فنی، تجهیزات پس از جلسات هدف‌گذاری و در واحدها مستقر شد؛ هدف‌گذاری ما این بود که تا پایان سال میزان پیشرفت مدیریت هوشمند بار به 40 درصد برسد.

معاون استاندار اصفهان با اشاره به شرایط جنگی ایجادشده در کشور اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی فشار بسیار سنگینی به سامانه‌ها و زیرساخت‌های ما وارد شد و خسارت‌هایی نیز به وجود آمد، اما این شرایط پایان کار نبود و بلافاصله پس از فروکش کردن بحران و وصل مجدد سامانه‌ها از خردادماه، عملیات بازسازی و سامانه‌دهی دوباره آغاز شد.

وی افزود: با فعال‌سازی سامانه‌ها روی گوشی‌های هوشمند و همراهی دو شرکت توزیع برق، امکان مدیریت هوشمندانه‌تر بار فراهم شد و صنایع منطقه نیز در طول فصل تابستان همکاری بسیار خوبی داشتند که در نهایت این اقدامات به ثبت رکورد صفر درصد قطعی برق صنایع منجر شد.

خسروی با اشاره به نقش همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی گفت: آنچه در این مدت اتفاق افتاد، نمونه‌ای از همدلی و همکاری همه‌جانبه میان بخش صنعت و مسئولان حوزه انرژی بود و نشان داد با برنامه‌ریزی، استفاده از تجهیزات مناسب و همراهی صنایع می‌توان در شرایط دشوار نیز مدیریت بار را به شکل مطلوب انجام داد.

جرم‌انگاری عدم ثبت خروج کالا از انبارهای تولیدی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان همچنین در جلسه میز اقتصادی استان با هشدار نسبت به ثبت نشدن خروج کالا از انبارهای واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: عدم ثبت اطلاعات خروج کالا در سامانه‌های نظارتی می‌تواند زمینه سوءاستفاده و قاچاق را فراهم کند و در صورت رعایت نشدن الزامات قانونی، با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر کمترین میزان تخلف در استان مربوط به ثبت نشدن موجودی کالا و احتکار است و چالش اصلی در زمینه عدم ثبت خروج کالا از انبارهای واحدهای تولیدی و صنعتی وجود دارد؛ موضوعی که می‌تواند مورد سوءاستفاده قاچاقچیان قرار گیرد.

خسروی ادامه داد: برخی واحدهای تولیدی اطلاعات خود را در یک سامانه مانند سامانه جامع تجارت به‌روزرسانی می‌کنند، اما اطلاعات مربوط به کالا را در سایر سامانه‌ها از جمله سامانه جامع انبارها ثبت نمی‌کنند، در حالی که برای مقابله مؤثر با قاچاق، باید اطلاعات کالا در همه سامانه‌های مرتبط به شکل یکپارچه و دقیق ثبت شود.

معاون استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت رویت‌پذیری کالا در زنجیره تولید و توزیع اظهار کرد: اگر قرار است با پدیده قاچاق برخورد مؤثر داشته باشیم، همه بخش‌ها باید در ثبت اطلاعات و به‌روزرسانی داده‌ها همکاری کنند و نمی‌توان بخشی از اطلاعات کالا را در یک سامانه ثبت کرد و بخش دیگر را نادیده گرفت.

وی خاطرنشان کرد: قانون درباره ثبت مشخصات کمی و کیفی کالا، اطلاعات مالک، تحویل‌دهنده و تحویل‌گیرنده و همچنین اطلاعات مربوط به انبارها و مراکز نگهداری صراحت دارد و این اطلاعات باید در سامانه‌های مربوط ثبت شود.

خسروی گفت: هدف مدیریت استان حمایت از تولید است و قرار نیست اجرای مقررات موجب ایجاد مشکل برای واحدهای تولیدی شود، اما در عین حال روح قانون باید به‌طور کامل اجرا شود و فعالان اقتصادی نیز باید الزامات قانونی مربوط به ثبت اطلاعات کالا را رعایت کنند.

وی افزود: بر همین اساس مقرر شده است پیش از اعمال مقررات و ارجاع پرونده‌ها به تعزیرات، فرصت کافی برای اطلاع‌رسانی، برگزاری جلسات توجیهی و آماده‌سازی واحدهای تولیدی اختصاص پیدا کند تا همه فعالان اقتصادی نسبت به وظایف و الزامات قانونی خود آگاهی داشته باشند.

 

انتهای پیام/170

 

   




 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد

جزییات مبلغ و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...