قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳۹ ساعت قبل

جشنواره فیلم ۱۰۰ در ۹ کشور کارگاه برگزار می‌کند

سلسله کارگاه‌های تخصصی بین‌المللی با هدف ارتقای دانش رسانه‌ای، فیلمسازی و تبیین روایت‌های نوین در ۹ کشور و شهر برگزار می‌شود.
 جشنواره فیلم ۱۰۰ در ۹ کشور کارگاه برگزار می‌کند
به گزارش خبرگزاری مهر، سلسله کارگاه‌های تخصصی سینما و رسانه با هدف توانمندسازی فعالان هنری و شبکه‌سازی بین‌المللی در ۹ کشور جهان و ایران برگزار می ‌شود. این رویداد آموزشی که با تمرکز بر انتقال تجربیات فنی و مبانی نظری روایت‌گری مدرن طراحی شده، بستری برای هم‌افزایی فیلمسازان و بلاگرهای حوزه هنر فراهم کرده است.

در بخش متمرکز این پروژه که به میزبانی جشنواره بین‌المللی ۱۰۰ برگزار می‌شود، چهل فیلمساز و بلاگر از ملیت‌های گوناگون حضور دارند. سرفصل‌های این دوره با هدایت محسن صابری، سجاد سلیمان‌نژاد و حسین نقوی بر محوریت مستندسازی مدرن، ایده‌پردازی در فیلم کوتاه و کاربرد هوش مصنوعی در سینما تدوین شده است تا استانداردهای نوین تولید محتوا به شرکت‌کنندگان منتقل شود.

شبکه آموزشی این پروژه در سطح بین‌المللی اجرا خواهد شد. فاطمه احمدوا در روسیه، فهیم حیدر در پاکستان، رناتو والونی در برزیل، ماریا لارا در آرژانتین، عفنان میر در هند، سیرین خضراوی در تونس و امید سدوعی در اندونزی هدایت کارگاه‌های تخصصی را در کشورهای میزبان بر عهده دارند. این اساتید با ترکیب دانش فنی و بینش‌های فرهنگی، بر تولید محتوای هوشمندانه و روایت‌های معناگرا تأکید ویژه‌ای دارند.

این دوره‌های فشرده که با هدف ایجاد جریانی منسجم از تولیدات هنری طراحی شده‌اند، فراتر از کلاس‌های آموزشی کلاسیک، در حال شکل‌دهی به یک شبکه جهانی برای تبیین روایت‌های نوین رسانه‌ای هستند. مستندسازی دقیق از فرآیندها، ثبت تجربیات اساتید و گردآوری خروجی‌های کارگاهی، علاوه بر ارتقای دانش فنی شرکت‌کنندگان، بستری پایدار برای تولیدات رسانه‌ای مشترک در آینده فراهم خواهد کرد. کد مطلب 6919255 ندا زنگینه



 پایان  پایتخت؟

پایان پایتخت؟

محسن تنابنده، طراح و بازیگر اصلی «پایتخت»، یک بار دیگر خبرهای مربوط به ساخت فصل هشتم این سریال را تکذیب کرد؛ موضعی که نشان می‌دهد ادامه یکی از محبوب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ایران، دست‌کم در شرایط فعلی در دستور کار سازندگان قرار ندارد.

 چه تعداد کنتور هوشمند برق در صف نصب قرار دارد؟  | اینفوگرافیک

چه تعداد کنتور هوشمند برق در صف نصب قرار دارد؟ | اینفوگرافیک

توسعه کنتورهای هوشمند و افزایش ظرفیت نیروگاهی، دو گام اساسی برای مدیریت مصرف و عبور از ناترازی انرژی است. این داده‌نمایی روند تجهیز شبکه به فناوری‌های نوین و رشد تولید برق را نشان می‌دهد؛ جزئیات این تغییرات آماری را در اینفوگرافیک زیر دنبال کنید.

 لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

لحظه حمله پیمان معادی به نوید محمدزاده | این تصاویر از پشت صحنه جالب را ببینید

سکانسی از پشت صحنه فیلم «ابد و یک روز» ساخته سعید روستایی با بازی نوید محمدزاده و پیمان معادی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

خبر خریداری تعدادی هواپیما توسط شرکت‌های خصوصی و دولتی، اولین خبر خوب امروز برای عاشقان سفر است.

 فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

 «غذای نیمروز» با دریافت پروانه نمایش در فهرست آثار متقاضی اکران قرار گرفت.

 بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

بازگشت شادمهر؛ از شایعه تا چراغ سبز

آرمان امروز :   ۲۸   سال پیش در سال ۱۳۷۷ قطعه «گل یاس» از شادمهر عقیلی ساخته و منتشر شد. این اثر که یکی از قطعات نخستین آلبوم رسمی عقیلی به نام «مسافر» است، یکی از شاخص‌ترین آثار آلبوم نیز به شمار می‌رود. البته که خود این آلبوم یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تاریخ موسیقی پاپ [ ]

 رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

فیلم اکران‌نشده «استقامت» با بازی نیکلاس کیج، پس از آنکه یک نسخه از آن از دفتر نتفلیکس در هالیوود به سرقت رفت، باعث نگرانی فیلمسازان در این شهر شده است.

 شعری برای آقای شهید ایران

شعری برای آقای شهید ایران

در حال و هوای غم فراق آقای شهید ایران و هم‌زمان با مراسم چهلم او، هنرمندان زیادی با آثار خود ابراز احساسات کرده‌اند.