قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۵ ساعت قبل

ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی تهران با رشد ۲۰ برابری به ۴۰۰ مگاوات رسید

ری- استاندار تهران در آیین بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۹۵ مگاواتی شهرک صنعتی شمس‌آباد گفت: با افتتاح پروژه‌های جدید، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی تهران با رشد ۲۰ برابری به ۴۰۰ مگاوات رسید.
 ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی تهران با رشد ۲۰ برابری به ۴۰۰ مگاوات رسید

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان صبح سه شنبه در آیین بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۹۵ مگاواتی شهرک صنعتی شمس‌آباد گفت: با افتتاح پروژه‌های جدید، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان تهران به حدود ۴۰۰ مگاوات رسیده و طی نزدیک به دو سال، رشدی ۲۰ برابری را تجربه کرده است؛ روندی که با مشارکت بخش خصوصی و شکل‌گیری نهضت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان شتاب گرفته است.

معتمدیان در این مراسم با اشاره به شتاب توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان اظهار کرد: با افتتاح‌هایی که امروز انجام می‌شود و پروژه‌هایی که در سایر شهرستان‌ها در دست اجراست، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان در مجموع به حدود ۴۰۰ مگاوات می‌رسد که بیانگر رشد ۲۰ برابری طی نزدیک به دو سال اخیر است.

وی این رشد را نتیجه استقبال و مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران و همچنین گفتمان‌سازی صورت‌گرفته در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و افزود: امروز توسعه انرژی خورشیدی در تهران از مرحله پروژه‌های پراکنده عبور کرده و به یک حرکت گسترده تبدیل شده است.

۱۵ هزار مگاوات مجوز؛ پالایش متقاضیان فاقد اهلیت

استاندار تهران با بیان اینکه حدود ۱۵ هزار مگاوات مجوز برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان صادر شده است، گفت: برای جلوگیری از معطل‌ماندن ظرفیت‌ها، پایش میدانی متقاضیان انجام شد و حدود ۷ هزار مگاوات از مجوزهایی که امکان آغاز عملیات اجرایی در بازه شش‌ماهه نداشتند، حذف شد تا ظرفیت زمین و مجوز در اختیار سرمایه‌گذاران دارای توان اجرایی قرار گیرد.

معتمدیان افزود: پروژه‌های خورشیدی تهران از تنوع مناسبی برخوردارند و علاوه بر نیروگاه‌های کوچک‌مقیاس، حدود سه پروژه هزار مگاواتی نیز توسط شرکت‌های مطرح کشور در حال پیگیری است که تأمین زمین آنها انجام شده و مراحل اجرایی در دست اقدام است.

دو پروژه ۷ مگاواتی؛ از بزرگ‌ترین طرح‌های یکپارچه خورشیدی سقفی

وی با اشاره به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی سقفی گفت: دو پروژه هفت مگاواتی نیز آماده بهره‌برداری است که از پروژه‌های بزرگ یکپارچه سقفی در منطقه به شمار می‌رود.

۱۲۰۰ مدرسه خورشیدی شد؛ ۲۴۰۰ مدرسه دیگر در برنامه

استاندار تهران توسعه پنل‌های خورشیدی در فضاهای آموزشی را از دیگر برنامه‌های استان عنوان کرد و گفت: در کمتر از چند ماه ۱۲۰۰ …



 وضعیت سرمایه ۵ بانک به شدت منفی است / ماجرای بانک آینده باردیگر تکرار می شود!
۲ ساعت قبل / سایت رکنا

وضعیت سرمایه ۵ بانک به شدت منفی است / ماجرای بانک آینده باردیگر تکرار می شود!

رکنا سیاسی : سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با هشدار نسبت به وضعیت کفایت سرمایه ۵ بانک، از احتمال تکرار مشکلات بانک آینده در این بانک‌ها خبر داد و گفت: بانک های سرمایه، بانک ایران‌زمین، مؤسسه ملل، بانک دی و بانک سپه وضعیت کفایت سرمایه‌شان به شدت منفی است و بانک مرکزی وظیفه دارد بر این موضوع نظارت کند.

 هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

امیر سرتیپ جهانشاهی در بازدید از مناطق مرزی شمال‌شرق اعلام کرد: پایش و اشراف اطلاعاتی کامل، طرح‌های عملیات رزم زمینی دشمن را خنثی کرده است.

 دیدار عطریان‌فر برای مطالعه نمونه روزنامه جدید شرق
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

دیدار عطریان‌فر برای مطالعه نمونه روزنامه جدید شرق

آقای [محمد] عطریان‌فر، [رئیس سابق شورای شهر تهران و مدیرمسئول سابق روزنامه همشهری] آمد. نمونه روزنامه جدید «شرق» را آورد. امتیاز از آقای [مهدی] رحمانیان است، ولی مسئولیت به ایشان داده شده است. از عملکرد [حزب] مشارکتی‌ها و دوم خردادی‌های تُند انتقاد کرد و گفت، اکنون پشیمان‌اند و درصدد ترمیم خرابکاری‌های خود هستند و قرار دارند با شما و رهبری، در این‌ خصوص مذاکره‌ کنند. گفت، متأسفانه‌ آقای [سعید] حجاریان، [به دلیل عوارض ترور]، در روز فقط سه ساعت می‌تواند حرف بزند.

 پنج اولویت اصلاحات ساختاری و اقتصادی دولت چیست؟
۵ ساعت قبل / سایت روزنو

پنج اولویت اصلاحات ساختاری و اقتصادی دولت چیست؟

تجربه اقتصاد ایران نشان می‌دهد تحریم‌ها به تنهایی تمام مشکلات را توضیح نمی‌دهند، اما تشدید آنها می‌تواند ضعف‌های ساختاری را عمیق‌تر کند

 ۵۰ درصد ناترازی مصرف بنزین مربوط به استاندارد خودروها است
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

۵۰ درصد ناترازی مصرف بنزین مربوط به استاندارد خودروها است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با بیان اینکه ناترازی فعلی انرژی حاصل سیاست‌های اتخاذ شده در سال‌های گذشته است، گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد شکاف مصرف بهینه بنزین به استاندارد خودروها، ۳۰ درصد به نوع حمل‌ونقل و ۲۵ درصد نیز به ترافیک، سفرهای تک‌سرنشین و سفرهای یک‌سرنشین‌نشده بازمی‌گردد.

 ادعای کپلر: شمار عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز طی هفته گذشته ۲.۵ درصد افزایش یافت و به ۱۲۱ مورد رسید/ ۴۶.۳ درصد از کشتی‌ها از مسیر تعیین‌ شده از سوی ایران استفاده کردند/ تعداد کشتی‌های تحریم‌ شده که از تنگه عبور کردند، از ۹ مورد به ۱۶ مورد رسید
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای کپلر: شمار عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز طی هفته گذشته ۲.۵ درصد افزایش یافت و به ۱۲۱ مورد رسید/ ۴۶.۳ درصد از کشتی‌ها از مسیر تعیین‌ شده از سوی ایران استفاده کردند/ تعداد کشتی‌های تحریم‌ شده که از تنگه عبور کردند، از ۹ مورد به ۱۶ مورد رسید

بر اساس داده‌های شرکت کشتیرانی کپلر، شمار عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز طی هفته گذشته ۲.۵ درصد افزایش یافت و به ۱۲۱ مورد رسید؛ اما ارقام کلی تردد، کاهش فعالیت تجاری واقعی و افزایش ریسک را پنهان می‌کنند.



چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟
سایت فرارو

چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟

جلال ساداتیان، دیپلمات پیشین ایران در انگلستان معتقد است حتی عمان نیز تحت فشار آمریکایی ها قرار دارد. شاید سفر وزیر خارجه عمان به ایران و رسیدن به یک توافق مشترک بتواند در خلیج فارس و تنگه هرمز گشایش هایی ایجاد کند که در نهایت به نفع ایالات متحده هم باشد.عمان سال هاست که در مسائل مربوط به ایران و آمریکا نقش میانجی داشته است. بنابراین اگر این کشور بار دیگر فعال شده، باید آن را در چارچوب همان ظرفیت میانجیگری دید.
ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟
سایت فرارو

ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟

یک تحلیلگر سیاست خارجی معتقد است کهچاره ای به جز ریاضت اقتصادی نیست. تحریم‌ها قدرت خرید، معیشت مردم و تاب‌آوری جامعه را هدف گرفته و دولت نباید سیاست‌هایی را اعمال کند که منتهی به هراس‌آفرینی یا افزایش فشار بر مردم باشد. ما هم اکنون با تحریم، نااطمینانی و کاهش ارزش پول ملی مواجهیم. باید دسترسی عادلانه مردم به امکانات کشور تسهیل شود. شاید در شرایط فعلی بحث درباره افزایش قیمت بنزین یا هر طرحی که اثرات تورمی دارد را بتوان خطرناک ارزیابی کرد.
دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان که با هدف مقابله با فعالیت سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در مجلس دنبال می‌شود، حالا به محل اختلاف جدی دولت و مجلس تبدیل شده است؛ از هشدار عارف درباره تبعات آن برای علم و فناوری تا تکذیب قالیباف درباره وعده توقف طرح. همزمان، ابهام‌های موجود در مواد مختلف طرح باعث شده بخشی از آن دوباره به کمیسیون امنیت ملی بازگردد.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟