قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

همکاری «خوزستان» و «بصره» مسیر مشترک رونق تجارت ایران و عراق

خرمشهر – تدوین ساز وکارهای عملیاتی میان خوزستان و بصره می تواند زمینه ساز رشد پایدار تجارت بین ایران و عراق شود.
 همکاری «خوزستان» و «بصره» مسیر مشترک رونق تجارت ایران و عراق

خبرگزاری مهر، گروه استانها – محمود نواصر: خرمشهر در کرانه اروندرود، همجوار با مرز بین المللی شلمچه و حضور در قلب منطقه آزاد اروند از توانمندی هایی برخوردار است که فراتر از جایگاه جغرافیایی آن معنا می شود. این شهرستان با سابقه درخشان در تجارت دریایی، ارتباطات مرزی و فعالیت های بندری، ظرفیت ایفای نقشی مؤثرتر در نقشه اقتصادی جنوب غرب کشور را دارد.

استان بصره عراق نیز به عنوان یکی از مهمترین استان های اقتصادی عراق، بازاری گسترده برای کالاها، خدمات فنی و سرمایه گذاری های مشترک به شمار می رود. همگرایی فرهنگی، پیوندهای تاریخی و دسترسی آسان میان دو منطقه، بستر ارزشمندی برای گسترش مناسبات اقتصادی فراهم آورده است؛ بستری که نیازمند برنامه ریزی دقیق، پیگیری مستمر و مشارکت بخش خصوصی است.

اکنون نشانه هایی از حرکت روابط خوزستان و بصره به سوی تعریف پروژه های مشترک دیده می شود. اتصال ریلی شلمچه به بصره، ایجاد بازارچه مرزی، راه اندازی دفاتر اتاق بازرگانی، برگزاری نمایشگاه های تخصصی، شکل گیری شهرک صنعتی مشترک و بهره گیری از توان تولیدکنندگان و تجار جوان از جمله محورهایی است که می تواند تجارت مرزی را به همکاری اقتصادی عمیق تری نزدیک کند.

مصطفی مطورزاده، نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر از سفر قریب الوقوع جمعی از نمایندگان مجلس به عراق خبر داد و گفت: روند احداث پل راه آهن در بصره در حال پیگیری است و با تکمیل آن، مسیر ریلی شلمچه به بصره متصل خواهد شد.

وی افزود: توسعه همکاری های اقتصادی، تجاری و زیرساختی میان دو طرف و همچنین تسهیل ارتباطات ریلی ایران و عراق، همواره مورد تأکید بوده است.

اتصال راه آهن شلمچه به بصره در سال های گذشته از مهمترین مطالبات اقتصادی منطقه محسوب می شده است. این طرح در صورت تکمیل، می تواند بخشی از حجم مبادلات تجاری را از جاده به ریل منتقل کند؛ امری که کاهش هزینه های حمل و نقل، افزایش سرعت جابه جایی کالا، توسعه ترانزیت و کاهش استهلاک ناوگان جاده ای را به دنبال خواهد داشت.

خوزستان آماده گسترش همکاری ها

جواد کاظم نسب الباجی، معاون اقتصادی استانداری خوزستان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر بر آمادگی این استان برای توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری با بصره تأکید کرد و گفت: استانداری …





 به اندازه کافی از دردها گفته‌ایم؛ امروز فرصت پیدا کردن درمان‌ها است
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

به اندازه کافی از دردها گفته‌ایم؛ امروز فرصت پیدا کردن درمان‌ها است

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: حمایت از حقوق زنان می‌تواند به تحکیم خانواده، کاهش خشونت و افزایش اعتماد کمک کند. در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، موفقیت تنها صدور یک رأی نیست؛ بلکه در حفظ کرامت طرفین، حمایت از کودکان، جلوگیری از استمرار آسیب و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و اصلاح رابطه نیز اهمیت دارد.

 سیدحسن خمینی: چه قرار بر جنگ باشد چه صلح و مذاکره، باید کنارهم بایستیم
۲۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سیدحسن خمینی: چه قرار بر جنگ باشد چه صلح و مذاکره، باید کنارهم بایستیم

تولیت مرقد امام راحل با بیان اینکه رمز پیروزی ما در دفاع مقدس کنار هم بودن همه ایرانیان بود، تصریح کرد:‌ در پایان جنگ همه کنار هم بودیم و اینطور نبود عده‌ای...

 رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران
۴ دقیقه قبل / سایت فراز

رشد ۵۰ درصدی اعطای وام ازدواج و فرزندآوری در بانک صادرات ایران

​بانک صادرات ایران تا پایان مردادماه سال جاری به بیش از ۵۲ هزار نفر وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.

 حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است
۱۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حفظ کرامت طرفین در پرونده‌های خانوادگی مهم است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانوده گفت: حمایت از حقوق زنان می‌تواند به تحکیم خانواده، کاهش خشونت و افزایش اعتماد کمک کند و در بسیاری از پرونده‌های خانوادگی، موفقیت تنها صدور یک رأی نیست؛ بلکه در حفظ کرامت طرفین، حمایت از کودکان، جلوگیری از استمرار آسیب و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و اصلاح رابطه نیز اهمیت دارد.

 سپاه: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده جنوب اصفهان وجود دارد
۳۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

سپاه: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده جنوب اصفهان وجود دارد

روابط‌عمومی سپاه حضرت صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان اعلام کرد: احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل شده در محدوده صفه، بهارستان و اطراف آن وجود دارد.

 تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تقدیر عضو شورای شهر تهران برای احداث مجموعه‌های آموزشی پیش دبستانی تا پیش‌دانشگاهی

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای تهران گفت: احداث مجموعه‌های آموزشی سبب می‌شود که افراد کم‌برخوردار در حیطه آموزشی کمبودی حس نکنند.



معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)
روزنامه ستاره صبح

اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)

ظهور دارایی‌های دیجیتال یا رمزارزها، بحث‌های گسترده‌ای را در حوزه‌های اقتصاد، تکنولوژی و به‌ویژه حقوق ایجاد کرده است. رمزارزها، دارایی‌هایی دیجیتال هستند که با استفاده از فناوری رمزنگاری (Cryptography) و شبکه بلاکچین (Blockchain) مدیریت می‌شوند.
چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.