قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

دقت و سرعت در رسیدگی باید از اولویت‌های حوزه‌های قضایی باشد

قزوین- رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: دقت و سرعت در رسیدگی به پرونده‌ها، مدیریت زمان دادرسی و صدور آرای متقن و مستحکم باید از اولویت‌های حوزه‌های قضایی باشد.
 دقت و سرعت در رسیدگی باید از اولویت‌های حوزه‌های قضایی باشد
به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا ظهر چهارشنبه در بازدید از حوزه‌های قضایی الموت شرقی و الموت غربی با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی قضایی در مناطق کم‌برخوردار اظهار کرد: حضور و خدمت در این مناطق فرصتی مغتنم برای تقویت اعتماد عمومی و افزایش رضایتمندی مردم است و باید کیفیت ارائه خدمات قضایی در این مناطق نیز به‌طور مستمر ارتقا یابد.

مصطفوی‌نیا بر ضرورت به‌روزرسانی فرآیندهای دادرسی و کاهش اطاله رسیدگی تأکید کرد و افزود: دقت و سرعت در رسیدگی به پرونده‌ها، مدیریت زمان دادرسی و صدور آرای متقن و مستحکم باید از اولویت‌های حوزه‌های قضایی باشد.

وی همچنین توسعه و بهره‌گیری حداکثری از سامانه‌های دادرسی الکترونیک را از راهکارهای مؤثر در تسریع فرآیندهای قضایی و افزایش رضایتمندی مراجعان دانست و بر استفاده مؤثرتر از ظرفیت‌های موجود در این حوزه تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری استان قزوین نقش شوراهای حل اختلاف در ایجاد صلح و سازش و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم را نیز مهم و حیاتی عنوان کرد و خواستار تقویت این ظرفیت در حوزه‌های قضایی الموت شرقی و غربی شد.

مصطفوی‌نیا پیشگیری از وقوع جرم را یکی دیگر از محورهای مهم فعالیت دستگاه قضایی دانست و بر توجه ویژه به این موضوع و شناسایی زمینه‌های بروز آسیب‌های اجتماعی و جرایم در این مناطق تأکید کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: افزایش دقت و سرعت رسیدگی‌ها، ارتقای کیفیت و استحکام آرای قضایی، کاهش میانگین زمان دادرسی، توسعه خدمات الکترونیک و تقویت صلح و سازش از راهبردهای اصلی دستگاه قضایی برای ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مردم است.

کد مطلب 6909126



 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

اقتصادنیوز: سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم افزایش یافت و وام‌های خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن بسته به محل سکونت و وضعیت متقاضی با مبالغ جدید پرداخت می‌شوند.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.