
به گزارش خبرگزاری مهر، حسن عباس نژاد گفت: پایش مستمر حیات وحش با استفاده از دوربین های تله ای، اطلاعات ارزشمندی از وضعیت گونه های شاخص و سلامت زیستگاه های استان ارائه می کند.
وی با اشاره به ثبت تصاویر حیات وحش منطقه شکار ممنوع کوه سفید دماوند، اظهار کرد: محیط بانان شهرستان دماوند با استفاده از دوربین های تله ای، تصاویر متنوعی از حضور گونه های حیات وحش در اطراف آبشخورهای منطقه ثبت کرده اند که در میان این تصاویر، حضور شبانه یک پلنگ نر بالغ نیز به ثبت رسیده است.
وی افزود: در فصل گرم سال، گونه های مختلف حیات وحش از جمله قوچ و میش، کل و بز و پرندگان وحشی برای دسترسی به منابع آب به آبشخورها مراجعه می کنند و دوربین های تله ای امکان رصد و پایش حضور این گونه ها را بدون ایجاد مزاحمت برای حیات وحش فراهم می کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: تصاویر ثبت شده از پلنگ نر بالغ منطقه که سال گذشته «دماوند» نامگذاری …











