قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

دو خرید استقلال همچنان در آلومینیوم ماندند

محمد خلیفه و بهرام گودرزی دو بازیکن جدید استقلال طبق توافق دو باشگاه تا زمان باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی آبی‌پوشان در آلومینیوم اراک به کار خود ادامه می‌دهند.
 دو خرید استقلال همچنان در آلومینیوم ماندند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خلیفه و بهرام گودرزی دو بازیکن آینده‌دار آلومینیوم اراک که اخیرا با پرداخت مبلغ رضایت‌نامه از سوی باشگاه استقلال با این تیم قرارداد امضاء کردند همچنان به کارشان در ایرالکو ادامه می‌دهند.

طبق تفاهم‌نامه بین باشگاه‌های آلومینیوم اراک و استقلال این دو بازیکن تا زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال در جمع شاگردان پیروز قربانی حضور خواهند داشت و پس از آن دوباره به باشگاه مبداء برمی‌گردند.

براساس توافق صورت گرفته، خلیفه و گودرزی به تمرینات آلومینیوم اراک اضافه شده‌اند و این تیم را در شروع فصل جدید لیگ برتر همراهی می‌کنند. کد مطلب 6911387



۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

لیگ تحت تأثیر کامبک رؤیایی ملوان

هفته دوم لیگ هم با نتایج جالب و اتفاقاتی همراه بود. اخراج سه بازیکن نشان از حساسیت بازی‌ها در همین هفته‌های ابتدایی داشت. تیم‌های مدعی حریفان‌شان را شسکت دادند و فقط سپاهان در بازی بزرگ هفته مقابل تراکتور (دیگر مدعی) نتیجه را واگذار کرد. ضمن اینکه رقابت برای کسب عنوان آقای گلی و بهترین پاسور فصل از همین الان شروع شده و قطعاً هفته به هفته حساس‌تر هم می‌شود. مهم‌ترین اتفاق هفته البته کامبک بزرگ ملوان بود که بازی باخته را 10نفره با پیروزی پشت سر گذاشت.

 

تیم هفته: استقلال

سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال بعد از پیروزی پرگل مقابل مس شهربابک در هفته اول برای تقابل با نساجی به قائمشهر رفت. آبی‌های پایتخت در حالی با یک گل برتری به تهران برگشتند که حریف‌شان بشدت از سوی هوادارانش مورد حمایت قرار می‌گرفت. پیروزی در خانه نساجی برای تمام تیم‌ها سخت است اما استقلال در هفته دوم موفق به انجامش شد. بدون شک اهمیت این پیروزی در هفته‌های آینده مشخص خواهد شد. آبی‌ها در این دو بازی دروازه‌شان را بسته نگاه داشتند که این اتفاق بسیار خوبی برای تیم سهراب بختیاری‌زاده است.

 

بازیکن هفته: علی علیپور(پرسپولیس)

برای انتخاب بهترین بازیکن هفته گزینه‌های دیگری غیر از علی علیپور، مهاجم پرسپولیس وجود داشت. اما بازیکن ملی‌پوش قرمزهای پایتخت غیر از گلی که زد، دو پاس گل هم داد تا نقش زیادی در پیروزی پرگل تیمش مقابل استقلال خوزستان داشته باشد. به نظر می‌رسد علیپور پس از حضور در جام جهانی انگیزه‌ زیادی به‌دست آورده تا یکی از مسافران تیم ملی در جام ملت‌های آسیا هم باشد. ضمن اینکه او که سابقه آقای گلی لیگ را در کارنامه دارد، برای تکرار این عنوان که مدعیان جدی هم دارد، تلاش مضاعفی خواهد داشت.

 

گلزنان هفته: امیرحسین حسین‌زاده(تراکتور)، رضا مرزبان(ملوان)

دو بازیکن در هفته دوم دبل کردند. تراکتور در روزی که به گفته مدافعش (شجاع خلیل‌زاده) در حالی با دو گل سپاهان را در نقش جهان شکست داد که میزبان بازی بهتری ارائه داد. اما فرصت‌طلبی امیرحسین حسین‌زاده و زدن دو گل توسط این بازیکن تمام معادلات محرم نویدکیا را بهم زد. در انزلی هم رضا مرزبان مهاجم ملوان یک شب فراموش‌نشدنی را رقم زد. او در حالی که تیمش با یک بازیکن کمتر و با یک گل از میهمانش عقب بود دو مرتبه دروازه ذوب‌آهن را باز کرد تا ملوان در خانه کامبک زده و سه امتیاز با ارزش را در خانه حفظ کند.

 

تعویض هفته: محمدرضا آزادی (استقلال)

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال وقتی دید تمام برنامه‌های تاکتیکی‌اش مقابل نساجی جواب نداد در دقیقه 80 محمدرضا آزادی مهاجم جوانش را به میدان فرستاد. یک تعویض طلایی که خیلی زود تأثیرش را نشان داد. او که به‌جای سحرخیزان وارد زمین شده بود روی کرنر یاسر آسانی از سمت راست و ریباند شوت تورانیان و تعلل مدافعان نساجی نهایت استفاده را برد و دروازه میزبان را باز کرد و شادی را به اردوی استقلالی‌ها آورد. آزادی که سابقه بازی در نساجی را هم در کارنامه دارد بعد از این گل شادی نکرد. با این گل حال سهراب برای چیدمان در خط حمله دغدغه‌های شیرینی دارد.

 

ناکام هفته: سپاهان

آنهایی که بازی سپاهان و تراکتور را می‌دیدند شاید تساوی را بدترین نتیجه برای شاگردان محرم نویدکیا پیش‌بینی می‌کردند. آنها هم تیر دروازه تراکتور را لرزاندند و هم در چندین نوبت علیرضا بیرانوند را مجبور به واکنش کردند. اما در نهایت نتیجه‌ای که رقم خورد شکست 2-صفر مقابل تبریزی‌ها بود، نتیجه‌ای که برای سکونشینان باورپذیر نبود. حتماً این بازی و اتفاقاتش درس بزرگی برای سرمربی جوان سپاهان خواهد بود. تیبور هلیلوویچ بازیکن خارجی تراکتور با دو پاس گلی که به حسین‌زاده داد، شکست تلخی را برای طلایی‌پوشان در ورزشگاه نقش جهان با حضور تماشاگرانش رقم زد.

 

مربی هفته: مازیار زارع(ملوان)

ملوان در اولین بازی خانگی‌اش با حضور هواداران پرشور خود برای کسب پیروزی به میدان آمده بود. اما برخلاف انتظار ملوانی‌ها روی پاس بلند دروازه‌بان ذوب‌آهن و تعلل مدافعان دروازه خود را باز شده دیدند. مازیار با تغییرات تاکتیکی در دقیقه72 بازی را به تساوی کشاند. اخراج امیر افسرده مدافع این تیم می‌توانست کار را برای انزلی‌چی‌ها سخت‌تر کند اما ملوان همیشه ثابت کرده تیمی نیست که به‌راحتی امتیاز از دست دهد. به همین دلیل به بازی هجومی‌شان ادامه داده و یکبار دیگر در دقیقه89 به گل رسیدند تا زارع در پایان بازی شادی‌اش را با سکونشینان ورزشگاه مرحوم قایقران تقسیم کند.

 

تیم منتخب 3-3-4

دروازه‌بان: علیرضا بیرانوند (تراکتور)

مدافعان میانی: عارف آقاسی (استقلال)، مسعود محبی (خیبر خرم‌آباد)

مدافعان کناری: ارشیا وثوقی‌فر (فجرسپاسی)، سهیل صحرایی (گل گهر)

هافبک‌های میانی: خشایار زبرجد (صنعت نفت)، پوریا پورعلی(پرسپولیس)، میلاد سورگی (شمس‌آذر)

مهاجمان: رضا مرزبان (ملوان)، امیرحسین حسین‌زاده (تراکتور)، علی علیپور (پرسپولیس)

انتهای پیام/


۱۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

امپراطوری فوتبالی مسی؛ از میامی تا اسپانیا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ لیونل مسی در سال‌های اخیر فعالیت‌های خود را فراتر از زمین فوتبال گسترش داده و در چند کشور به دنیای مالکیت باشگاه‌ها نیز وارد شده است.

مسی در آمریکا برای اینتر میامی بازی می‌کند و طبق گزارش‌های منتشرشده، این امکان را دارد که پس از پایان دوران بازی، به یکی از مالکان باشگاه تبدیل شود.

در آرژانتین نیز خانواده مسی مدیریت باشگاه لئونس د روساریو را بر عهده دارند؛ تیمی که در دسته چهارم فوتبال این کشور فعالیت می‌کند.

در اروگوئه، مسی به همراه لوئیس سوارز مالک مشترک دپورتیوو ال‌اس‌ام است. این تیم در سال ۲۰۲۵ قهرمان دسته چهارم شد و اکنون در دسته سوم حضور دارد.

در اسپانیا نیز نام مسی با باشگاه یوای کرنیا گره خورده است؛ تیمی از دسته پنجم که با خرید آن، پروژه‌هایی برای توسعه امکانات تمرینی و فوتبال زنان دنبال می‌شود.

به این ترتیب، فعالیت‌های فوتبالی مسی دیگر تنها به دوران بازی او محدود نمی‌شود و این ستاره آرژانتینی در حال ساختن یک مجموعه ورزشی و تجاری در کشورهای مختلف است.


۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بمب نقل‌وانتقالات فوتبال ایران در امارات / طارمی برای مذاکره با الوصل وارد دبی شد / دو جلسه سرنوشت‌ساز تا امضای قرارداد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مهدی طارمی که فصل گذشته در لیگ یونان به میدان می‌رفت، امروز وارد کشور امارات شد تا مذاکرات خود را با مسئولان باشگاه الوصل دنبال کند.

در روزهای اخیر، رسانه‌های اماراتی از توافق اولیه و نزدیک شدن طارمی به باشگاه الوصل خبر داده بودند. با این حال، قرارداد این بازیکن هنوز به‌صورت رسمی نهایی نشده است.

طارمی قرار است امشب و فردا در دو جلسه مهم با مدیران باشگاه الوصل شرکت کند. در صورت توافق نهایی بر سر بندهای مختلف قرارداد، این مهاجم ایرانی به‌صورت رسمی به الوصل خواهد پیوست./تسنیم




 بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!
۲۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بیلان هفته دوم؛ رنگ صدر عوض شد، یک آبی بین دو قرمز!

هفته دوم لیگ ۲۶ برگزار و رقابت انفرادی و تیمی به اوج خود رسید.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر