قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

بزرگترین اردوی جهادی سلامت در ۱۱ شهرستان استان کرمان برگزار می‌شود

کرمان- استاندار کرمان، گفت: بزرگترین اردوی جهادی پزشکی سلامت کرمان از ۲۴ تا ۲۷ شهریورماه در ۱۱ شهرستان این استان برگزار خواهد شد.
 بزرگترین اردوی جهادی سلامت در ۱۱ شهرستان استان کرمان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی طالبی، در حاشیه سومین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی بزرگترین اردوی جهادی پزشکی و بهداشتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این اردو با همکاری بنیاد علوی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، بسیج، جمعیت هلال‌احمر، فرمانداری‌ها و دستگاه‌های مختلف برگزار خواهد شد

وی افزود: هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های مشارکت‌کننده برای ایجاد هم‌افزایی در زمینه نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای ارائه خدمات پزشکی و سلامت به مردم انجام شده است.

طالبی، با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای برگزاری این اردو بیان کرد: کاری که از الان در حال انجام است، شناسایی جامعه مخاطب و کسانی است که نیازمند دریافت خدمات پزشکی و سلامت هستند.

استاندار کرمان ادامه داد: این اردوی جهادی در سه حوزه به‌صورت ویژه برگزار خواهد شد که بیماری‌های چشم، دهان و دندان و سایر نیازهای پزشکی و سلامت مردم را شامل می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری این اردو تجربه مناسبی از هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف در ارائه خدمات پزشکی و سلامت به مردم ایجاد کند و این الگو در نقاط مختلف استان نیز تعمیم یابد.

طالبی، همچنین با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در این طرح گفت: بنگاه‌های بزرگ اقتصادی نیز در این اردو حمایت و همراهی لازم را خواهند داشت.

استاندار کرمان تأکید کرد: با مشارکت دستگاه‌های مختلف و بخش خصوصی، خدمات پزشکی و سلامت مورد نیاز مردم در مناطق هدف ارائه و زمینه تعمیم این همکاری به نقاط مختلف استان فراهم می‌شود.

گفتنی است رزمایش جهادی پزشکی استان کرمان به یاد رهبر شهید با هدف ارائه خدمات تخصصی به اقشار کم‌برخوردار، به‌ویژه دهک‌های یک و دو، از ۲۴ تا ۲۷ شهریورماه به‌صورت همزمان و متمرکز در ۱۰ تا ۱۱ شهرستان استان برگزار می‌شود.

این اردو با محوریت خدمات چشم‌پزشکی، دهان و دندان و زنان و زایمان و با مشارکت گروه‌های جهادی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی، بسیج و دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد و علاوه بر غربالگری، خدمات پزشکی، مامایی، آموزش و مشاوره سلامت، ارجاع بیماران و پیگیری روند درمان نیز در آن پیش‌بینی شده است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود در این رزمایش به ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر از افراد کم‌برخوردار خدمت‌رسانی و در مجموع حدود ۶۰ هزار خدمت پزشکی ارائه شود. کد مطلب 6917672



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تأمین آب شرب سالم باینگان شبانه‌روزی پیگیری می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی پس از برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران استان با موضوع بررسی وضعیت آب باینگان، با حضور در این شهر از نزدیک شرایط موجود را بررسی کرد و در جمع مردم بر پیگیری جدی موضوع تا حصول نتیجه قطعی تأکید کرد.

 

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت سلامت شهروندان باینگان طی روزهای گذشته به‌طور مستمر از سوی فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی و شرکت آب و فاضلاب رصد شده است، اظهار کرد: خوشبختانه تعداد افراد مراجعه‌کننده نسبت به روز گذشته کاهش چشمگیری داشته و به چهار نفر رسیده است که آنان نیز تحت مراقبت قرار دارند و مشکل خاصی گزارش نشده است.

 

وی افزود: جلسه ستاد مدیریت بحران استان با حضور نماینده مردم پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی در مجلس شورای اسلامی، فرماندار پاوه و مدیران دستگاه‌های مسئول برگزار شد و تمامی دستورکارهای دیگر جلسه کنار گذاشته شد تا موضوع آب باینگان به‌صورت ویژه و اختصاصی مورد بررسی قرار گیرد.

 

حبیبی با اشاره به گزارش‌های ارائه‌شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی، شرکت آب و فاضلاب و دیگر دستگاه‌های مرتبط گفت: آزمایش‌های انجام‌شده تاکنون وجود مشکل در آب را نشان نداده است؛ با این حال، به نتایج اولیه اکتفا نکرده‌ایم و دستور داده‌ایم تمامی آزمایش‌های لازم از نظر میکروبی، ویروسی و سایر شاخص‌های بهداشتی انجام شود تا از سلامت آب به‌طور کامل اطمینان حاصل کنیم.

 

وی تأکید کرد: نتایج آزمایش‌ها باید تا آخرین مرحله پیگیری و گزارش نهایی آن ارائه شود و چنانچه مشخص شود دستگاه، مدیر یا فردی در انجام وظایف خود کوتاهی کرده است، بدون اغماض برخورد خواهد شد، زیرا سلامت مردم برای ما اولویت نخست و خط قرمز است و اجازه نمی‌دهیم در این زمینه هیچ‌گونه سهل‌انگاری انجام شود.

 

استاندار کرمانشاه از جمع‌بندی چند اقدام فوری برای بهبود وضعیت آب باینگان خبر داد و گفت: به مدار بهره‌برداری آوردن چاه حفرشده و تعیین منبع تازه برای انتقال آب به مخزن ذخیره شهر در دستور کار قرار گرفته است و شرکت آب و فاضلاب موظف است این طرح را با اولویت و به‌صورت شبانه‌روزی اجرا کند.

 

وی افزود: برای تأمین منابع مالی مورد نیاز نیز به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان دستور داده خواهد شد تا با همکاری فرمانداری و شرکت آب و فاضلاب، اعتبارات لازم را فراهم کند و عملیات اجرایی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

 

حبیبی درباره مخزن ذخیره آب باینگان نیز گفت: این مخزن تا زمان دریافت نتایج کامل و قطعی آزمایش‌ها به‌طور موقت از مدار خارج می‌شود و در صورت تأیید سلامت آب، امکان استفاده مجدد از مخزن وجود خواهد داشت، اما اگر آزمایش‌ها وجود هرگونه مشکل را نشان دهد، مخزن از مدار بهره‌برداری خارج خواهد ماند.

 

وی با اطمینان‌بخشی به مردم باینگان اظهار کرد: حتی اگر لازم باشد آب شرب سالم از پاوه یا دیگر مناطق تأمین و به باینگان منتقل شود، این کار انجام خواهد شد و ما در برابر سلامت و آسایش مردم مسئول هستیم و اجازه نخواهیم داد در تأمین آب شرب سالم شهروندان وقفه‌ای ایجاد شود.

 

استاندار کرمانشاه با اشاره به موضوع فاضلاب باینگان نیز گفت: شرکت آب و فاضلاب موظف است اقدامات لازم را برای هدایت فاضلاب بخش پایین‌دست شهر به نقطه‌ای ایمن انجام دهد تا احتمال هرگونه تداخل با منابع آب برطرف شود.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط خاص باینگان، اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب نیازمند مطالعه فنی دقیق است؛ ازاین‌رو، روش‌های مختلف جمع‌آوری، ذخیره‌سازی و انتقال فاضلاب بررسی خواهد شد تا مناسب‌ترین راهکار اجرایی انتخاب شود.

 

حبیبی در پایان تأکید کرد: مدیریت استان تا رفع کامل نگرانی‌ها و تأمین پایدار آب شرب سالم باینگان، موضوع را با جدیت پیگیری خواهد کرد و مردم اطمینان داشته باشند که همه دستگاه‌های مسئول برای به‌نتیجه‌رسیدن این اقدامات پای کار هستند.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تأکید مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه بر احیای مسابقات بین‌المللی شطرنج جام طاق‌بستان

عزتی با بیان اینکه این مسابقات از رویدادهای مهم ورزشی استان محسوب می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت این رقابت‌ها، برنامه‌ریزی شده تا با فدراسیون شطرنج و مسئولان استان رایزنی‌هایی انجام شود تا امکان برگزاری دوباره آن فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه خطاب به رئیس هیات شطرنج کرمانشاه، مجموعه‌ای از توصیه‌های اجرایی را مطرح کرد و گفت: فعال‌سازی شهرستان‌ها، افزایش آمار ورزشکاران سازمان‌یافته، برگزاری دوره‌های آموزشی داوری و مربیگری و میزبانی مسابقات مختلف باید در دستور کار هیات قرار گیرد.

او تأکید کرد که توسعه فعالیت‌های هیات شطرنج در سطح استان و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و رقابتی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای جایگاه این رشته در کرمانشاه داشته باشد.

***تأکید دبیر فدراسیون شطرنج بر جایگاه کرمانشاه در شطرنج کشور 

در جریان برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست هیأت شطرنج استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، سعید پیرملکی دبیر فدراسیون شطرنج با اشاره به روند رو‌به‌رشد این رشته در کرمانشاه طی سال‌های اخیر گفت: کرمانشاه ثابت کرده که یکی از قطب‌های شطرنج ایران است. 

پیرملکی با بیان اینکه فدراسیون نگاه ویژه‌ای به توسعه شطرنج در غرب کشور دارد، افزود: برای قهرمان‌پروری در استان‌های غربی، روی کرمانشاه حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. او همچنین به ابقای دوباره داریوش کرمی در سمت ریاست هیأت شطرنج استان اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با حضور ایشان، روند پیشرفت شطرنج کرمانشاه سرعت بیشتری بگیرد.

دبیر فدراسیون در پایان بر لزوم همدلی و همکاری خانواده شطرنج کرمانشاه تأکید کرد و گفت: خانواده شطرنج باید دست به دست هم دهند و به این رشته کمک کنند. فدراسیون نیز همراه خواهد بود تا استعدادهای این رشته در استان شکوفا شوند.


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

میزبانی کرمان در مسابقات کیک‌بوکسینگ کشور با حضور ۲ هزار ورزشکار

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت سلطانی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت: مسابقات آزاد رینگی کیک‌بوکسینگ قهرمانی کشور از اول شهريور ماه و همزمان با هفته دولت امسال، در دو بخش بانوان و آقایان با حضور ۲ هزار ورزشکار در کرمان برگزار خواهد شد.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای از جمله زیارت قبور شهدا و بازدید از بنا‌های تاریخی کرمان برای میهمانان این رویداد‌ها تدارک دیده شده است تا بیشترین بهره از حضور ورزشکاران سایر استان‌ها حاصل شود.

سلطانی از میزبانی کرمان در رویداد‌های متعدد ورزشی در سطح ملی و بین‌المللی خبر داد و برگزاری این رویداد‌ها را فرصتی برای توسعه اقتصادی، گردشگری و نشاط اجتماعی در این استان ارزیابی کرد.

در ادامه حتما بخوانید بانوی کمالشهری مدال برنز رقابت‌های وردکاپ کیک‌بوکسینگ ترکیه را کسب کرد

وی اعلام کرد: این مسابقات در سالن فجر کرمان برگزار خواهد شد و مشکلات زیرساختی این سالن با تجربه موفق برگزاری مسابقات کشتی جام بین‌المللی تختی رفع شده است.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با تأکید بر مسئولیت اجتماعی مجموعه ورزش در شرایط اقتصادی ناشی از تحریم‌ها، افزود: هدف ما ایجاد امید در جامعه و مقابله با تبلیغات سوء دشمنان است.

وی گفت: اولویت ما اجرای برنامه‌هایی است که در حوزه اجتماعی و اقتصاد تأثیرگذار باشند و زیرساخت‌های گردشگری این استان از جمله هتل‌ها، خانه‌های بوم‌گردی و اصناف بتوانند از حضور مسافران بهره‌مند شوند.

سلطانی از درخواست میزبانی کرمان برای مسابقات کونگ‌فو در بهمن‌ماه، میزبانی اردوی تیم ملی کاراته، المپیک بازی‌های فکری، استعدادیابی شمشیربازی و المپیاد استعداد‌های برتر تیراندازی با کمان خبر داد و افزود: وزارت ورزش و جوانان امسال تغییر عمده‌ای در المپیاد استعداد‌های برتر ایجاد و آن را در ۱۲ رشته المپیکی مدال‌آور متمرکز کرده است که کرمان میزبانی رشته تیراندازی با کمان را بر عهده دارد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به حضور حدود ۲۰ ورزشکار کرمانی در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا، اعلام کرد: لازم است در رشته‌های ژیمناستیک و دوومیدانی که سابقه مدال‌آوری نداشته‌ایم، بتوانیم مدال خوش‌رنگی کسب کنیم.

سپس مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی مقاومت کرمان نیز در این نشست با اشاره به آغاز مسابقات رشته‌های رزمی کیک بوکسینگ از اول شهریور ماه، گفت: مراسم افتتاحیه باشکوهی با حضور مسئولان کشوری و لشکری برگزار خواهد شد و رویکرد ما تجلیل از شهدای ورزشکار و شهدای اقتدار است.

احسان رستگاری‌نژاد، رویکرد اصلی این باشگاه را ورزش قهرمانی، حرفه‌ای و اخلاق‌مداری دانست و افزود: هرچه در توان ما بود برای برگزاری مطلوب مسابقات کیک بوکسینگ در کرمان انجام داده‌ایم و به نیاز‌های لجستیکی پاسخ گفته‌ایم.

وی درباره دغدغه ورزشکاران حرفه‌ای در زمینه خدمت سربازی، بر اجرای طرح «سرباز قهرمان» تأکید کرد و گفت: ورزشکاران مشمول در تیم‌های باشگاه مقاومت، خدمت سربازی خود را عاشقانه انجام خواهند داد.




 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۴ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۲ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۲ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۴ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.