
میثم علیپور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مهگل البرز به عنوان دوازدهمین تیم برای حضور در فصل پیش روی لیگ برتر باشگاه های کشور اعلام آمادگی کرد، گفت: بدین ترتیب و با توجه به اعلام آمادگی قبلی ۱۱ تیم، مجموع تیم های متقاضی حضور در فصل جدید به ۱۲ تیم رسید.
وی تاکید کرد: مبنای کار از ابتدای برنامه ریزی برای برگزاری مسابقات سال جاری این بود که لیگ برتر را حداکثر با ۱۲ تیم برگزار کنیم. تنها مورد عدم برگزاری مسابقات با ۱۱ تیم یا هر عدد فرد دیگر بود چراکه باعث استراحت اجباری یک تیم در هر هفته و طولانی تر شدن مسابقات به نسبت تعداد تیم ها می شد.
رئیس سازمان لیگ بسکتبال خاطرنشان کرد: مبنای ما برای پذیرش تیم ها در فصل جدید لیگ برتر، اعلام آمادگی رسمی آنها به سازمان لیگ بود که این کار توسط هر ۱۲ تیم متقاضی انجام شده است. بنابراین حضور این تیم ها در این فصل از مسابقات قطعی است و تیم جدید دیگری هم به ترکیب شان اضافه نخواهد شد.
علیپور با یادآوری اینکه پیش از این نشستی آنلاین میان سازمان لیگ و مسئولان تیم های شرکت کننده …





