قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

فهرست آسیایی ایران زیر تیغ پیاتزا؛ یک خط‌خورده دیگر در راه است؟

تیم ملی والیبال ایران وارد آخرین مرحله انتخاب نفرات شده؛ جایی که چند بازیکن از فهرست کنار رفته‌اند و اسماعیل مسافر برای حضور در ژاپن یک گام بیشتر فاصله ندارد.
 فهرست آسیایی ایران زیر تیغ پیاتزا؛ یک خط‌خورده دیگر در راه است؟

به گزارش خبرنگار مهر، قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ برای والیبال ایران تنها یک رقابت قاره‌ای نیست. این مسابقات که از ۱۳ تا ۲۲ شهریور در فوکوئوکای ژاپن برگزار می‌شود، همزمان نخستین مرحله انتخابی المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس نیز خواهد بود؛ موضوعی که اهمیت تصمیم‌های روبرتو پیاتزا برای انتخاب فهرست نهایی را دوچندان کرده است. ایران که در المپیک پاریس غایب بود، حالا در ژاپن به دنبال شروع دوباره مسیر المپیکی خود است.

تیم ملی ایران در مرحله مقدماتی با چین، هند و نیوزیلند هم‌گروه شده است، اما در صورت عبور از این مرحله، رقیب اصلی برای رسیدن به عنوان قهرمانی احتمالا ژاپن خواهد بود؛ تیمی که در لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ عملکردی درخشان داشت و هر ۱۲ مسابقه مرحله مقدماتی را با پیروزی پشت سر گذاشت و صدرنشین شد.

ایران البته در همین لیگ ملت‌ها فرصت رویارویی با ژاپن را پیدا کرد. ژاپنی‌ها دو ست ابتدایی را بردند، اما ملی‌پوشان ایران با جبران نتیجه، بازی را به ست پنجم کشاندند. با این حال ژاپن در ست پایانی ۱۵ بر ۱۲ پیروز شد تا ایران با شکست ۳ بر ۲ زمین را ترک کند. این مسابقه نشان داد فاصله دو تیم آن‌قدرها زیاد نیست، اما برای شکست ژاپن، ایران باید در لحظه‌های تعیین‌کننده کم‌اشتباه‌تر ظاهر شود.

فیلتر سخت پیاتزا برای دریافت‌کننده‌ها

یکی از سخت‌ترین تصمیم‌های سرمربی ایتالیایی تیم ملی در پست دریافت‌کننده قدرتی رقم خورده است؛ جایی که تعدد بازیکنان آماده، انتخاب چهار یا پنج نفر نهایی را به یک رقابت جدی تبدیل کرده است. سید متین حسینی یکی از بازیکنانی بود که پیش از شروع فصل ملی انتظار زیادی از او وجود داشت، اما شرایط مطابق پیش‌بینی‌ها پیش نرفت. او در هفته نخست لیگ ملت‌ها جایی در فهرست نهایی نداشت و در هفته‌های دوم و سوم نیز با وجود قرار گرفتن در جمع نفرات تیم، فرصت چندانی برای بازی پیدا نکرد. حسینی امیدوار بود در قهرمانی آسیا فرصت جبران داشته باشد، اما در نهایت از فهرست اعزامی به ژاپن نیز بازماند.

امیرحسین اسفندیار نیز یکی دیگر از نام‌های مطرحی بود که از فیلتر نهایی پیاتزا عبور نکرد. در کنار او، احسان دانش‌دوست نیز که فصل گذشته از بازیکنان مورد اعتماد سرمربی تیم ملی بود، این بار جایی در جمع نفرات اعزامی ندارد.

دانش‌دوست سال گذشته در لیگ ملت‌ها و مسابقات قهرمانی جهان برای ایران به میدان رفت و یکی از صحنه‌های به‌یادماندنی حضورش در تیم ملی به دیدار برابر فیلیپین برمی‌گردد؛ جایی که با یک نجات توپ تماشایی، در جریان مسابقه نقش مهمی در جلوگیری از حذف زودهنگام ایران داشت. با این حال، این فصل شرایط برای او متفاوت است و پس از پایان کار در اردوی ملی، باید خود را به سپاهان اصفهان، باشگاه جدیدش، معرفی کند.

مسافر؛ بازیکنی که از خط قرمز عبور کرد

در میان دریافت‌کننده‌های قدرتی، وضعیت اسماعیل مسافر متفاوت است. او که طی دو، سه فصل اخیر لیگ برتر والیبال ایران عملکرد قابل توجهی داشته، توانسته در رقابت فشرده این پست جای خود را حفظ کند. مسافر برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، آخرین بازیکن خط‌خورده تیم ملی نیست و حضورش در جمع مسافران ژاپن بسیار محتمل است. یکی از دلایل اصلی این تصمیم، کیفیت دریافت اوست؛ موضوعی که با توجه به مشکلات ایران در دریافت، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

مسافر حالا تنها یک مرحله تا تجربه دوباره قهرمانی آسیا فاصله دارد. او پیش از این در سال ۲۰۲۱ نیز همراه تیم ملی در این رقابت‌ها حضور داشت و حالا امیدوار است بار دیگر پیراهن ایران را در مسابقات قاره‌ای بر تن کند و این بار جشن قهرمانی را تجربه کند.

۱۵ نفر باقی مانده‌اند؛ یک نفر دیگر باید کنار برود

اردوی تیم ملی در حال حاضر با ۱۵ بازیکن ادامه دارد، اما این فهرست هنوز نهایی نشده و یک بازیکن دیگر باید از جمع ملی‌پوشان جدا شود. در حال حاضر عرشیا به‌نژاد، ایلشن داوودی‌پور، سیدعیسی ناصری، یوسف کاظمی، محمدنیما باطنی، محمد ولی‌زاده، علی حاجی‌پور، امین اسماعیل‌نژاد، مرتضی شریفی، پوریا حسین‌خانزاده، علی حق‌پرست، اسماعیل مسافر، مبین نصری، محمدرضا حضرت‌پور و حسین حاجی‌کلاته در اردو حضور دارند. با توجه به شرایط فعلی، رقابت برای آخرین خروجی بیشتر میان محمدنیما باطنی، مبین نصری و یوسف کاظمی دنبال می‌شود و پیاتزا باید از میان این سه بازیکن، یک نفر را از فهرست نهایی کنار بگذارد. به این ترتیب، اگرچه فهرست فعلی ۱۵ نفره است، اما ترکیب نهایی تیم ملی برای سفر به ژاپن هنوز یک تغییر دیگر خواهد داشت؛ تغییری که می‌تواند یکی از آخرین تصمیم‌های مهم پیاتزا پیش از قهرمانی آسیا باشد.

مسیر ایران تا ژاپن

تیم ملی والیبال ایران روز پنجشنبه تهران را ترک می‌کند و راهی روسیه می‌شود تا در یک تورنمنت بین‌المللی در اوفا مقابل روسیه، کوبا و بلاروس قرار بگیرد. پس از آن نیز دو دیدار تدارکاتی برابر تیم باشگاهی دینامو برگزار خواهد کرد. ملی‌پوشان سپس راهی ژاپن می‌شوند تا در قهرمانی آسیا و مرحله نخست انتخابی المپیک حاضر شوند؛ رقابتی که برای ایران هم اهمیت قاره‌ای دارد و هم می‌تواند نخستین گام در مسیر بازگشت به المپیک باشد.

در این مسیر، پیاتزا حالا بخش مهمی از تصمیم‌های خود را گرفته است؛ متین حسینی، اسفندیار و دانش‌دوست از جمع مدعیان کنار رفته‌اند، مسافر از یک فیلتر مهم عبور کرده و تنها یک جای خالی دیگر باقی مانده است. حالا باید دید آخرین تصمیم سرمربی ایتالیایی چه کسی را از سفر به ژاپن بازخواهد داشت و چه بازیکنانی فرصت خواهند داشت برای ایران در یکی از مهم‌ترین تورنمنت‌های سال به میدان بروند. کد مطلب 6917887 سیده فرزانه شریفی



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آغاز اردوی تدارکاتی تیم ملی والیبال ایران در روسیه

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کاروان تیم ملی والیبال بزرگسالان ایران به منظور برگزاری اردوی آماده‌سازی و انجام مسابقات تدارکاتی، وارد مسکو شد و مورد استقبال معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در روسیه قرار گرفت.

ملی‌پوشان کشورمان که خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ ژاپن آماده می‌کنند، روز پنجشنبه از طریق فرودگاه شرمیتووا وارد روسیه شدند.

افشین پرچی، معاون سفارت ایران در مسکو، در دیدار با نصرالله افجه‌ای سرپرست تیم ملی، روبرتو پیاتزا سرمربی ایتالیایی تیم و اعضای کاروان ورزشی کشورمان، ضمن ابلاغ سلام سفیر جمهوری اسلامی ایران، برای تیم ملی در رقابت‌های پیش‌رو آرزوی موفقیت کرد.

تیم ملی والیبال ایران پس از حضور کوتاه در مسکو، راهی شهر اوفا در جمهوری باشقیرستان شد تا طبق برنامه کادر فنی، تمرینات و دیدارهای تدارکاتی خود را مقابل تیم‌های این منطقه برگزار کند.

شاگردان پیاتزا پس از پایان اردوی اوفا، بار دیگر به مسکو بازمی‌گردند تا چند دیدار تدارکاتی برابر تیم ملی والیبال روسیه و باشگاه‌های مطرح این کشور برگزار کنند.




 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است

سیدمهران موسوی مدافع تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید با وجود تساوی مقابل چادرملو، از عملکرد تیمشان راضی است.

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!
۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...