
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمی صبح امروز چهارشنبه در مراسم چهلمین روز شهادت رهبر شهید و همراهانش که در مسجد جامع ایلام برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید، گفت: چهل روز از عروج شهادتگونه رهبر شهید میگذرد، اما داغ این فقدان در دلهای مریدان و ملت ایران همچنان تازه است و جای خالی آن خادم مخلص، همچنان محسوس است.
امام جمعه ایلام با اشاره به ویژگیهای شخصیتی رهبر شهید گفت: در نظام اسلامی، ولیفقیه و مسئولان تراز انقلاب، خادم مردم هستند.رهبر شهید با وجود جایگاه رفیع، سبک زندگی خود را در حد قشر متوسط جامعه حفظ کرد و در نهایت جان خود را برای خدمت به مردم فدا کرد. این یعنی شایستهسالاری در حکومت دینی، به معنای فدا کردن خود برای جامعه است.
حجتالاسلام کریمیتبار با تأکید بر اقتدار ملی ایران در برابر تحریمها و فشارهای جهانی افزود: دشمنان که تصور میکردند با شهادت فرماندهان، دانشمندان و مسئولان تراز اول، میتوانند ایران را تسلیم یا تجزیه کنند، در محاسبات خود دچار خطای راهبردی شدهاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از برخی جریانهای معاند بیان کرد: بسیار عجیب است …













