قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

تشکیل ۹۵ پرونده تخلف در حوزه آرد و نان خراسان جنوبی

بیرجند- رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۹۵ مورد تخلف صنفی در این حوزه به ارزش ۶۵۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان محرز شد.
 تشکیل ۹۵ پرونده تخلف در حوزه آرد و نان خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجعفر عبداللهی صبح سه شنبه در نشست خبری با اشاره به اهمیت تأمین و توزیع عادلانه کالاهای اساسی، اظهار کرد: آرد و نان از جمله اقلام ضروری و مورد نیاز روزمره مردم است و هرگونه تخلف در فرآیند تولید، عرضه، توزیع و مصرف آن می‌تواند علاوه بر تضییع حقوق مصرف‌کنندگان، نظم اقتصادی و اعتماد عمومی را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده از ابتدای سال جاری، از مجموع یک‌هزار و ۷۹۵ واحد اقتصادی فعال در حوزه آرد و نان استان، ۹۵ مورد تخلف صنفی محرز شده است.

وی ادامه داد: ارزش تخلفات احصا شده ۶۵۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان اعلام شده و پرونده‌های تشکیل‌شده برای طی مراحل قانونی و رسیدگی، به اداره‌کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی ارسال شده است.

عبداللهی با تأکید بر اینکه نظارت بر بازار و برخورد با تخلفات باید به‌صورت مستمر و بدون اغماض انجام شود، افزود: دستگاه‌های متولی باید با تقویت نظارت‌های میدانی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، از تکرار تخلفات و تضییع حقوق مردم جلوگیری کنند.

هشدار رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی به متخلفان

رئیس‌کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: هیچ واحد صنفی یا فردی نباید تصور کند که تخلف در حوزه کالاهای اساسی از دید دستگاه‌های …





 هشدار هراری درباره نفوذ هوش مصنوعی در مطالبه حقوق
۵۶ دقیقه قبل / سایت هم میهن

هشدار هراری درباره نفوذ هوش مصنوعی در مطالبه حقوق

یووال نوح هراری می‌گوید هوش مصنوعی با تکیه بر شناخت عاطفی کاربران و توانایی بالا در گفت‌وگو، ممکن است در آینده برای برخورداری از حقوق حمایت انسانی جلب کند.

 تبعات بستن حساب‌های شرکت ملی نفت فراتر از فیش حقوقی کارکنان است
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری شانا

تبعات بستن حساب‌های شرکت ملی نفت فراتر از فیش حقوقی کارکنان است

تبعات مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت به پرداخت کارکنان و فیش حقوقی محدود نمی‌ماند و این مسئله به‌طور مستقیم بر روند تداوم تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پرداخت مستمر هزینه‌های عملیاتی، تعمیرات، حمل‌ونقل، خرید تجهیزات و خدمات فن تأثیر منفی دارد، از سوی دیگر ‌هزاران کارمند، کارگر، راننده، نیروی عملیاتی، پیمانکار و خانواده‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

 تب صعود در تالار شیشه‌ای
۳۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تب صعود در تالار شیشه‌ای

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در نخستین روز هفته و آخرین روز معاملاتی مردادماه، با جهش شاخص‌های سهامی همراه شد؛ به ‌طوری که شاخص کل بورس برای نخستین بار در تاریخ فعالیت خود از مرز روانی ۶ میلیون واحد عبور کرد. نماگر اصلی بازار سهام در جریان معاملات امروز با رشد 1.83 درصدی، ۱۰8 هزار واحد افزایش ارتفاع داد و در نهایت در سطح ۶ میلیون و ۶۱ هزار واحدی به کار خود پایان داد. به این ترتیب، بورس تهران مردادماه را در حالی به پایان رساند که شاخص کل یکی از مهم‌ترین مرزهای روانی خود را پشت سر گذاشت.

 زنگ خطر کمبود نیروی کار برای ساختمان
۳۹ دقیقه قبل / سایت هم میهن

زنگ خطر کمبود نیروی کار برای ساختمان

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است، گفت: با توجه به اهمیت این صنعت در اقتصاد کشور و تحولات جمعیتی، باید برای تأمین نیروی انسانی و آینده این بخش برنامه‌ریزی کنیم.

 بازگشت به دنیای بی‌رحم Sicario؛ جاش برولین ساخت قسمت سوم را تأیید کرد
۴۲ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

بازگشت به دنیای بی‌رحم Sicario؛ جاش برولین ساخت قسمت سوم را تأیید کرد

سرانجام پس از سال‌ها گمانه‌زنی و انتظار، جاش برولین خبر خوشی برای طرفداران اکشن‌های سیاسی دارد: قسمت سوم مجموعه محبوب «سیکاریو» (Sicario) به‌طور رسمی در مسیر تولید قرار گرفته و به‌زودی کلید می‌خورد.

 آمریکا استراتژی حملات نظامی را به خفگی اقتصادی تغییر داده است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آمریکا استراتژی حملات نظامی را به خفگی اقتصادی تغییر داده است

یک تحلیلگر مسائل بین الملل با بیان اینکه مجموعه قرائن نشان می‌دهد که بحث تفاهم میان عمان و ایران بر سر مسیر جدید تنگه هرمز فعلا به نتیجه نرسیده و مسکوت مانده است، گفت: آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیدند که استراتژی اولیه‌شان مبنی بر حملات مکرر نظامی را به فشار اقتصادی گسترده تغییر بدهند و چیزی که خودشان اذعان می‌کنند، یعنی یک نوع خفگی اقتصادی است.