
سرهنگ کارآگاه عطا نادری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برخورد با وسایل نقلیه فاقد مجوز و ساماندهی تردد موتورسیکلتهای سنگین در شهرستان مریوان به توقیف ۲ دستگاه موتورسیکلت و دستگیری راکبان آنها منجر شد اقدامی که پلیس آن را در چارچوب اجرای طرحهای مقابله با تردد وسایل نقلیه فاقد مدارک قانونی انجام داده است.
فرمانده انتظامی شهرستان مریوان در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان در جریان گشتزنیهای هدفمند، ۲ دستگاه موتورسیکلت سنگین را که فاقد مجوز قانونی بودند، شناسایی و دستور توقف آنها را صادر کردند.
وی افزود: مأموران پس از توقف موتورسیکلتها و بررسی موضوع، با هماهنگی مقام قضایی و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی و گمرکی، هر ۲ دستگاه را توقیف و برای انتقال به پارکینگ هدایت کردند.
وی ادامه داد: راکبان این موتورسیکلتها نیز در جریان رسیدگیهای قانونی دستگیر و برای انجام مراحل بعدی در اختیار مراجع مربوط قرار گرفتند.
ارزش ۲۰ میلیارد …


