قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۱ دقیقه قبل

از بادبادک‌ تا گذرگاه اِرِز؛ مانور انتخاباتی نتانیاهو با خون مردم غزه

نتانیاهو و شرکایش با حمایت آمریکا و شورای جنگ ترامپ، خون مردم غزه را تبدیل به کارت انتخاباتی خود کرده‌اند.
 از بادبادک‌ تا گذرگاه اِرِز؛ مانور انتخاباتی نتانیاهو با خون مردم غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، تسنیم نوشت: رژیم صهیونیستی که با وجود گذشت بیش از یک سال از توافق آتش بس غزه و همچنین اعلام به اصطلاح نقشه راه توسط نهاد موسوم به شورای صلح برای تکمیل این آتش بس در چند هفته گذشته، به هیچ یک از مفاد آن عمل نکرده و به اشکال مختلف در حال نقض این توافق بوده است، طی روزهای گذشته بادبادک‌های کودکان غزه را تبدیل به دستاویزی برای توجیه ادامه جنایات خود و شعله‌ور کردن مجدد آتش جنگ در غزه کرده است.

مانور انتخاباتی نتانیاهو روی خون مردم غزه

تلاش رژیم صهیونیستی برای شعله ور کردن دوباره آتش جنگ در نوار غزه، با محاسبات انتخاباتی این رژیم مرتبط است و فصل انتخابات این رژیم همچنان بر تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ سنگینی می‌کند، جنگی که به نظر می‌رسد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر که با بحران‌های داخلی و خارجی متعددی دست و پنجه نرم می‌کند، به دنبال بازگشت به آن است. بی‌توجهی نتانیاهو به خواسته‌های نهاد موسوم به شورای صلح و میانجی‌ها که البته صرفاً خواسته‌های کلامی هستند، بیانگر قصد او برای تشدید تنش‌هاست. در این زمینه، نیکولای ملادنوف، نماینده عالی نهاد موسوم به «شورای صلح»، دیروز در بیانیه‌ای مطبوعاتی ضمن ادامه حمایت از مواضع صهیونیست‌ها هشدار داد که عدم پایبندی به نقشه راه موجب فروپاشی آتش بس می‌شود و گفت که هشدار او متوجه هر دو طرف فلسطینی و اسرائیلی است؛ با وجود اینکه اسرائیل همچنان به نقض توافق ادامه می‌دهد.

گذرگاه بیت حانون، بهانه جدید صهیونیست‌ها برای فروپاشی آتش‌بس نمایشی

این تحولات همزمان با آن رخ می‌دهد که صحنه داخلی اسرائیل چنان شکننده به نظر می‌رسد که ائتلاف حاکم نتانیاهو حتی نمی‌تواند احتمال باز کردن گذرگاه بیت حانون (ارز) را برای کالاهای تجاری و کمک‌ها تحمل کند. نتانیاهو و اسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم اشغالگر که هفته گذشته در بیانیه‌ای درباره بادبادک‌های کودکان غزه، تهدید به تشدید حملات به این باریکه کرده بودند، این بار در یک بیانیه مشترک دیگر بر خودداری از باز کردن گذرگاه بیت حانون معروف به گذرگاه «اِرِز» تاکید کردند.

نتانیاهو و کاتس گفتند که هیچ قصدی برای باز کردن این گذرگاه ندارند و گزارش کانال ۱۲ اسرائیل را به نقل از یک منبع امنیتی مبنی بر اینکه واشنگتن ماه‌ها پیش از تل آویو خواسته …



 امباپه در تعقیب رکورد تاریخی رونالدو؛ ۱۱ گل تا جاودانگی در رئال مادرید
۲۹ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

امباپه در تعقیب رکورد تاریخی رونالدو؛ ۱۱ گل تا جاودانگی در رئال مادرید

امباپه تنها ۱۱ گل با رکورد تاریخی رونالدو فاصله دارد و ۱۲ بازی فرصت دارد تا به سریع‌ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید در رسیدن به ۱۰۰ گل تبدیل شود.

 مهدی غضنفری برکنار نشد؛ ماجرای واقعی پایان حکم رئیس صندوق توسعه ملی
۱ ساعت قبل / سایت فرتاک

مهدی غضنفری برکنار نشد؛ ماجرای واقعی پایان حکم رئیس صندوق توسعه ملی

پیگیری‌های «انرژی خبر» نشان می‌دهد پایان مسئولیت مهدی غضنفری در صندوق توسعه ملی ناشی از اتمام مدت حکم بوده و ارتباطی با مطالبات ۱۷ میلیارد دلاری از مجموعه نفت نداشته است.

 فوری/ فیش معوقات افزایش حقوق بازنشستگان صادر شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

فوری/ فیش معوقات افزایش حقوق بازنشستگان صادر شد

اقتصادنیوز: بازنشستگان تأمین اجتماعی می توانند فیش معوقات افزایش حقوق خود را مشاهده نمایند.

 کدام دانشگاه‌ها به پذیرفته‌شدگان ارشد خوابگاه می‌دهند؟ / محدودیت‌های اسکان دانشجویان افزایش یافت + جدول
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

کدام دانشگاه‌ها به پذیرفته‌شدگان ارشد خوابگاه می‌دهند؟ / محدودیت‌های اسکان دانشجویان افزایش یافت + جدول

اجتماعی رکنا، همزمان با آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد، بررسی دفترچه پذیرش دانشگاه‌ها نشان می‌دهد دریافت خوابگاه برای همه پذیرفته‌شدگان تضمین‌شده نیست. بسیاری از دانشگاه‌ها ارائه خوابگاه را به دانشجویان روزانه غیربومی محدود کرده‌اند و برخی مراکز نیز به دلیل کمبود ظرفیت، تعهدی برای اسکان دانشجویان جدید ندارند؛ موضوعی که به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های داوطلبان تبدیل شده است.

 کنایه نامفهوم مشاور حسن روحانی / کدام درست است؟
۴۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

کنایه نامفهوم مشاور حسن روحانی / کدام درست است؟

مشاور حسن روحانی در دوران ریاست‌جمهوری متنی منتشر کرد که مخاطب و مفهوم آن به طور دقیق مشخص نیست.

 پزشکیان: اگر لازم شد برق دولت را قطع کنید / برق صنایع نباید قطع شود
۳۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: اگر لازم شد برق دولت را قطع کنید / برق صنایع نباید قطع شود

پزشکیان با تأکید بر اولویت استمرار فعالیت بخش تولید برای دولت، اظهار کرد: تأکید کرده‌ام اگر لازم شد برق دولت را قطع کنید، اما برق صنایع نباید قطع شود. باید با قدرت مسیر مدیریت مصرف را دنبال کنیم و مدیریت مصرف انرژی را از خود دولت و دستگاه‌های دولتی آغاز کنیم.



سایت تابناک

تصاویر گردنبند 600 الماسی مادر فوزیه که به سرقت رفت

آیا ونزوئلا به «ایالت پنجاه‌ویکم» آمریکا تبدیل می‌شود؟
سایت تابناک

آیا ونزوئلا به «ایالت پنجاه‌ویکم» آمریکا تبدیل می‌شود؟

خبر قرارداد نفتی میان ایالات متحده آمریکا و ونزوئلا، مهم‌ترین خبری بود که دیشب به بازار انرژی مخابره شد.
سایت برترینها

تصاویر دیدنی از سفارت متروکه ایران در آمریکا

سایت رکنا

فیلم / تنها فیلم منتشر شده از خانه مرحوم سیروس گرجستانی / از حیاط سرسبز تا چیدمان سنتی و گرم خانه بازیگر متهم گریخت

ترومای مادرانه؛ اگر باز هم بزند!
سایت فرارو

ترومای مادرانه؛ اگر باز هم بزند!

کافی است صدای بلندی بیاید؛ صدای هواپیما، هلیکوپتر، ترقه، ماشین حمل زباله یا حتی صدایی که فقط کمی شبیه آن روزها باشد چشم‌هایش درشت می‌شوندو بدون فکر کردن، خودش را در آغوشم می‌اندازد.
ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟
سایت اکوایران

ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟

اکوایران: پیامدهای ناخواسته این جنگ بسیار فراتر از خاورمیانه گسترش یافته و بر امنیت جهانی تأثیر گذاشته است.