قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ ساعت قبل

استاندار آذربایجان‌شرقی: فاصله «کلنگ تا قیچی» پروژه‌ها باید کاهش یابد

تبریز- استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر تسریع اجرای طرح‌های عمرانی گفت: فاصله طولانی میان آغاز و بهره‌برداری پروژه‌ها باید با اولویت دادن به طرح‌های نیمه‌تمام کاهش یابد.
 استاندار آذربایجان‌شرقی: فاصله «کلنگ تا قیچی» پروژه‌ها باید کاهش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست صبح چهارشنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان‌شرقی با قدردانی از همراهی مردم استان در شرایط دشوار یک سال گذشته اظهار کرد: مردم آذربایجان با وجود مشکلات و محرومیت‌های تاریخی، در سختی‌ها همواره پای کار ایران بوده‌اند و در حوادث اخیر نیز حضور و همراهی خود را با نظام و کشور نشان دادند.

وی با اشاره به فداکاری نیروهای مسلح در جنگ اخیر افزود: جوانان نیروهای مسلح شجاعانه و ایثارگرانه در میدان حضور یافتند و تعدادی از آنان به شهادت رسیدند که خانواده‌های این شهدا برای مردم و مسئولان استان مایه افتخار و سرمایه معنوی هستند.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ایستادگی مردم و نیروهای مسلح این فرصت را برای دولت فراهم کرد تا کشور در برابر حملات، تحریم‌ها و فشارهای مختلف مقاومت کند و این ایستادگی در عرصه دیپلماسی نیز خود را نشان دهد.

سرمست با اشاره به جایگاه آذربایجان در تحولات اخیر کشور گفت: مردم آذربایجان یکی از عواملی بودند که محاسبات دشمنان را برهم زدند و تعبیر رهبر معظم انقلاب در آخرین دیدار تاریخی با مردم تبریز و آذربایجان که فرمودند «شما مردم آذربایجان، ایران را سربلند کردید»، نشان‌دهنده جایگاه و نقش این مردم در دفاع از ایران است.

«کارنامه و برنامه» باید همزمان مورد توجه مدیران باشد

وی با تأکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای دولت و دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: مسئولان باید هم «کارنامه» و هم «برنامه» داشته باشند؛ کارنامه بیانگر اقدامات انجام‌شده و برنامه، مسیر پیش رو را مشخص می‌کند.

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: باید فاصله میان «ماشاءالله» و «ان‌شاءالله» را کاهش دهیم؛ یکی از مشکلات اساسی پروژه‌های عمرانی، طولانی شدن فاصله میان آغاز و بهره‌برداری آنهاست و در برخی موارد، پروژه‌ها از عمر مدیران و پیمانکارانشان طولانی‌تر شده‌اند.

وی افزود: باید با اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی، پروژه‌های نیمه‌تمام را به سرانجام برسانیم و اجازه ندهیم طرح‌هایی که سال‌ها از آغاز آنها گذشته، همچنان بلاتکلیف باقی بمانند.

سرمست با اشاره به ضرورت توجه متوازن به شهرستان‌های استان ادامه داد: برخی شهرستان‌ها در سال‌های گذشته از آغاز پروژه‌های مهم بی‌بهره بوده‌اند و باید این عقب‌ماندگی جبران شود.

مرزی میان قانون‌گذاری …



 جهان به روایت تصویر؛ از غرق شدن ترامپ در تهران تا حمله هولناک به غزه
۵۲ دقیقه قبل / سایت فرارو

جهان به روایت تصویر؛ از غرق شدن ترامپ در تهران تا حمله هولناک به غزه

مجموعه‌ای از تصاویر خبری از نقاط مختلف جهان، از صحنه‌های مذهبی و آیینی تا رویدادهای سیاسی، بحران‌های انسانی، رقابت‌های ورزشی و لحظات روزمره زندگی را به تصویر کشیده است.

 لژیونر ایرانی در راه سوپرلیگ ترکیه + عکس
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

لژیونر ایرانی در راه سوپرلیگ ترکیه + عکس

با اعلام یک خبرنگار ترکیه‌ای، یکی از باشگاه‌های سوپرلیگ این کشور قصد دارد دنیس اکرت را به خدمت بگیرد.

 نزدیک‌تر شدن روابط آمریکای لاتین به اسراییل
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

نزدیک‌تر شدن روابط آمریکای لاتین به اسراییل

نوسانات سیاسی قلب جهان را به درد آورده است!

 مطالبات گندمکاران تا پایان شهریور پرداخت می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

مطالبات گندمکاران تا پایان شهریور پرداخت می‌شود

با وجود آغاز پرداخت بهای گندم خریداری‌شده از کشاورزان، هنوز مطالبات گندمکاران به‌طور کامل تسویه نشده است؛ به گفته معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، تاکنون به‌طور میانگین ۵۵ درصد مطالبات پرداخت شده و قرار است باقی‌مانده مطالبات تا پایان شهریورماه پرداخت شود.

 مرگ ۱۲۰ موتورسیکلت‌سوار تهرانی در ۵ ماه | نقطه اشتراک ۷۰ درصد فوت‌شده‌ها
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مرگ ۱۲۰ موتورسیکلت‌سوار تهرانی در ۵ ماه | نقطه اشتراک ۷۰ درصد فوت‌شده‌ها

رئیس مرکز برخط پلیس راهور تهران بزرگ گفت: موتورسواران باید توجه داشته باشند که رعایت نکردن ممنوعیت ورود به خطوط ویژه، تنها یک تخلف ترافیکی نیست، بلکه می‌تواند جان خود آنها و سایر کاربران ترافیکی را به خطر بیندازد.

 استخدام کارشناس اعتبارات- آقا و ۳۰۳ ردیف شغلی دیگر در گروه صنعتی انتخاب | ۴ شهریور ۱۴۰۵
۱ ساعت قبل / سایت جابویژن

استخدام کارشناس اعتبارات- آقا و ۳۰۳ ردیف شغلی دیگر در گروه صنعتی انتخاب | ۴ شهریور ۱۴۰۵

عنوان شهر حقوق (میلیون تومان) لینک کارشناس اعتبارات- آقا اصفهان توافقی مشاهده جزئیات و ارسال رزومه کارمند فروش ساری توافقی [ ]



تنهایی مردم در برابر ابهام بنزینی مسوولان
سایت عصرایران

تنهایی مردم در برابر ابهام بنزینی مسوولان

وضعیت فعلی یعنی گیجی و ناتوانی دولت در تصمیم گیری بنزین. نتیجه می شود نگرانی مردم و صف های طولانی مقابل پمپ بنزین ها؛ نتیجه می شود کاهش اعتماد عمومی به دولت...
راه حل چهارم: آزادسازی همزمان واردات خودرو و قیمت بنزین / راه حل پنجم : به استان ها واگذار کنید
سایت عصرایران

راه حل چهارم: آزادسازی همزمان واردات خودرو و قیمت بنزین / راه حل پنجم : به استان ها واگذار کنید

دولت باید برای حل مشکل بنزین، به مردم امتیاز خوب و ارزشمندی بدهد و این امتیاز، آزادسازی کامل و بی قید و شرط و بدون تعرفه، همه انواع خودروها و موتورسیکلت هاست.
سایت عصرایران

شکنجه های عجیب در پارک خرم سابق( ارم)/ وقتی داریوش اقبالی شیرجه زد داخل دریاچه

خواب تابستانی نوجوانان؛ بمب ساعتی که باید تا قبل از مِهر خنثی شود
سایت عصرایران

خواب تابستانی نوجوانان؛ بمب ساعتی که باید تا قبل از مِهر خنثی شود

آیا تعطیلات تابستان برای خواب نوجوانان مفید است یا مضر؟ جدیدترین پژوهش‌های بین‌المللی نشان می‌دهند تغییر ساعت خواب در تابستان چگونه بر مغز، خلق‌وخو و بازگشت...
سایت عصرایران

آخرین خبر از پرونده «موبایل موسوی»

سایت عصرایران

آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی در تهران (عکس)