قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

فرحزاد: محبت امام حسین(ع) منشأ همه خیرات الهی است

قم- استاد حوزه علمیه قم گفت: محبت امام حسین(ع) از بزرگترین نعمت‌های الهی و منشأ همه خیرات الهی است.
 فرحزاد: محبت امام حسین(ع) منشأ همه خیرات الهی است
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حبیب‌الله فرحزاد در مراسم معارفی در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به جایگاه زیارت اربعین افزود: کسانی که به هر دلیل از حضور در کربلای معلی بازمانده‌اند، اگر با نیتی خالص دل در گرو سیدالشهدا(ع) داشته باشند و زیارت اربعین را از راه دور بخوانند، در ثواب این زیارت و حرکت عظیم سهیم خواهند بود.

استاد حوزه علمیه قم با استناد به حدیث «من أحب قوماً حُشر معهم» تصریح کرد: محبت حقیقی به اهل‌بیت(ع) تنها یک علاقه قلبی نیست، بلکه انسان را در مسیر آنان قرار می‌دهد و هر کس اولیای الهی را دوست بدارد، در قیامت نیز با آنان محشور خواهد شد.

وی با بیان اینکه راهپیمایی اربعین جلوه‌ای از عظمت نهضت حسینی و کرامت حضرت سیدالشهدا(ع) است، خاطرنشان کرد: حضور میلیون‌ها زائر از کشورهای مختلف و خدمت‌رسانی خالصانه مردم به عاشقان امام حسین(ع)، جلوه‌ای از ماندگاری فرهنگ عاشورا و وعده الهی در زنده نگه داشتن این نهضت است.

حجت الاسلام فرحزاد در ادامه گفت: محبت پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) حقیقتی است که همه عالم را دربرگرفته و انسان نیز هر اندازه اشتیاق و محبت خود را نسبت به اولیای الهی افزایش دهد، به همان میزان از برکات این پیوند معنوی بهره‌مند خواهد شد.

استاد حوزه علمیه قم شام اربعین را یادآور تجدید مصائب اهل‌بیت(ع) پس از واقعه عاشورا دانست و بیان کرد: بازگشت کاروان اسرا به کربلا، خاطرات جانسوز عاشورا را بار دیگر زنده کرد و اربعین فرصتی برای تجدید عهد با حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، تعمیق معرفت نسبت به قیام عاشورا و استمرار پیام نهضت حسینی است. کد مطلب 6909010



 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

به گزارش فرکانس، نام شماری از بدهکاران بزرگ بانک سرمایه همچنان در پرونده‌های مرتبط با مطالبات این بانک دیده می‌شود؛ از حسین هدایتی و برادران ریخته‌گران گرفته تا رسول دانیال‌زاده و محمد امامی. بانک سرمایه همچنان مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است و اصلاح ساختار مالی، کاهش زیان انباشته و وصول مطالبات معوق از مهم‌ترین [ ]

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 اخبار مسکن و شهری

اخبار مسکن و شهری

آخرین اخبار از قیمت مسکن و معاملات ملکی در تهران و سایر نقاط کشور همراه با آخرین پوشش آخرین تصمیم ها و سیاست های حوزه شهری را در اقتصادنیوز بیابید.

 حمله آمریکا و اسرائیل به ایران

حمله آمریکا و اسرائیل به ایران