قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

دستگاه‌ها ۴۸ ساعت برای ارائه برنامه جذب اعتبارات فرصت دارند

یاسوج-استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ضرورت جذب فوری اعتبارات، خواستار ارائه برنامه دستگاه‌ها برای جذب منابع طی ۴۸ ساعت آینده شد.
 دستگاه‌ها ۴۸ ساعت برای ارائه برنامه جذب اعتبارات فرصت دارند

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله رحمانی عصر شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه کهگیلویه و بویراحمد، با گرامیداشت یاد و نام شهدا و تبریک فرارسیدن ماه ربیع‌الاول، اظهار کرد: موضوع اصلی جلسه امروز، بازجذب و جذب اعتبارات است و به دلیل اهمیت این موضوع، بار دیگر بر ضرورت تعیین تکلیف منابع تأکید می‌کنیم.

وی با بیان اینکه منابع ملی، استانی، اعتبارات دستگاهی و مسئولیت‌های اجتماعی نفت از مهم‌ترین منابع برای توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل خدمات دولت هستند، افزود: سهم اعتبارات استانی و میزان تخصیص‌ها کاهش یافته است و با وجود محدودیت منابع، در جذب همین اعتبارات نیز با مشکل مواجه هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به عملکرد دستگاه‌ها در جذب اعتبارات، گفت: بر اساس گزارش ارائه‌شده، حدود ۱۸۹ میلیارد تومان جذب شده و ۱۵۷ میلیارد تومان همچنان باقی مانده است، در حالی که تنها ۳۵ روز دیگر برای جذب این منابع فرصت وجود دارد.

وی خطاب به معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: ظرف ۴۸ ساعت آینده، دستگاه‌هایی که از محل اعتبارات استانی، ملی و دستگاهی منابع باقی‌مانده دارند، باید برنامه خود برای جذب این اعتبارات را به شورای برنامه‌ریزی ارائه کنند.

رحمانی ادامه داد: دستگاه‌هایی که میزان جذب آنها صفر است باید پاسخگو باشند؛ اگر نمی‌توانیم از فرصتی که برای خدمت به مردم در اختیارمان قرار گرفته استفاده کنیم، باید جای خود را به افراد توانمندتر بدهیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین خواستار تدوین سازوکار تشویق و تنبیه برای دستگاه‌ها در حوزه جذب اعتبارات شد و گفت: نمی‌توانیم زمان را از دست بدهیم، زیرا هر روز تأخیر در جذب منابع، با توجه به تورم و افزایش هزینه‌ها، خسارت بیشتری به پروژه‌ها وارد می‌کند.

فهرست پروژه‌های مسئولیت اجتماعی نفت به‌روز می‌شود

رحمانی در ادامه با اشاره به اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت، اظهار کرد: در گذشته روند تخصیص این اعتبارات سامان مشخصی نداشت و دولت برای ساماندهی آن آیین‌نامه تعریف کرده است.

وی افزود: باید فهرست پروژه‌های پیشنهادی دستگاه‌ها تهیه و در سامانه بارگذاری شود تا پروژه‌هایی که در چارچوب قرار دارند بررسی، تأیید و برای تأمین اعتبار ابلاغ شوند.

استاندار …



 فرآیند تخصیص اعتبارات با مشورت شوراهای شهر و روستا صورت گیرد - تسنیم
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فرآیند تخصیص اعتبارات با مشورت شوراهای شهر و روستا صورت گیرد - تسنیم

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: فرآیند تخصیص اعتبارات با مشورت شوراهای شهر و روستا صورت گیرد.

 پایان بن‌بست حقوقی «گاوازنگ»/بهره‌برداری 5 هزار میلیارد  پروژه - تسنیم
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پایان بن‌بست حقوقی «گاوازنگ»/بهره‌برداری 5 هزار میلیارد پروژه - تسنیم

معاون استاندار زنجان از افزایش 90 درصدی اعتبارات عمرانی و پایان بن‌بست حقوقی گاوازنگ خبر داد.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.