قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۶ ساعت قبل

زنجان ظرفیت تولید ۷۰ هزار تن آبزیان را دارد

زنجان- مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان با اشاره به ظرفیت یک هزار و ۴۵۱ واحد آبزی‌پروری استان گفت: حدود ۳۹ درصد این واحدها غیرفعال است.
 زنجان ظرفیت تولید ۷۰ هزار تن آبزیان را دارد

مهریدخت مرتضوی  در گفتگو با خببرنگار مهر، گفت: فعالیت شیلات صرفاً به پرورش ماهی محدود نمی‌شود، بلکه این مجموعه مسئولیت نظارت، حمایت و ساماندهی بخش‌های مختلف زنجیره آبزی‌پروری از تولید تا فرآوری، تأمین نهاده، مدیریت منابع آبی و صادرات را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه زنجان از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه آبزی‌پروری برخوردار است، افزود: در حال حاضر یک هزار و ۴۵۱ واحد آبزی‌پروری در استان وجود دارد و شهرستان ماهنشان با در اختیار داشتن بیش از ۶۷ درصد این ظرفیت، مهم‌ترین قطب آبزی‌پروری استان و یکی از قطب‌های مهم کشور محسوب می‌شود.

مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان ادامه داد: حجم تولید ماهی در شهرستان ماهنشان به اندازه‌ای است که ورود محصول این شهرستان به بازار می‌تواند بر وضعیت بازار آبزیان در سطح کشور تأثیرگذار باشد و این موضوع نشان‌دهنده جایگاه ویژه ماهنشان در آبزی‌پروری کشور است.

زنجان رتبه چهارم تولید ماهیان سردابی کشور را کسب کرد

مرتضوی با اشاره به بخش‌های مختلف فعالیت شیلات در استان گفت: مهم‌ترین حوزه فعالیت آبزی‌پروری در زنجان، تولید ماهیان سردابی به‌ویژه قزل‌آلا است و در کنار آن، تولید ماهیان گرمابی، تولید بچه‌ماهی، ماهیان زینتی، مدیریت منابع آبی، رهاسازی ماهی در منابع طبیعی، صنایع تبدیلی و نظارت بر تأمین و توزیع نهاده‌ها و تجهیزات آبزی‌پروری نیز دنبال می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد تولیدی استان در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: زنجان در این سال با تولید ۲۱ هزار و ۲۲۸ تن انواع آبزیان به رکورد جدیدی دست یافت که از این …



 سرمایه‌گذاری 8 هزارمیلیارد ریالی بخش خصوصی در 23 پروژه شیلاتی بوشهر - تسنیم
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سرمایه‌گذاری 8 هزارمیلیارد ریالی بخش خصوصی در 23 پروژه شیلاتی بوشهر - تسنیم

مدیرکل شیلات استان بوشهر از سرمایه‌گذاری بیش از 8 هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی در 23 پروژه شیلاتی خبرداد.

 صادرات بیش از ۳۱۹۳ تن فرآورده‌های دامی و آبزیان از البرز در پنج ماه نخست امسال
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

صادرات بیش از ۳۱۹۳ تن فرآورده‌های دامی و آبزیان از البرز در پنج ماه نخست امسال

مدیرکل دامپزشکی استان البرز از صادرات ۴۰۸ محموله انواع فرآورده‌های خام دامی، خوراک و افزودنی‌های آبزیان، حیوانات زنده و محصولات شیلاتی از این استان در پنج ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: وزن این محموله‌ها بیش از سه هزار و ۱۹۳ تن بوده است.