قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

بعثت خیایانی مردم ولایتمدار شهرکرد در موج ۱۶۳

شهرکرد-بعثت خیایانی مردم ولایتمدار شهرکرد در موج ۱۶۳ پرشور رقم خورد.
 بعثت خیایانی مردم ولایتمدار شهرکرد در موج ۱۶۳

دریافت 20 MB کد مطلب 6913549



۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

موج ۱۷۴ حماسه حضور ‌ و توسل مردم شهرکرد به امام زمان عجل الله+فیلم

مردم شهرکرد در شام آغاز امامت مهدی زهرا سلام الله موج ۱۷۴ را با توسل و استغاثه به این امام غایب اجرا کردند.  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دعای فرج مولایشان را خواندند و عاجزانه صدایش کردند: کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دعای آل یاسین را به یاد امام غایب خواندند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در پایان نیز نماز استغاثه خواندند و به حضرت صاحب الزمان متوسل شدند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

از تجمع حماسی مردم شهرکرد با یاد امام زمان تا طنین الله اکبر مردم سمنان و نماز استغاثه مردم رشت+فیلم

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، صد و هفتاد و چهارمین شب میدان‌داری مردم شهرکرد با یاد امام زمان به پایان رسید. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی اقامه نماز استغاثه به امام زمان در رشت همزمان با شب صد و هفتاد و چهارم کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی طنین الله اکبر مردم سمنان در شب ۱۷۴ اقتدار کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی حضور مقتدرانه مردم رشت در موج ۱۷۴ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

ادامه دارد...


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

گلایه امام جمعه شهرکرد از نبود مسجد در خیابان کاشانی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه شهرکرد با اشاره به سالگرد شهادت امام حسن عسکری به حدیثی از ایشان اشاره کرد و گفت: چه کسی خدا نزد خدا عزیزتر است؟ که امام عسکری در این حدیث این سوال را پاسخ می‌دهند: ایشان می‌فرمایند کسی که بیشتر از دیگران حقوق برادران دینی خودش را می‌شناسد و کسی که بیشتر از دیگران سخت کوش‌تر باشد و بیشتر از دیگران سعی می‌کند حقوق برادران و خواهران دینی را اجرا کند که این فرد نزد خداوند از نظر شان و مقام بالاتر از همه است.

 

وی ادامه داد: مسئولین و افرادی که جایگاهی دارند در جامعه دارند و می‌توانند با زبانشان، با قلمشان، با دستشان و با اقداماتشان حقوق برادران دینی خود را اجرا کنند نیز در این دسته قرار می‌گیرند.

 

فاطمی بیان کرد: این ویژگی تنها مختص مسئولان نیست بلکه حق همسایه، حق صدیق و رفیق، حق پدر و مادر، حق اجداد و برادران و خواهران هم جز واجبات است و هم مصداق این حدیث مبارک می‌باشد.

 

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: قهرهای فامیلی و قطع صله‌ارحام موجب خشم و غضب پروردگار، کوتاه شدن عمرها، کم شدن رزق و روزی‌ها، بدبختی و فلاکت می‌شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان به سوال مردم از پیامبر در خصوص نحوه بهره‌برداریشا از امام غایب اشاره کرد و گفت: حضرت در پاسخ به این سوال فرمودند، خورشید وقتی پشت ابر است دنیا روشن و گیاهان رشد می‌کنند و مردم به زندگی خود رسیدگی می کنند همه چیز سر جای خود است و فقط خود خورشید پیدا نیست، این یعنی اینکه امام زمان در زندگی جامعه نقش و اثر دارند اما پیدا نیستند.

 

وی با بیان اینکه پس حکمت این غیبت چیست؟ افزود: بزرگان و علما در این خصوص گفتند؛ این امر حکمت خداوند است، امام غایب هستند اما بیکار نیستند و دائم در گوشه‌های مختلف دنیا با واسطه مشغول گره‌گشایی هستند که نمونه این گره‌گشایی را در داستان‌های واقعی مذهبی بسیار شنیدیم.

 

فاطمی بیان کرد: اما چون امام زمان بیکار نیستند ما هم باید برای هدایت و رشد جامعه تلاش کنیم، رهبر شهید و فرزند ایشان در جلو جمعیت ایستاده و ما آماده فرمان پشت سر ایشان و به تبعیت از او این راه پرافتخار را طی کنیم.

 

امام جمعه شهرکرد افزود: مسئولان بایستی با بهره‌گیری از حمایت مردمی و با برخورداری از شجاعت، مسیر خدمت‌رسانی را دنبال کنند و با افزایش تلاش‌های خود، گام‌های موثری برای حل معضلات مردم، کنترل بازار و تثبیت قیمت‌ها بردارند.

 

وی با یادآوری روز صنعت دفاعی و بررسی پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در این عرصه، اظهار داشت: صنایع دفاعی کشور به لطف اندیشه‌های امام راحل، رهبری شهید و ایثار خون شهدا، به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته‌اند و این توانمندی‌های دفاعی، ستون اصلی مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان زورگو و جنایتکار به شمار می‌رود.

 

فاطمی با اشاره به این نکته که در دوران پیش از انقلاب، بخش وسیعی از تجهیزات نظامی کشور تحت وابستگی به کشورهای بیگانه بود، تصریح کرد: هرچند در آن دوران برخی از تجهیزات پیشرفته نظامی خریداری می‌شد، اما حق تعمیر، نگهداری و بهره‌برداری از آن‌ها در اختیار بیگانگان بود؛ در حالی که جمهوری اسلامی توانسته است با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، صنایع دفاعی کشور را گسترش دهد.

 

وی با یادآوری تجربه جنگ ویتنام و شکست آمریکا در آن، گفت: این کشور در طول تاریخ بارها در محاسبات مربوط به ملت‌ها دچار خطا شده است و امروزه نیز به دلیل عدم شناخت درست از ملت ایران و توانمندی‌های آن، خود را در تله گرفتار کرده است.

 

امام جمعه شهرکرد با توجه به روز جهانی مسجد، از کمبود این اماکن در برخی از مناطق استان انتقاد کرد و افزود: اگرچه در بسیاری از محله‌ها و کوچه‌های شهرهای بزرگ کشور، مساجد متعددی دیده می‌شود، اما در استان چهارمحال و بختیاری با کمبود مسجد روبرو هستیم و میزان اقبال به ساخت مساجد در این استان پایین است.

 

فاطمی با تأکید بر این موضوع تصریح کرد: برای جبران این کمبود، لازم است افراد توانمند و نیکوکار، بخشی از دارایی خود را به امور ماندگار و خیرخواهانه اختصاص دهند که در این میان، احداث مسجد از بهترین فرصت‌ها برای کسب «باقیات صالحات» است.

 

در ادامه حتما بخوانید اخلاص، مقاومت و اخلاق؛ سه پیام کلیدی خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد امام جمعه شهرکرد؛ امامت جماعت یک شغل آخر وقتی نیست

امام جمعه شهرکرد با اشاره به وضعیت کمبود مسجد در خیابان آیت‌الله کاشانی شهرکرد افزود: این مسیر از مهم‌ترین خیابان‌های شهر محسوب می‌شود، اما هنوز هیچ مسجدی در آن بنا نشده است و حتی احداث مسجد در محدوده دانشگاه علوم پزشکی نیز پاسخگوی نیازهای این منطقه نخواهد بود.

 

خطیب جمعه شهرکرد در ادامه با بزرگداشت علامه محمدباقر مجلسی، از این عالم برجسته به عنوان یکی از سرشناس‌ترین علمای تاریخ تشیع نام برد و گفت: علامه مجلسی با تالیف آثار ارزشمند و انجام فعالیت‌های علمی و دینی گسترده، خدمات بزرگی در راستای معرفی و ترویج آموزه‌های اهل‌بیت (ع) انجام داده است.

 

فاطمی در پایان تصریح کرد: علامه مجلسی در طول عمر خود بیش از ۱۱۰ جلد کتاب، از جمله اثر عظیم «بحارالانوار» را تالیف کرد و به همین سبب، از جایگاه بسیار ویژه‌ای در تاریخ تشیع برخوردار است.

 




 تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟
۱۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟

اکوایران: تجارت ایران و ترکیه در سال ۲۰۲۵ به حدود ۵.۶ میلیارد دلار رسید. اما ترکیب مبادلات نشان می‌دهد سهم ایران از این رابطه عمدتا به صادرات مواد اولیه و نهاده‌های تولید محدود مانده است.

 نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ جهانی رفته که شاید بیش از همیشه به زمانه ما نزدیک است.

 آخرین اخبار جنگ: ترامپ از کنترل هرمز گفت؛ ایران به دنبال مذاکره از موضع قدرت
۳۵ دقیقه قبل / سایت فرارو

آخرین اخبار جنگ: ترامپ از کنترل هرمز گفت؛ ایران به دنبال مذاکره از موضع قدرت

در آستانه اعمال فشارهای اقتصادی تازه آمریکا علیه ایران، دو طرف همچنان بر مواضع سخت خود پافشاری می‌کنند. تهران از مذاکره از موضع قدرت می‌گوید و واشنگتن بر افزایش فشار تأکید دارد؛ در این میان، تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین اهرم‌های این رویارویی تبدیل شده است.

 ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۷ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۵۸ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.