قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

۱۰ فقره آتش‌سوزی طی سه هفته در میانکاله رخ داد

ساری- مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به وقوع ۱۰ فقره حریق در پناهگاه حیات وحش میانکاله از اواخر تیرماه تاکنون، بر ضرورت تدوین سازوکار منسجم برای پیشگیری و واکنش سریع تاکید کرد.
 ۱۰ فقره آتش‌سوزی طی سه هفته در میانکاله رخ داد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا کنعانی صبح سه شنبه در نشست بررسی مدیریت حریق در میانکاله اظهار کرد: مدیریت آتش‌سوزی در این منطقه تنها به عملیات اطفا محدود نمی‌شود، بلکه پیشگیری، پایش مستمر، تشخیص به‌موقع، فرماندهی یکپارچه و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول باید به‌عنوان یک زنجیره منسجم دنبال شود.

وی با بیان اینکه تکرار حریق‌ها در پناهگاه حیات وحش میانکاله ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی را دوچندان کرده است، افزود: لازم است پیش از وقوع حوادث، مسئولیت هر یک از دستگاه‌های مرتبط به‌صورت دقیق مشخص شود تا ظرفیت‌های شهرستان برای واکنش سریع و مؤثر به شکل هماهنگ به‌کار گرفته شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران همچنین بر لزوم ساماندهی گردشگری در میانکاله تأکید کرد و گفت: حضور بازدیدکنندگان باید متناسب با ظرفیت‌های اکولوژیک، ضوابط حفاظتی و الزامات ایمنی منطقه مدیریت شود تا ضمن فراهم شدن امکان بازدید مسئولانه، از افزایش خطراتی همچون وقوع حریق، ورود به زیستگاه‌های حساس و برهم خوردن آرامش حیات وحش جلوگیری شود.

کنعانی در ادامه با اشاره به تازه‌ترین آتش‌سوزی در میانکاله اظهار کرد: روز دوشنبه یک فقره حریق جدید در محدوده پناهگاه حیات وحش و ذخیره‌گاه زیست‌کره میانکاله رخ داد که نیروهای یگان حفاظت محیط زیست و عوامل عملیاتی بلافاصله برای مهار آتش به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: به دلیل وزش باد و گسترش سریع شعله‌ها، یک دستگاه لودر و یک دستگاه تراکتور در جریان عملیات اطفا در محاصره آتش قرار گرفتند و دچار حریق شدند، اما تمامی نیروهای عملیاتی حاضر در محل بدون آسیب از حادثه خارج شدند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران خاطرنشان کرد: با وقوع این حادثه، شمار آتش‌سوزی‌های ثبت‌شده در میانکاله از ۲۶ تیرماه تاکنون به ۱۰ فقره رسیده است؛ موضوعی که فشار قابل توجهی بر نیروهای عملیاتی و ماشین‌آلات وارد کرده و بخشی از تجهیزات را نیز از چرخه خدمت خارج کرده است.

کنعانی در پایان با تأکید بر تداوم اقدامات حفاظتی گفت: پایش مستمر منطقه، حفظ آمادگی نیروها، تقویت پشتیبانی عملیاتی و هماهنگی برای تأمین تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز همچنان در دستور کار قرار دارد. کد مطلب 6907937



 آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آتش به جان زاگرس افتاد؛ هشدار جدی درباره جنگل‌های ایران

اقتصاد۲۴- آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است. فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت هزارو ۳۸۲ هکتار حریق، صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. هم‌زمان منابع طبیعی اعلام کرده ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیرو‌های آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است. آمار‌های سازمان حفاظت محیط زیست نشان می‌دهد کانون آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه کشور طی یک سال جابه‌جا شده و در حالی که کرمانشاه سال گذشته در صدر استان‌های درگیر حریق قرار داشت، امسال فارس با فاصله‌ای چشمگیر، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

 ۱۴۰۴ تا میانه تیرماه کرمانشاه با ثبت پنج‌هزارو ۴۱۹ هکتار آتش‌سوزی در مناطق چهارگانه، بیشترین وسعت حریق را داشت و پس از آن فارس با سه‌هزارو ۳۶۸ هکتار، لرستان با سه‌هزارو ۱۱۲ هکتار و خوزستان با هزارو سه هکتار قرار گرفتند. به ترتیب ۴۰.۷، ۲۵.۳، ۲۳.۴ و ۷.۵ درصد آتش‌سوزی‌های مناطق چهارگانه در این چهار استان رخ داده است. اما در سال جاری نقشه حریق تغییر کرده است؛ فارس با هزارو ۳۸۲ هکتار در صدر قرار دارد، کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۹۰ هکتار دوم است و کرمانشاه با ۵۱ هکتار و چهارمحال‌و‌بختیاری با ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

به این ترتیب، ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های ثبت‌شده در مناطق چهارگانه در فارس رخ داده است. در سه‌ماهه نخست سال جاری نیز از ۶۲ نقطه آتش شناسایی‌شده، محدوده حریق ۱۴ منطقه و عرصه سوخته هزارو ۳۶۶ هکتار بوده است. داده‌های ماهواره‌ای فارس را با هزارو ۱۱۲ هکتار در رتبه نخست، کهگیلویه‌و‌بویراحمد را با ۱۹۰ هکتار در رتبه دوم و کرمانشاه و چهارمحال‌و‌بختیاری را به ترتیب با ۴۳ و ۲۱ هکتار در رتبه‌های بعدی نشان می‌دهد. در میان مناطق حفاظت‌شده، «ماله‌گاله» فارس با ۷۵۷ هکتار بیشترین وسعت حریق را از ابتدای سال تا ۱۵ تیر داشته است. پس از آن «ارژن و پریشان» فارس با ۴۶۴ هکتار و «کوه دیل» کهگیلویه‌و‌بویراحمد با ۱۷۲ هکتار قرار گرفته‌اند. زاگرس؛ در معرض بیشترین خطر

بر‌اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، ایلام با احتمال ۹۸ درصد وقوع آتش‌سوزی در وضعیت بسیار پرخطر قرار دارد. برخی مناطق کرمانشاه و لرستان نیز خطر بالایی دارند و …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییر معیارهای انتخاب همسر
روزنامه هفت صبح

تغییر معیارهای انتخاب همسر

سفرها، موفقیت‌ها، مهمانی‌ها و روزهای خوب بیشتر دیده می‌شوند. درمقابل شکست، خستگی، اختلاف و نگرانی معمولاً جایی در صفحات مجازی ندارند
 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد
سایت ایران آنلاین

دفترچه سوالات کنکور تجربی منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.
 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود
سایت اکوایران

محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

ماه‌ها بود که کارشناسان و رسانه‌ها درباره این سناریو هشدار می‌دادند: اگر مسیر مذاکره میان ایران و آمریکا متوقف شود، فشار واشنگتن از تحریم‌های معمول فراتر خواهد رفت و تلاش برای بستن مسیرهای تنفس اقتصادی ایران آغاز می‌شود. اکنون نشانه‌های این سناریو آشکارتر از گذشته است.
 فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال
سایت رکنا

فیلم / غار قلعه کرد آوج، محل کشف بقایای اسکلت انسانی پیش از انسان نئاندرتال

k: غار