قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

نظارت بر کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی تشدید می‌شود

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی سالانه ارزیابی می‌شود و در صورت عدم تناسب با شهریه، فرصت اصلاح به مدرسه داده خواهد شد.
 نظارت بر کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی تشدید می‌شود

احمد محمودزاده و معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر ضرورت نظارت مستمر بر عملکرد مدارس غیردولتی گفت: کیفیت آموزشی این مدارس به‌صورت سالانه مورد ارزیابی و تحلیل قرار می‌گیرد و در مواردی که کیفیت آموزشی متناسب با شهریه دریافتی نباشد، تذکر و فرصت اصلاح به مدرسه داده خواهد شد.

وی افزود: برخی مدارس غیردولتی با وجود دریافت شهریه، از نظر کیفیت آموزشی در سطح مورد انتظار قرار ندارند. بر همین اساس، عملکرد این مدارس در حوزه‌های آموزشی و پرورشی به‌صورت مستمر بررسی می‌شود و نتایج این ارزیابی‌ها در اختیار شوراهای نظارت استان‌ها قرار می‌گیرد.

محمودزاده ادامه داد: در مواردی که عملکرد یک مدرسه با استانداردهای تعیین‌شده فاصله داشته باشد، ابتدا به آن مدرسه تذکر داده شده و فرصت لازم برای اصلاح و ارتقای کیفیت آموزشی داده می‌شود. چنانچه مدرسه در مهلت تعیین‌شده نتواند کیفیت مورد انتظار را تأمین کند، از شورای نظارت درخواست می‌شود نسبت به ادامه فعالیت آن مدرسه تصمیم‌گیری کند و در صورت احراز شرایط، اجازه فعالیت مجدد داده نشود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی همچنین درباره آموزش و ارزیابی معلمان مدارس غیردولتی گفت: آموزش‌های ضمن خدمت و آزمون‌های مربوط به معلمان نیز با جدیت دنبال می‌شود و برای برگزاری این دوره‌ها و آزمون‌ها از مجموعه‌هایی استفاده می‌کنیم که صلاحیت لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری آزمون‌های مرتبط با هوش مصنوعی به‌صورت مجازی اظهار کرد: این آزمون‌ها با همکاری یک مجموعه دانشگاهی برگزار می‌شود و سایر آموزش‌ها و ارزیابی‌های مربوط به معلمان نیز با همین رویکرد و تحت نظارت انجام خواهد شد.

محمودزاده در پایان تأکید کرد: نظارت بر آموزش و همچنین ارزیابی و آزمون معلمان مدارس غیردولتی به‌طور جدی در دستور کار قرار دارد و هدف، ارتقای کیفیت آموزشی و اطمینان از ارائه خدمات آموزشی متناسب با شهریه دریافتی از خانواده‌هاست. کد مطلب 6914405



۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تمدید زمان مشاهده سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو-معلم

عبدالرضا فولادوند رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با اشاره به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌محل‌های با آزمون سال ۱۴۰۵، از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ خبر داد.

وی اظهار کرد: با توجه به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌محل‌های با آزمون سال ۱۴۰۵، تمامی داوطلبان، اعم از *دانش‌آموزان پایه دوازدهم و فارغ‌التحصیلان*، باید نسبت به مشاهده، بررسی و تأیید سوابق تحصیلی خود اقدام کنند.

فولادوند افزود: با توجه به اینکه **برای تمامی شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ باید نمره کل سابقه تحصیلی تولید شود و تأیید سوابق تحصیلی، پیش‌شرط تولید نمره کل سابقه تحصیلی است*، این فرصت فراهم شده است تا داوطلبانی که تاکنون نسبت به تأیید سوابق تحصیلی خود اقدام نکرده‌اند، حداکثر تا پایان روز *۳۱ مردادماه ۱۴۰۵* فرآیند مشاهده، بررسی و تأیید سوابق خود را تکمیل کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش تأکید کرد:این مهلت برای داوطلبانی که تا این تاریخ سوابق تحصیلی خود را تأیید نکرده‌اند، فراهم شده است تا با مراجعه به سامانه، سوابق خود را مشاهده و پس از بررسی، نسبت به تأیید آن اقدام کنند.

وی درباره نحوه ورود داوطلبان گفت: داوطلبانی که پیش‌تر برای شرکت در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم یا آزمون سراسری ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند از طریق سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org وارد سامانه مربوط به مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی شوند.

انتهای پیام/




 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱۶ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.

 شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»

سرطان پستان سه‌گانه‌منفی از دشوارترین انواع این بیماری برای درمان است و به‌دلیل توان بالای گسترش به اندام‌های دیگر، نیازمند روش‌های دقیق‌تر برای شناسایی بیماران پرخطر و انتخاب درمان مناسب است.