قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

ناوگان فعال اتوبوسرانی اصفهان در آستانه مهر به یک هزار واحد می‌رسد

اصفهان - شهردار اصفهان اعلام کرد با تأمین قطعات موردنیاز اتوبوس‌ها، تعداد ناوگان فعال تا آغاز مهر به حدود هزار دستگاه خواهد رسید.
 ناوگان فعال اتوبوسرانی اصفهان در آستانه مهر به یک هزار واحد می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر،علی قاسم‌زاده با اشاره به اقدامات مدیریت شهری برای آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: مجموعه شهرداری اصفهان در روزهای منتهی به بازگشایی مدارس، تمامی ظرفیت‌های خود را برای آماده‌سازی شهر به کار گرفته و در این میان معاونت حمل‌ونقل و ترافیک نقش محوری در برنامه‌ریزی‌های مرتبط با ایام آغاز مهر دارد.

وی افزود: ستاد بازگشایی مدارس نیز با رویکرد هماهنگ‌سازی اقدامات دستگاه‌های مسئول تشکیل شده است و شهرداری اصفهان در کنار آموزش‌وپرورش، پلیس راهور و سایر مجموعه‌های مرتبط، برای فراهم کردن شرایط مناسب خدمات‌رسانی به دانش‌آموزان و دانشجویان در آغاز سال تحصیلی مشارکت دارد.

شهردار اصفهان با اشاره به نقش ارتباط مستقیم شهروندان با مدیریت شهری تصریح کرد: سامانه ۱۳۷ یکی از مهم‌ترین مسیرهای دریافت مطالبات و گزارش‌های مردمی درباره مسائل شهر است و این سامانه به‌طور میانگین روزانه بیش از هزار تماس از سوی شهروندان دریافت می‌کند.

قاسم‌زاده ادامه داد: حجم تماس‌های ثبت‌شده در سامانه ۱۳۷ بیانگر میزان حساسیت و توجه شهروندان نسبت به کیفیت زندگی شهری و وضعیت محیط پیرامونی آنان است. بخش قابل توجهی از این گزارش‌ها به موضوعاتی مانند باقی ماندن زباله در معابر، خشک شدن درختان و دیگر نارسایی‌های خدمات شهری اختصاص دارد.

وی مشارکت مردم در شناسایی مسائل شهر را یکی از ظرفیت‌های مهم مدیریت شهری دانست و گفت: گزارش‌های شهروندی می‌تواند به عنوان یک ابزار مکمل برای رصد میدانی، شناسایی سریع‌تر مشکلات و اولویت‌بندی اقدامات اجرایی مورد استفاده قرار گیرد.

شهردار اصفهان همچنین درباره یکی از مطالبات اخیر شهروندان در حوزه حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: افزایش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها در برخی مسیرها طی روزهای گذشته به یکی از موضوعات پرتکرار در تماس‌های مردمی تبدیل شده بود.

وی علت اصلی این وضعیت را خارج شدن تعداد قابل توجهی از اتوبوس‌ها …





 کانادا تسلیم آمریکا نشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

کانادا تسلیم آمریکا نشد

تلاش‌های اخیر میان واشینگتن و اوتاوا برای جلوگیری از اعمال یا افزایش تعرفه‌های گمرکی به بن‌بست رسید. با وجود آنکه رئیس‌جمهور ایالات متحده پیش‌تر از نزدیکی دس...

 گزارشی از پخش زنده مسابقات امروز فوتبال
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

گزارشی از پخش زنده مسابقات امروز فوتبال

پخش زنده مسابقات فوتبال در روز یکشنبه ـ اول شهریور ماه ـ در این گزارش ایسنا قابل پیگیری است.

 نایب رئیس مجلس: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

نایب رئیس مجلس: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خیابان‌های ما نباید محل اختلاف‌افکنی باشد و دشمن در تلاش است تا با ایجاد دو قطبی از اجتماعات ما سوءاستفاده کند.

 نماینده مجلس: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون طرح یا لایحه رسمی درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان به مجلس یا این کمیسیون ارجاع نشده است، گفت: منع قانونی برای موتورسیکلت‌سواری زنان وجود ندارد و اگر موانع فقهی هم رفع شده است، دولت می‌تواند با تصویب یک آیین‌نامه یا مصوبه در هیأت وزیران، مسیر آموزش و صدور گواهینامه برای بانوان را فراهم کند.

 ایران برای توسعه روابط با اعضای بریکس تمام‌قد ایستاده است
۵۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایران برای توسعه روابط با اعضای بریکس تمام‌قد ایستاده است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در گفت‌وگو با رسانه Times of India، با تاکید بر اهمیت راهبردی بریکس در سیاست خارجی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران گفت: ما اصرار داریم بریکس به یک سازمان فعال تبدیل شود و جمهوری اسلامی ایران با تمام ظرفیت در این مجموعه حاضر خواهد شد.

 فروش خودروهای وارداتی آغاز شد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فروش خودروهای وارداتی آغاز شد

دور جدید عرضه خودروهای وارداتی از امروز -یکشنبه یک شهریور ۱۴۰۵- آغاز می‌شود.