قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

رشد 30 درصدی مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی - تسنیم

سرپرست سازمان تامین اجتماعی از رشد 30 درصدی میزان مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی در مدت اخیر خبر داد.
 رشد 30 درصدی مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، غلامحسین محمدی، سرپرست سازمان تأمین‌اجتماعی در مراسم گرامیداشت روز پزشک و داروساز، تأمین معیشت و درمان جامعه بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش این سازمان را اولویت اصلی تأمین‌اجتماعی عنوان کرد.

وی در این مراسم که با حضور تعدادی از اعضای هیأت‌مدیره، جمعی از معاونان و مدیران سازمان و جمعی از پزشکان و داروسازان شاغل در سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی، روز پزشک و داروساز را به جامعه پزشکی کشور و همکاران کادر درمان سازمان تأمین‌اجتماعی تبریک گفت و اظهار کرد: جامعه پزشکی همواره تلاش و تعهد خود را در قبال مردم نشان داده است. ماندگاری خدمات پزشکان و آثار آن موجب شده است که جامعه، این قشر را در صدر گروه‌های مورد اعتماد عمومی قرار دهد. پزشکان، سرمایه نمایان خود را در قالب دانش پزشکی و سرمایه اجتماعی خود را در چارچوب اعتماد مردم به ثبت رسانده‌اند و این موضوع را باید یکی از نقاط قوت و عوامل مؤثر در ارتقای حکمرانی دانست.

سرپرست سازمان تأمین‌اجتماعی در ادامه این مراسم با اشاره به اهمیت حمایت‌های اجتماعی از اقشار مختلف جامعه، گفت: حمایت‌های اجتماعی برای بخش‌هایی از جامعه، به‌ویژه بیمه‌شدگان و بازنشستگان، ضرورتی اساسی است و جامعه پزشکی در این زمینه می‌تواند نقش مؤثری ایفا کند.

وی افزود: پزشکان در شرایط کنونی می‌توانند بسیار تأثیرگذار باشند و در حوزه سلامت، امانت‌داری و مسئولیت اجتماعی خود را به بهترین شکل ایفا کنند.

محمدی همچنین تصریح کرد: جامعه پزشکی از خصایص ارزشمند و پربرکتی برخوردار است و امیدواریم در شرایط خاص کشور، همواره از ظرفیت‌های این قشر بهره‌مند شویم.

وی گفت: اگر بتوانیم در حوزه‌های مختلف، از جمله درمان و پزشکی، سیستم‌های پیشرفته و کارآمدی داشته باشیم، بخش عمده‌ای از ایران قوی مورد نظر رهبر شهید انقلاب اسلامی محقق خواهد شد.

سرپرست سازمان تأمین‌اجتماعی اضافه کرد: می‌توانیم با استفاده از سرمایه‌های علمی و دانشی و همچنین سرمایه اجتماعی پزشکان، زمینه‌ساز اتفاقات مثبت و مؤثری در کشور باشیم.

محمدی با اشاره به ظرفیت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در حوزه درمان گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی با …



 کشف یک تن برنج قاچاق در مراغه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف یک تن برنج قاچاق در مراغه

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از کشف یک تن برنج خارجی قاچاق به ارزش ۴ میلیارد ریال خبر داد.

 جای پارک در خیابان فروشی نیست
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جای پارک در خیابان فروشی نیست

در خبرها آمده که قرار است با متخلفان فروش جای پارک در خیابان‌ها برخورد و با معرفی آنها به دادسرا، جلوی این تخلف گرفته شود. برخورد هم از قلب تهران یعنی منطقه ۱۲ شروع شده است. محسن رضایی، معاون حمل و نقل ترافیک منطقه ۱۲ در برنامه پارک‌وی همشهری درباره این موضوع بیشتر توضیح می‌دهد.

 شهرداری تهران برنده جایزه یاور فتح در جشنواره شهید رجایی
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شهرداری تهران برنده جایزه یاور فتح در جشنواره شهید رجایی

جایزه «یاور فتح» در بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی با هدف پاسداشت فرهنگ ایثار و خدمت به شهرداری تهران اعطا شد.

 فیلم لحظه شلیک پلیس به پای گنده لات های شهرری / فقط تتوها و خالکوبی های وحشت بدنشان را ببینید
۱۲ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم لحظه شلیک پلیس به پای گنده لات های شهرری / فقط تتوها و خالکوبی های وحشت بدنشان را ببینید

حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان ری از برخورد قاطع پلیس با اراذل و اوباش و برقراری امنیت در محله ۱۳ آبان این شهرستان خبر داد.

 خروج شترهای آزاد از زیستگاه یوز؛ اولویت تازه پروژه حفاظت از یوزپلنگ ایرانی
۱۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

خروج شترهای آزاد از زیستگاه یوز؛ اولویت تازه پروژه حفاظت از یوزپلنگ ایرانی

مدیر پروژه حفاظت از یوزپلنگ آسیایی با تأکید بر ضرورت کاهش فشارهای انسانی و دامداری بر زیستگاه یوز، خروج شترهای آزاد، توسعه قرق‌های مشارکتی، تقویت پایش و حفاظت از کریدورهای عبوری را از مهم‌ترین اولویت‌های برنامه حفاظت از این گونه در معرض انقراض اعلام کرد.

 مطالبات محقق‌نشده جامعه پزشکی را سر بیماران سرشکن نکنیم | فرسودگی شغلی پزشکان جدی است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مطالبات محقق‌نشده جامعه پزشکی را سر بیماران سرشکن نکنیم | فرسودگی شغلی پزشکان جدی است

همزمان با روز داروساز، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر جایگاه علمی و اخلاقی جامعه پزشکی و داروسازی، خواستار تکریم بیشتر این جامعه شد و گفت: مشکلات و مطالبات محقق‌نشده نظام پزشکی نباید به بیماران منتقل و از آنها مطالبه شود.



زخم نفت‌ بر تن جنگل‌های حرا در سواحل جنوبی قشم
روزنامه هفت صبح

زخم نفت‌ بر تن جنگل‌های حرا در سواحل جنوبی قشم

مسئولان منابع طبیعی می‌گویند که آسیب‌های وارده به تاج درختان گسترده نبوده است
روزنامه هفت صبح

شلیک خونین به زن و بچه در برج لوکس مسکونی

۴۲ هزار میلیارد تومان برای قانونی که جمعیت را جوان نکرد/ قانون جوانی جمعیت چه دستاوردی داشت؟
سایت عصرایران

۴۲ هزار میلیارد تومان برای قانونی که جمعیت را جوان نکرد/ قانون جوانی جمعیت چه دستاوردی داشت؟

در سال گذشته به ازای هر مرگ، نزدیک به ۲ تولد ثبت شده است؛ این یعنی نسبت تولد به مرگ به حدود ۱.۷ رسیده که پایین‌ترین میزان در ۷۰ سال گذشته است. هرچند این آمار...
سنگ قبر، آخرین کالای قابل‌سرقت؛ روایت یک بازار عجیب در بهشت‌زهرا
سایت تابناک

سنگ قبر، آخرین کالای قابل‌سرقت؛ روایت یک بازار عجیب در بهشت‌زهرا

گاهی در سکوت اتفاقات اساسی‌تری می‌افتد. مثل شب های تهران که گویا شبها و نیمه شب های شهری دیگر هستند با اتفاقات دیگر.
ثبت نام یا پرداخت اجباری؛ خانواده‌ها میان قانون و واقعیت مدارس
خبرگزاری مهر

ثبت نام یا پرداخت اجباری؛ خانواده‌ها میان قانون و واقعیت مدارس

بجنورد- در حالی آموزش‌وپرورش دریافت وجه اجباری هنگام ثبت‌نام مدارس دولتی را ممنوع اعلام کرده، برخی خانواده‌ها از درخواست مبالغ میلیونی روایت می‌کنند؛ موضوعی که نیازمند بررسی و نظارت جدی است.
سایت دیدبان ایران

دریاچه ارومیه آب دارد، اما خبر خوبی نیست/ عدد نگران‌کننده‌ای که همه چیز را تغییر می‌دهد