
استانها
مهدی محمدی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بهار اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم این اداره در راستای تأمین زمین برای جوانان، زوجهای جوان و افراد کمبضاعت فاقد مسکن، تحویل و تحول اراضی ملی واقع در محدوده طرح هادی مصوب روستاها و حریم شهرهاست.
وی افزود: اراضی ملی واقع در محدوده طرح هادی روستاها، پس از معرفی بنیاد مسکن و طی تشریفات اداری، در صورتی که فاقد هرگونه محدودیت و ممنوعیت قانونی برای واگذاری باشند، در اختیار بنیاد مسکن قرار میگیرند تا برای ساخت مسکن روستایی و تأمین زمین متقاضیان واجد شرایط مورد استفاده قرار گیرند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار بیان کرد: تاکنون نزدیک به 59 هکتار از اراضی ملی واقع در محدوده طرح هادی مصوب 13 روستای شهرستان بهار، پس از بررسیهای لازم، به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تحویل و تحول شده است.
محمدی ادامه داد: همچنین پس از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن در سال 1400، اداره منابع طبیعی مکلف شد اراضی ملی واقع در حریم شهرها را، در صورت نداشتن محدودیت قانونی، در راستای تأمین زمین مورد نیاز بخش مسکن به اداره راه و شهرسازی واگذار کند.
وی گفت: در …












