قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

تردد ناوگان تجاری در مرز ریمدان بیش از 2 برابر شد - تسنیم

معاون استاندار از افزایش 2 برابری تردد ناوگان تجاری در مرز ریمدان پس از شبانه‌روزی شدن فعالیت این مرز خبر داد.
 تردد ناوگان تجاری در مرز ریمدان بیش از 2 برابر شد - تسنیم

استانها

مجیب حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان  از افزایش بیش از 2 برابری تردد ناوگان تجاری در مرز ریمدان پس از شبانه‌روزی شدن فعالیت این مرز خبر داد و گفت: میانگین تردد روزانه ناوگان تجاری در ریمدان از حدود 350 دستگاه به 780 دستگاه رسیده و هدف‌گذاری استان، افزایش این ظرفیت به یک‌هزار دستگاه در روز است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: توسعه تجارت با پاکستان و رفع موانع مرزی از محورهای مهم مذاکرات و توافقات سفر اخیر وزیر کشور و استاندار سیستان و بلوچستان به پاکستان بود و مسائل مرتبط با مرزهای استان نیز در همین چارچوب پیگیری شد.

وی افزود: سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به پاکستان نیز در ادامه همین روند و با تمرکز بر توسعه روابط اقتصادی و تجاری دو کشور انجام شد و یکی از نتایج پیگیری‌های صورت‌گرفته، 24 ساعته شدن فعالیت مرز ریمدان با هماهنگی و همراهی طرف پاکستانی بود.

تردد در ریمدان بیش از 2 برابر شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شبانه‌روزی شدن مرز ریمدان هدف نهایی استان نیست، تصریح کرد: افزایش ساعات فعالیت مرز باید به افزایش ظرفیت واقعی تجارت و تسهیل مبادلات میان ایران و پاکستان منجر شود.

حسنی ادامه داد: پیش از اجرای فعالیت 24 ساعته، میانگین تردد روزانه ناوگان تجاری در مرز ریمدان حدود 350 دستگاه بود که این رقم اکنون به حدود 780 دستگاه در روز رسیده است؛ به این ترتیب، تردد ناوگان تجاری در این مرز بیش از دو برابر افزایش یافته است.

وی گفت: استان برای افزایش این ظرفیت تا یک‌هزار دستگاه ناوگان تجاری در روز برنامه و پیگیری مشخص دارد، اما هدف تنها افزایش تعداد ترددها نیست و باید این افزایش در قالب تجارت واقعی، کاهش زمان توقف کامیون‌ها و رشد حجم مبادلات دو کشور خود را نشان دهد.

زیرساخت‌های ریمدان برای افزایش تجارت تقویت می‌شود

معاون استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه افزایش ساعات فعالیت مرز به‌تنهایی برای تحقق اهداف تجاری کافی نیست، اظهار کرد: مجموعه‌ای از اقدامات زیرساختی و مدیریتی برای افزایش ظرفیت ریمدان در حال اجراست.

وی افزود: استانداری در همین راستا ساختمان و ظرفیت‌های مورد …





 فیلم/ نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی جدید
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی جدید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه سفر کاری خود به استان سمنان با اشاره به برگزاری آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با حضور بیش از یک میلیون داوطلب اظهار کرد: به دلیل شرایط جنگی کشور، برگزاری آزمون سراسری با تأخیر مواجه شد و نتایج آن نیز در نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد؛ از این رو، آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه‌ها از مهرماه امکان‌پذیر نخواهد بود. حسین سیمایی تأکید کرد: کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

 کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کشف یک کاربرد عجیب برای زنجبیل ؛‌ این دیگر فقط یک ادویه نیست

همه ما زنجبیل را به عنوان یک طعم‌دهنده تند یا دمنوشی آرام‌بخش می‌شناسیم، اما دانشمندان به تازگی کاربردی به‌شدت عجیب و حیاتی برای آن کشف کرده‌اند.

 ابراهیم‌پور، عضو هیات‌رئیسه مجلس: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند/ کلیت مجلس در حال تعامل با دولت است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

ابراهیم‌پور، عضو هیات‌رئیسه مجلس: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند/ کلیت مجلس در حال تعامل با دولت است

عضو هیات‌رئیسه مجلس گفت: کسانی که مدعی اند چیزی به رهبری تحمیل شده، یا با ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی ناآشنا هستند یا به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند. بنابراین، ما عملکرد دولت در سیاست خارجی و اقدام به انجام مذاکره با عمان و امضای تفاهم پاکستان را برگرفته از اذن رهبری می‌دانیم.

 ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها شبانه با خاموش کردن ردیاب‌ها با اسکورت از تنگه هرمز عبور می‌کنند
۵۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها شبانه با خاموش کردن ردیاب‌ها با اسکورت از تنگه هرمز عبور می‌کنند

با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات، نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند. بر اساس ارزیابی وزارت انرژی آمریکا، عبور نفت از تنگه هرمز به‌طور متوسط روزانه ۸ تا ۹ میلیون بشکه بوده است.

 فرار از خبرنگاران؛ ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال «پاسخگو» نیست +ویدیو
۲۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

فرار از خبرنگاران؛ ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال «پاسخگو» نیست +ویدیو

هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال مانند هفته‌های گذشته صحبتی درباره ماجرای جنجالی حضور گل‌گهر در لیگ قهرمانان آسیا ۲ به جای چادرملو اردکان نکرد و بدون این...

 رضایت‌نامه طارمی با ۴۰۰ هزار دلار صادر شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رضایت‌نامه طارمی با ۴۰۰ هزار دلار صادر شد

باشگاه الوصل امارات از جذب مهدی طارمی خبر داد؛ مهاجم تیم ملی ایران پس از جدایی از المپیاکوس یونان، فصل جدید را در لیگ امارات دنبال خواهد کرد.