قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

بازی سعید آقاخانی در سریالی درباره جنگ رمضان - تسنیم

سعید آقاخانی، نادر فلاح و شهرام قائدی در فصل دوم «سرو، سپید، سرخ» روایت‌هایی تازه و انسانی از جنگ رمضان دارند.
 بازی سعید آقاخانی در سریالی درباره جنگ رمضان - تسنیم
فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فصل دوم مجموعه نمایشی «سرو، سپید، سرخ» با ساختاری اپیزودیک، این بار سراغ روایت‌هایی انسانی و کمتر دیده‌شده از جنگ رمضان رفته است؛ مجموعه‌ای که در آن گروهی از کارگردانان و بازیگران شناخته‌شده، هر کدام بخشی از این مقطع را از زاویه‌ای متفاوت روایت کرده‌اند.

در تصویری که از این مجموعه منتشر شده، چهره‌هایی چون سعید آقاخانی، نادر فلاح، شهرام قائدی، مهدی زمین پرداز، سجاد بابایی و جمعی دیگر از بازیگران دیده می‌شوند که در اپیزودهای مختلف «سرو، سپید، سرخ» مقابل دوربین رفته‌اند. حضور این بازیگران در کنار روایت‌های مستقل و متفاوت، از مجموعه‌ای خبر می‌دهد که تلاش کرده جنگ را نه فقط از منظر میدان نبرد، بلکه از زاویه زندگی و تجربه آدم‌های درگیر آن روایت کند.

فصل دوم «سرو، سپید، سرخ» به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه، محمدجواد موحد و آرش زینال‌خیری تولید شده و ساختاری اپیزودیک دارد؛ به این معنا که هر داستان، جهان و شخصیت‌های خود را دارد و در مجموع تصویری چندوجهی از روزهای جنگ رمضان ارائه می‌کند. افشار:برای فصل جدید «گاندو» آماده‌ام/بلاتکلیفی سریال «حضرت معصومه (س)»

در این فصل، حسین مهکام، دانش اقباشاوی، مریم اسمی‌خانی، امیر داسارگر، علیرضا صمدی، محسن بهاری، سیدمحمدرضا خردمندان، امیر ابیلی، علی طاهرفر و حمزه علیرضایی به عنوان کارگردان حضور دارند و هر کدام با زبان و نگاه خود، یکی از داستان‌های این مجموعه را به تصویر کشیده‌اند.

این تنوع در گروه کارگردانی می‌تواند یکی از ویژگی‌های قابل توجه فصل دوم باشد؛ چراکه قرار نیست مخاطب با یک روایت یکدست و تکرارشونده از جنگ مواجه شود، بلکه هر اپیزود می‌تواند تجربه‌ای متفاوت از آدم‌ها، موقعیت‌ها و اتفاقات آن روزها پیش روی او بگذارد.

«سرو، سپید، سرخ» محصول مشترک سازمان هنری رسانه‌ای اوج، سیمافیلم و مؤسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی است و فصل دوم آن از یکشنبه 25 مرداد، در روزهای فرد و ساعت 22 روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

حالا باید دید این مجموعه با تکیه بر داستان‌های مستقل، ترکیب متنوع کارگردانان و حضور بازیگران شناخته‌شده، تا چه اندازه می‌تواند روایت‌هایی تازه از جنگ رمضان را به مخاطب تلویزیون معرفی کند.

انتهای پیام/  



 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

 «غذای نیمروز» با دریافت پروانه نمایش در فهرست آثار متقاضی اکران قرار گرفت.

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.

 آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

مراسم رونمایی و اکران فیلم سینمایی «سگمار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جواد مزدآبادی برگزار شد. جواد مزدآبادی کارگردان فیلم گفت: ما در این فیلم سعی کردیم یک کار متفاوت بسازیم؛ یعنی یک قصه که تا حدودی متفاوت از جریان عادی سینمای ایران باشد، در یک لوکیشن خاص، با یک کانسپت خاص و در نهایت یک کار متفاوت. خوشبختانه پخش جهانی این فیلم هم شروع شده و در سراسر دنیا به جشنواره‌های مختلف ارسال شده است. حتی این فیلم اکنون به بخش مسابقه جشنواره ریورس نیجریه راه پیدا کرده و چند روز دیگر رقابت جهانی آن با فیلم‌های رقیبش آغاز می‌شود.

 رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

فیلم اکران‌نشده «استقامت» با بازی نیکلاس کیج، پس از آنکه یک نسخه از آن از دفتر نتفلیکس در هالیوود به سرقت رفت، باعث نگرانی فیلمسازان در این شهر شده است.

 تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

آرمان امروز : این ایده که ویلیام شکسپیر در واقع نمایشنامه‌های خودش را ننوشته، باعث ایجاد سوء برداشت‌ها و توهمات زیادی شده است! اما آیا جایگزینی برای او وجود دارد؟ ویتنی گریسما مورخ فرهنگ عامه و کارشناس رسانه‌های جمعی در مطلبی که در سایت ادبی کالکتر (Collector) منتشر شده است، می‌گوید: این ایده [ ]

 اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هنرمندان، مدیران انجمن‌ها، اصناف، مؤسسات و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان کرمانشاه، بر تقویت ظرفیت‌های هنری کشور، تسهیل فعالیت هنرمندان، توسعه زیرساخت‌ها و توجه جدی‌تر به اقتصاد هنر تأکید کرد.