قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

آزادی 21 زندانی جرائم غیرعمد به مناسبت روز خبرنگار در اردبیل - تسنیم

در گرامیداشت هفتهٔ خبرنگار، 21 زندانی جرائم غیرعمد و مالی، به همت ستاد دیهٔ استان اردبیل، از زندان آزاد شدند.
 آزادی 21 زندانی جرائم غیرعمد به مناسبت روز خبرنگار در اردبیل - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، کریم‌الله محبوبی، مدیر نمایندگی ستاد دیهٔ استان اردبیل، در مراسم آزادی این زندانیان، در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: ستاد دیهٔ استان اردبیل به رغم شرایط سخت جنگی در سال گذشته، موفق شد تا 450 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی را از زندان‌های استان آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگرداند. 

وی کل محکومیت این زندانیان را بالغ بر 2 هزار و 139 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: 35میلیارد و 600 میلیون تومان از این مبلغ، با کمک خیرین تأمین شده که دو درصد مبلغ مورد نظر را تشکیل می‌دهد. 98 درصد این مبالغ از محل گذشت شاکیان، آوردهٔ خانواده‌ها، پرداخت تسهیلات بانکی و همراهی ستاد دیهٔ استان بوده که زمینه‌ساز آزادی این تعداد زندانی شده است. 

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اردبیل تصریح کرد: 790میلیارد تومان از این مبلغ، گذشت شاکیان؛ 1هزار و 200میلیارد تومان، همراهی دستگاه قضایی در اقساط‌بندی مبلغ جریمه؛ 33 میلیارد تومان، آوردهٔ مددجویان و 21 میلیارد تومان نیز تسهیلات بانکی پرداخت شده است. 

وی گفت: امسال نیز تاکنون، 161 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از زندان‌های استان آزاد شدند و این روند همچنان ادامه دارد. در گرامیداشت هفتهٔ خبرنگار، 21 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از زندان‌های استان آزاد شده و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند. 

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان اردبیل ضرورت اصلاح قانون مهریه در مجلس و پیشگیری از اقدامات قانونی را یادآور شد و تصریح کرد: اصلاح قوانین، قطعاً به نفع جامعه و کاهش ورودی زندانیان خواهد بود. با اصلاح قانون و الزامی شدن پوشش بیمه‌ای شخص ثالث، از ورود زندانیان تصادفات جلوگیری شده و این رقم به حداقل رسیده است. 

محبوبی از همراهی اهالی استان در کمک به ستاد دیه قدردانی کرد و ادامه داد:87 خانواده در سال گذشته، احسانات اموات خود را به ستاد دیه دادند که در این زمینه، امیدواریم فرهنگ‌سازی بیش از گذشته با کمک رسانه‌ها انجام شود. با کاهش اختلافات خانوادگی و اطلاع‌رسانی در باب پیشگیری از جرائم غیرعمد، امیدواریم ورودی زندانیان به زندان‌های استان نیز در این حوزه کاهش پیدا کند.

انتهای پیام/133 …



 آزادگان، سربازان آزموده انقلاب و فرزندان ایثارگر ملت هستند - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آزادگان، سربازان آزموده انقلاب و فرزندان ایثارگر ملت هستند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر محمد حیدری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر صبح امروز در مراسم تجلیل و تکریم آزادگان سرافراز استان بوشهر که با حضور جمعی از مسئولان، آزادگان و خانواده‌های معظم ایثارگران در سالن شهدای هسته‌ای مدرسه نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد، با گرامیداشت 26 مرداد، سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، اظهار داشت: آزادگان با صبر، استقامت، ایثار و مقاومت، یکی از درخشان‌ترین جلوه‌های فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: آزادگان دوران دفاع مقدس، سال‌های طولانی اسارت را در شرایط دشوار پشت سر گذاشتند و برخی از آنان 7، 8 و حتی 9 سال در اسارت بودند، اما با پایان جنگ تحمیلی و اجرای مفاد قطعنامه، سرافرازانه به میهن اسلامی بازگشتند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره آزادگان تصریح کرد: آزادگان گوهرهای بازیافته از ذخیره ایمان در جمهوری اسلامی و فرزندان آزموده ملت هستند؛ انسان‌هایی که سال‌های اسارت را به آزمون‌های بزرگ الهی و تاریخی تبدیل کردند.

حیدری ادامه داد: بسیاری از سختی‌ها و رشادت‌های آزادگان در دوران اسارت، در برابر دوربین‌ها ثبت و ضبط نشد و تنها خود آزادگان از ابعاد آن رنج‌ها و مقاومت‌ها آگاهی دارند. از این رو، تکریم و تجلیل از آنان وظیفه‌ای مهم در مسیر حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی با تأکید بر جایگاه آزادگان در نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: آزادگان سربازان انقلاب و از شایسته‌ترین افراد برای دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی هستند و صبر و مقاومت آنان باید برای نسل‌های آینده تبیین شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از مأموریت‌های اصلی این نهاد دانست و بیان کرد: فرامین امامین انقلاب، اسناد بالادستی و اساسنامه بنیاد شهید بر خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید دارند.

حیدری افزود: برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان، یکی از راه‌های تبیین اهداف، آرمان‌ها و مجاهدت‌های این قشر ارزشمند است و باید تلاش کنیم نسل جوان با ابعاد مختلف مقاومت آزادگان و خانواده‌های آنان آشنا شود.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.