قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ثبت رکورد تعویض و نصب ترانسفورماتور 220 تنی در 7 روز - تسنیم

شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران موفق به ثبت رکورد تعویض و نصب ترانسفورماتور 220 تنی در 7 روز شد.
 ثبت رکورد تعویض و نصب ترانسفورماتور 220 تنی در 7 روز - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدباقر لطفی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران، از ثبت یک رکورد ملی در تعویض و نصب ترانسفورماتور 220 تنی یکی از واحدهای گازی نیروگاه دماوند خبر داد و گفت: این عملیات فوق‌تخصصی که پیش‌تر در 14 روز انجام می‌شد، با تلاش شبانه‌روزی 26 متخصص در دو شیفت و صرف نزدیک به 2900 نفرساعت کار، در مدت 7 روز به پایان رسید.

لطفی با اشاره به اهمیت این دستاورد ملی اظهار داشت: حضور برجسته در بازار صنعت نیروگاهی و ارائه خدمات فوق‌تخصصی در عرصه تعمیرات اساسی، بهسازی و ساخت تجهیزات حساس، حیاتی‌ترین رسالت ماست. این تکلیف راهبردی، امروز با تکیه بر تخصص بی‌بدیل کارکنان و اتکا به باور و اعتماد جامعه نیروگاهی، با شدتی مضاعف در حال پیشروی است.

وی در تشریح این عملیات ممتاز افزود: به محض دریافت تماس اضطراری از نیروگاه دماوند مبنی بر خروج ترانسفورماتور یکی از واحدهای گازی از مدار، تیم واکنش سریع ما بدون لحظه‌ای درنگ وارد میدان شد. در یک نبرد واقعی با زمان، دو گروه عملیاتی متشکل از 26 متخصص، در قالب دو شیفت شبانه‌روزی و با صرف نزدیک به 2900 نفرساعت کار سخت و تخصصی، عملیات جایگزینی و نصب این غول الکتریکی 220 تنی را تنها در 7 روز به پایان رساندند.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران تأکید کرد که این موفقیت، نتیجه مستقیم تکیه بر «سرمایه انسانی» است. وی افزود: سرمایه اصلی ما، انسان‌های متخصص، غیور و پرصلابت است که در سخت‌ترین شرایط، تخصص خود را با غیرت ملی گره می‌زنند. این تلاشی بود که در زیر تیغ گرمای مردادماه، با اراده‌ای پولادین به ثمر رسید.

لطفی با اشاره به بازگشت 239 مگاوات برق به شبکه سراسری از محل یک واحد گازی و نیمی از قدرت واحد بخار مکمل، خاطرنشان کرد: هدف ما همواره سرعت و کیفیت در رفع چالش‌هاست و ثبت رکورد، پیامد طبیعی این تلاش‌هاست. نکته حائز اهمیت این است که رکورد قبلی این پروژه 14 روز بود که امروز توسط همین همکاران پرتلاش و با دانش مضاعف، به 7 روز کاهش یافت؛ یعنی نصف شدن زمان عملیات در سطح ملی.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به اعتماد، همراهی توأم با حمایت مدیریت ارشد و معاونت راهبری تولید صنعت بالادستی برق حرارتی و همدلی و هم‌افزایی مجموعه مدیریتی و مهندسی نیروگاه دماوند اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی باور و اعتماد با مشارکت همدلانه تلاقی پیدا کند، نتایج بسیار مؤثری دارد که این یک توفیق ملی و پایداری برق در بزرگترین مجموعه نیروگاهی کشور یکی از همین نتایج است.

انتهای پیام/  





 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
۱۵ ساعت قبل / سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.

 قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: کوییک S با نرخ ۱ میلیارد و ۱۹۴ میلیون تومان و دنا پلاس اتوماتیک با نرخ ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان عرضه شد.

 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.

 وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.

 قیمت تتر امروز
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.05 درصدی، به 189,398 (یکصد و هشتاد و نه هزار و‌ سیصد و نود و هشت) تومان رسید.