قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

خرید تضمینی 15 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاری - تسنیم

سرپرست شرکت غله چهارمحال و بختیاری از خرید تضمینی 15 هزار تن گندم در استان خبر داد.
 خرید تضمینی 15 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاری - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمدرضا سعیدی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری، امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از آغاز فصل خرید تضمینی گندم، مقدار 15هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

وی با بیان اینکه گندم خریداری شده، ذخیره شده است، عنوان کرد: به زودی روند پرداخت مطالبات آنان آغاز خواهد شد.

سعیدی مطرح کرد: در راستای افزایش ذخیره سازی مطلوب گندم استان با مدیران کل غله استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، فارس و خوزستان، پیرامون دریافت مجوز حمل گندم مرغوب استان‌های معین، دیدار و گفت‌وگو شده است.

وی با بیان اینکه حواله انتقال مقدار 25 هزارتن گندم باکیفیت به استان دریافت شده است، ادامه داد: ارتقاء سطح کیفی آرد استان همواره دغدغه مسئولان ارشد اقتصادی استان بوده و دریافت  گندم مرغوب از استان‌های دیگر حتما در آینده‌ای نزدیک سطح کیفی  آرد و نان استان را بهبود خواهد بخشید.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: به زودی 25 هزارتن گندم توافق شده از طریق شرکت‌های باربری معتبر به چهارمحال وبختیاری حمل خواهد شد که بخشی از آن ذخیره و بخشی به قید فوریت در اختیار کارخانجات آردسازی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/7540  



 پیش‌بینی برداشت ۴.۵ تن برنج در هر هکتار از شالیزار‌های بویراحمد
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پیش‌بینی برداشت ۴.۵ تن برنج در هر هکتار از شالیزار‌های بویراحمد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدخت حبیبی، مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد با اشاره به اهمیت مراقبت از شالیزارها اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب، پیش‌بینی می‌شود میانگین عملکرد برنج در هر هکتار به حداقل ۴.۵ تن برسد.

وی افزود: کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی در مرحله داشت، شالیکاران را درباره مبارزه با آفات و مدیریت بهینه مصرف آب راهنمایی می‌کنند تا عوامل کاهش تولید به حداقل برسد و محصول با کیفیت مطلوب روانه بازار شود.
در ادامه حتما بخوانید تعویض لوله‌های ۲۵ ساله چاه آب پاتاوه برای جبران افت ۱۰ لیتری دبی

مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر مزارع و انتقال یافته‌های نوین تحقیقاتی به بهره‌برداران از برنامه‌های این مدیریت در فصل زراعی جاری است و همکاری کشاورزان می‌تواند به تولید محصول برنج در شهرستان کمک کند.

 



 پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پرداخت 2 همت تسهیلات کشاورزی در هرمزگان - تسنیم

استانها

وهب متقی نیا مدیرعامل بانک کشاورزی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس، با اشاره به سفر کاری خود به همراه وزیر جهاد کشاورزی به استان هرمزگان اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید و فعالان اقتصادی بخش کشاورزی، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای اعطای تسهیلات و پشتیبانی مالی از طرح‌های زیربنایی استان هرمزگان صورت گرفته است.

وی با تشریح بازدیدهای میدانی صورت‌گرفته از پروژه‌های شاخص استان افزود: از نخستین ساعات روز، به همراه وزیر محترم جهاد کشاورزی از پروژه‌های کلیدی استان از جمله اسکله صیادی شهد، سیلوهای ذخیره‌سازی گندم و طرح‌های گردشگری و بوم‌گردی بازدید به عمل آمد تا روند پیشرفت و نیازهای اعتباری این طرح‌ها از نزدیک بررسی شود.

مدیرعامل بانک کشاورزی به آمار عملکرد این بانک در استان اشاره کرد و گفت: بانک کشاورزی در سال گذشته بیش از 8 هزار میلیارد تومان (8 همت) تسهیلات در استان هرمزگان پرداخت کرده است که بیش از 62 درصد از این اعتبارات مستقیماً به حوزه کشاورزی و توسعه تولید اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون نیز بیش از 2 هزار میلیارد تومان (2 همت) تسهیلات جدید به فعالان این بخش پرداخت شده است. این روند حمایتی تا پایان سال در بخش‌های اولویت‌دار نظیر توسعه شیلات، تأمین سرمایه در گردش گلخانه‌ها، زراعت و باغبانی با قدرت ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره وضعیت جبران خسارات وارده به بهره‌برداران و کشاورزان هرمزگانی تأکید کرد: موضوع جبران خسارات از محل تسهیلات مجزا بوده و مستقیماً به فرآیند پرداخت غرامت مربوط می‌شود در حال حاضر کارشناسان در حال ارزیابی و برآورد دقیق خسارت‌های وارده هستند.

متقی نیا در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه صندوق بیمه محصولات کشاورزی با تمام توان پای کار است. همان‌گونه که سال گذشته این صندوق موفق شد بخش عمده و سهم بالایی از غرامت‌های تعیین‌شده را به کشاورزان و آسیب‌دیدگان پرداخت کند، امسال نیز تعهدات مالی پس از نهایی‌شدن برآوردها در کوتاه‌ترین زمان ممکن به ذی‌نفعان پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/864  



 تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از ایستادگی صیادان هرمزگان؛ افزایش تولید آبزیان در جنگ
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از ایستادگی صیادان هرمزگان؛ افزایش تولید آبزیان در جنگ

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، امروز در جریان بازدید از فعالیت‌های بندر صیادی بندرعباس، با قدردانی از همکاری استانداری هرمزگان، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مرتبط، از ایستادگی و تلاش خستگی‌ناپذیر صیادان در تداوم چرخه تولید و تأمین پایدار آبزیان تقدیر کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه صیادان در دشوارترین شرایط نیز فعالیت خود را متوقف نکردند، اظهار داشت: این عزیزان با تلاش تحسین‌برانگیز، روند تخلیه شناورها و انتقال صید را استمرار بخشیدند که این اقدام ارزشمند، زمینه‌ساز تداوم و حتی افزایش تولید در این بخش شد.

نوری قزلجه افزود: تلاش مستمر جامعه صیادی موجب گردید که تولید آبزیان در ماه‌های گذشته نه‌تنها دچار وقفه نشود، بلکه با رشد همراه باشد؛ به‌گونه‌ای که در حوزه تأمین ماهی، نیاز کشور به واردات به شدت محدود شده است.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای جنگ، به‌ویژه شهدای جامعه صیادی، از صیادان خلیج فارس که در کنار حفظ چرخه تولید، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کردند، قدردانی کرد.

وی همچنین با اشاره به بررسی میدانی خسارت‌های واردشده در هرمزگان، گفت: جمع‌بندی‌های اولیه دولت درباره خسارت‌ها، با توجه به آسیب‌های وارده به بخش صیادی، بنادر، قایق‌ها و لنج‌ها بازنگری شده است.

نوری قزلجه تأکید کرد: تدابیر لازم برای جبران خسارت‌های واردشده به صیادان و شناورهای آسیب‌دیده اتخاذ شده و این موضوع در چارچوب تصمیمات دولت پیگیری خواهد شد.



 نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نقش‌آفرینی مثبت فاطمه خمسه برای سفر وزیر جهادکشاورزی به قزوین

به گزارش ایلنا از قزوین، فاطمه خمسه با اعلام این خبر گفت: این سفر برای افتتاح طرح‌های جهاد کشاورزی استان‌های قزوین و هرمزگان صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛ فاطمه خمسه از نیروهای اصلاح‌طلب استان قزوین بود که سابقه ریاست جهاد کشاورزی استان قزوین در دولت دوازدهم را دارد و بعد از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات به سمت مدیر کل هماهنگی امور استان‌های وزارت‌خانه یادشده منصوب شد.

بی‌تردید حضور فاطمه خمسه در تهران و وزارت جهاد کشاورزی نقش اصلی را در سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان قزوین دارد. انتهای پیام/



 امنیت غذایی بخشی از امنیت ملی است/ حمایت تات از تحقیقات کاربردی برای حل مشکلات کشاورزان فسا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

امنیت غذایی بخشی از امنیت ملی است/ حمایت تات از تحقیقات کاربردی برای حل مشکلات کشاورزان فسا

به گزارش ایلنا، غلامرضا گل‌محمدی در نشست با کشاورزان، باغداران و دامداران شهرستان فسا، مسائل و مطالبات فعالان این بخش را از نزدیک شنید و بر پیگیری چالش‌های مطرح‌شده در سطوح استانی و ملی تأکید کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی امنیت غذایی را یکی از پایه‌های امنیت ملی دانست و گفت: پایداری تأمین مواد غذایی کشور در شرایط دشوار و جنگ‌های اخیر، حاصل برنامه‌ریزی، انسجام مدیریتی و تلاش تولیدکنندگان بخش کشاورزی بوده است؛ تولیدکنندگانی که باید مسائل و مشکلات آنان با جدیت دنبال شود.

گل‌محمدی با اشاره به موضوعاتی همچون کمبود سوخت، افزایش هزینه تجهیزات آبیاری و کود و مشکلات مربوط به صدور مجوزها افزود: این موارد در جلسات پیش‌رو در سطح استان و کشور پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان تات، مسئله‌محوری و حل علمی چالش‌های بخش کشاورزی را از مأموریت‌های اصلی این سازمان برشمرد و تصریح کرد: تات از تحقیقاتی که به حل مشکلات واقعی کشاورزان و بخش تولید منجر شود، حمایت مالی و تخصصی خواهد کرد.

وی با اشاره به ظرفیت پژوهشی استان فارس گفت: از ۳۴ مرکز تحقیقاتی کشور، بزرگ‌ترین مرکز در فارس قرار دارد و این استان همچنین بیشترین تعداد ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات را در اختیار دارد؛ ظرفیتی که باید بیش از گذشته در خدمت حل مسائل بخش کشاورزی قرار گیرد.

گل‌محمدی آب، تغییر اقلیم، هوشمندسازی و هوش مصنوعی را از موضوعات مهم پیش‌روی کشاورزی دانست و بر جهت‌دهی پژوهش‌ها به سمت حل این مسائل تأکید کرد.

وی همچنین بر توسعه آموزش‌های مهارتی در کشاورزی تأکید کرد و گفت: کشاورزی امروز علاوه بر دانش دانشگاهی، به تکنسین‌های متخصص و مهارت‌دیده نیاز دارد؛ ازاین‌رو توسعه هنرستان‌های کشاورزی، همکاری با دانشگاه ملی مهارت و تقویت آموزش‌های تخصصی و کاربردی باید با جدیت دنبال شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اجرای الگوی کشت و حرکت حمایت‌های بخش کشاورزی به سمت هوشمندسازی، از پیگیری برنامه‌های مرتبط با توانمندسازی زنان روستایی و عشایری نیز خبر داد.

گل‌محمدی همچنین در ادامه برنامه‌های سفر خود به شهرستان فسا و بنا به درخواست بهره‌برداران، روستاییان و عشایر منطقه، با حضور میدانی در محل، مسائل و مشکلات مطرح‌شده از سوی آنان را بررسی کرد …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو
سایت رکنا

فیلم لحظه سرقت خونسردانه موتور 800 میلیونی یک جوان مقابل باشگاه/ چهره این دزد را می شناسید + گفتگو

حوادث رکنا: سرقت یک موتورسیکلت مقابل باشگاهی در خیابان جمهوری، روایت عجیبی داشت؛ سارق ابتدا قفل موتور را شکست و دقایقی بعد برای سرقت آن بازگشت. در ادامه، گفت‌وگو با صاحب این موتورسیکلت را می‌خوانید..
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

استرس مزمن؛ قطعه تازه‌ای از پازل آپنه خواب

پژوهشگران در مطالعه‌ای جدید دریافته‌اند که استرس روانی-اجتماعی مزمن و احساس تنهایی ممکن است نه‌تنها پیامد آپنه خواب، بلکه یکی از عوامل مؤثر بر افزایش خطر ابتلا به این اختلال باشند.
 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.