قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲۰ ساعت قبل

حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد - تسنیم

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، حسین الحاج حسن، نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور اعلام کرد که پایداری در این مرحله، مستلزم ترکیبی از مسئولیت سیاسی و ایمان و اعتقاد تزلزل‌ناپذیر است.

دستاورد توافق ننگین دولت لبنان با اشغالگران تشدید جنایات دشمن است

حسین الحاج حسن در جریان یک مراسم یادبود در جنوب لبنان، با انتقاد شدید از موضع خائنانه دولت این کشور در مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی در سایه ریخته شدن خون لبنانی‌ها اظهار داشت که توافق به اصطلاح چارچوب به همراه نتایج واهی که رئیس جمهور از آن صحبت می‌کند، هیچ دستاوردی برای لبنان نداشته است.

وی به عملکرد فریبکارانه صهیونیست‌ها در مسئله عقب نشینی از خاک لبنان اشاره و تاکید کرد که چیزی به نام مناطق آزمایشی وجود ندارد و به مناطقی گفته می‌شود که اساساً تحت اشغال صهیونیست‌ها نبود و بنابراین صحبت درباره آزادسازی آنها بی‌معناست.

این نماینده حزب الله با اشاره به تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست علیه مردم لبنان، آن هم در شرایطی که دولت این کشور همچنان اصرار به مذاکره و توافق با اشغالگران دارد گفت: ما خواستار ارزیابی نتایج واقعی مسیر دستاوردهای خیالی هستیم که دولت لبنان از آن صحبت می‌کند. حزب‌الله: پیام قدرت ایران به همه رسید/مبارزه با صهیونیست‌ها ادامه دارد حزب‌الله: دولت دست خود را از مذاکرات ننگین با صهیونیست‌ها بیرون بکشد

این نماینده پارلمان لبنان همچنین موضع جامعه بین المللی در قبال جنایات اشغالگران را نیز به شدت زیر سوال برده و گفت: جامعه جهانی همچنان به اعمال استانداردهای دوگانه ادامه می‌دهد و هیچ مسئولیتی در قبال غیرنظامیانی که در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها قربانی می‌شوند بر عهده نمی‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه‌های لبنانی هم همسو با دشمن حرکت و روایت صهیونیستی را به جای برجسته کردن درد و رنج قربانیان و خانواده‌های آنها ترویج می‌کنند.

حسین الحاج حسن خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی، طرف متجاوز هستند و سکوت کر کننده کسانی که ادعای حمایت از عربیت و کرامت عربی دارند، اما در برابر مواضع آمریکا علیه عمان و سایر تهدیدات و تحولات منطقه ساکت مانده‌اند، جای سوال دارد.

مقاومت هرگز فلسطین را رها نخواهد کرد

این نماینده فراکسیون مقاومت اظهار داشت که حاکمیت واقعی در مواجهه با دخالت و تجاوز خارجی آزمایش می‌شود. اما در مورد مسئله فلسطین، ما بار دیگر تاکید می‌کنیم که فلسطین محور رویارویی ما با دشمن است و آن را رها نخواهیم کرد.

وی تصریح کرد آرمان فلسطین صرفاً مسئله سرزمین نیست، بلکه تقابل با تهدیدات و پروژه‌های توطئه‌آمیز صهیونیستی در منطقه است. امروز ایران با قدرت در برابر پروژه آمریکایی- صهیونیستی در منطقه ایستاده و در سطح دولت، مردم، حکومت، ارتش و سپاه پاسداران منسجم‌تر از قبل است.

آمریکا از قدرت ایران می‌ترسد

نماینده مذکور حزب الله گفت که جنگ اخیر و عملکرد قدرتمند ایران در هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی در منطقه و همچنین هدف قرار دادن مواضع صهیونیست‌ها در عمق فلسطین اشغالی، قدرت ایران را در پاسخ به هرگونه تجاوزی نشان داد.

الحاج حسن در ادامه صحبت‌های خود به اهمیت تنگه هرمز و تاثیر آن بر اقتصاد جهانی و بازارهای نفت پرداخته و گفت: هرگونه رویارویی گسترده با ایران، پیامدهای منطقه‌ای و بین‌المللی گسترده‌ای خواهد داشت. اینکه آمریکا جرات حمله گسترده علیه ایران را ندارد، به عوامل متعددی از جمله ترس از قدرت ایران در هدف قرار زیرساخت‌ها و منافع آمریکا در منطقه برمی‌گردد.

این نماینده لبنانی در ادامه به وضعیت داخلی این کشور اشاره و تاکید کرد که دولت باید مسئولیت ملی در قبال آوارگان و بازسازی کشور داشته باشد. حزب الله همچنان به مسئولیت خود در این زمینه پایبند است و آن را رها نخواهد کرد و با وجود همه چالش‌ها از مسئولیت‌های خود در قبال آسیب دیدگان دست نخواهد کشید.

مقاومت با حمایت ایران قاطعانه ایستاده است

وی در پاسخ به سوال کراری در رسانه‌ها مبنی بر اینکه مقاومت در مواجهه با تجاوز مداوم صهیونیستی چه خواهد کرد؟ گفت معادله روشن است: مقاومت ثابت قدم، مقاوم، تزلزل‌ناپذیر و مصمم است و متحدی قوی، ثابت قدم و مصمم دارد، یعنی جمهوری اسلامی ایران.

الحاج حسن در پایان اظهار داشت: مرحله کنونی، با همه سختی‌ها و چالش‌هایش، نیازمند توکل به خدا، ثبات در ایمان و اعتماد به توانایی‌ها و پتانسیل‌های ماست. اراده مقاومت هرگز شکسته نخواهد شد و هر اندازه نیاز باشد فداکاری می‌کند اما در مقابله با چالش‌ها ثابت قدم خواهد ماند.

انتهای پیام/  



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید در سفارت ایران در بیروت - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به مناسبت فرارسیدن چهلمین روز از تدفین پیکر رهبر امت اسلامی و مستضعفان جهان، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی الحسینی خامنه‌ای (رض)، سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت مجلس ترحیمی برگزار کرد.

این مراسم با حضور محمد رضا رئوف شیبانی، سفیر کشورمان در لبنان و کارکنان سفارت برگزار شد.

بسیاری از چهره های سیاسی، فرهنگی و نظامی لبنانی در این مراسم حاضر بودند.

از جمله مهمانان این مراسم می توان به ایوب حمید در رأس یک هیئت عالی رتبه از جنبش «امل»،نمایندگان پارلمان لبنان از جمله امین شری، ابراهیم الموسوی، حسن عزالدین، علی عمار، حسین جشی؛ شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان، شیخ علی قندور رئیس مجلس اسلامی علوی که شیخ احمد عاصی نمایندگی او را بر عهده داشت و شیخ احمد قبلان، مفتی شیعیان جعفری لبنان اشاره کرد.

همچنین برخی از نمایندگان پیشین پارلمان لبنان از جمله عبدالله قصیر، انور جمعه، محمد برجاوی؛ و همچنین حاج محمود قماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی «حزب‌الله»؛ علی حجازی، رئیس حزب «الرایه»، شاکر برجاوی، رئیس «جریان عربی»؛ ربیع بنات، رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، وائل حسنیه، نایب‌رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، رافی مادایان، دبیر «مستقلون من اجل لبنان» در رأس یک هیئت؛ رالف شمالی، رئیس جنبش «حماة الدیار»، شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای «تجمع العلماء المسلمین»، شیخ زهیر جعید، هماهنگ‌کننده عمومی «جبهه العمل الاسلامی»، شیخ عبدالله الجبری، دبیرکل جنبش «الأمة»، دکتر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش «حماس» در لبنان؛ احسان عطایا، نماینده جنبش «جهاد اسلامی» در لبنان که محفوظ منور، مسئول روابط عمومی این جنبش نمایندگی او را بر عهده داشت؛ و همچنین نمایندگانی از جنبش‌ها و شخصیت‌های ملی و اسلامی و گروه‌های فلسطینی، فعالان فرهنگی و اجتماعی و هیئت‌های مردمی از جمله دیگر حاضران در این مراسم یادبود بودند.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان و شیخ احمد قبلان، سخنانی را درباره مقام رهبر شهید (ره)  به‌عنوان رهبری برجسته و پیشگام در جهان اسلام ایراد داشته و تأکید کردند که میراث فکری و جهادی او همچنان مشعلی خواهد بود که نسل‌های زنده را الهام می‌بخشد و راه‌های پیروزی را در برابر چالش‌های بزرگ پیش روی امت اسلامی روشن می‌سازد.

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری حال و هوای دارالذکر در چهلمین روز فراغ/ از شوقِ دیدار تا بغضِ وداع

 

این مجلس ترحیم با مجلس عزای حسینی به پایان رسید.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله؛ واشنگتن به دنبال برجسته‌سازی پیوند این گروه با ایران

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده است که امروز- پنجشنبه- تحریم‌های جدیدی علیه حزب‌الله اعمال می‌کند و این گروه را بار دیگر در چارچوب یکی از اختیارات مرتبط با تروریسم، به‌عنوان «تروریست جهانی به‌طور ویژه تعیین‌شده» معرفی خواهد کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده است حزب‌الله به دلیل آنچه «خدمت به نظام ایران تحت هدایت نیروی قدس سپاه پاسداران» خوانده شده، مشمول این تصمیم شده است.

یک مقام آمریکایی نیز مدعی شده است هدف از این اقدام، ثبت و برجسته‌سازی ادعای واشنگتن درباره فعالیت حزب‌الله در راستای منافع ایران و ارتباط آن با نیروی قدس است.

تحریم حزب‌الله در کنار تشدید فشار بر ایران

مقام آمریکایی تأکید کرده است تحریم‌های جدید حزب‌الله از اقدامات تازه واشنگتن علیه ایران جداست؛ اقداماتی که آمریکا همزمان با تشدید فشار اقتصادی بر تهران در حال آماده‌سازی آنهاست.

آمریکا نخستین بار در سال ۲۰۰۱ حزب‌الله را تحت همین سازوکار تحریم کرد و این گروه را در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی خود نیز قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین ۱۰ فرد را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و آنها را به انتقال و جابه‌جایی پول نقد برای حزب‌الله متهم کرده است.

این اقدامات در حالی انجام می‌شود که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرده است روز دوشنبه آینده درباره بسته تحریمی جدید علیه ایران توضیح خواهد داد؛ بسته‌ای که آن را «شدیدترین تحریم‌ها در تاریخ» توصیف کرده است.

تحریم‌های جدید نشان می‌دهد واشنگتن در کنار فشار مستقیم بر اقتصاد ایران، تلاش می‌کند شبکه مالی و ارتباطات منطقه‌ای تهران را نیز هدف قرار دهد و هزینه حمایت از گروه‌های همسو با ایران را افزایش دهد. انتهای پیام/


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه بار دیگر با تکرار توهمات رئیس دولت تروریستی این کشور مدعی شد که تنگه هرمز در کنترل آمریکا است.

او این ادعا را در حالی مطرح کرده که امارهای تازه انتشاریافته از سوی موسسه کپلر نشان می‌دهند که در 19 روز گذشته بخش اعظم کشتی‌هایی که از تنگه هرمز عبور کرده‌اند مسیر ایران را انتخاب کرده‌اند. تنها 2 درصد کشتی ها از مسیر پیشنهادی آمریکا عبور کرده‌اند.

بسنت در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد که ایالات متحده «سخت‌ترین تحریم‌ها» را علیه ایران اعمال خواهد کرد. او مدعی شد که این تحریم‌ها باعث فروپاشی حکومت ایران خواهند شد. 

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که بسیاری از کارشناسان مسائل تحریمی از جمله مقام‌های سابق دولت ترامپ پیشتر اعتراف کرده‌اند که تمام توان تحریمی خودشان را علیه ایران به کار گرفته‌اند.

دولت دونالد ترامپ در ماه‌های گذشته تلاش کرده با استفاده از بار روانی تحریم‌ها ایران را تحت فشار قرار دهد. ادعای باز بودن تنگه موجب تمسخر ترامپ شده است ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

ادعاهای امروز وزیر خزانه‌داری آمریکا در حالی مطرح شده که دولت دونالد ترامپ در محقق کردن اهدافش در جنگ علیه ایران شکست خورده و به همین دلیل در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره تحت فشار قرار دارد.

انتهای پیام/

   




 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...

 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ

 توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک
۱۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

دنیای اقتصاد: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است.

 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.

 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...