قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

پلمب دو واحد صنفی و کشف داروهای غیرمجاز در فارس - تسنیم

معاون غذا و داروی دانشگاه شیراز از کشف داروهای مخدر و سقط جنین و تعطیلی واحدهای صنفی متخلف خبر داد.
 پلمب دو واحد صنفی و کشف داروهای غیرمجاز در فارس - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با رویکردی جدی در صیانت از سلامت عمومی و حقوق شهروندان، نظارت‌های میدانی و قانونی خود را در دو جبهه «مبارزه با عرضه غیرمجاز دارو» و «پایش دقیق تعرفه‌های درمانی» تشدید کرده است.

گزارش‌های اخیر نشان می‌دهد که اقدامات نظارتی این دانشگاه در ماه‌های اخیر علاوه بر کشف محموله‌های دارویی غیرمجاز در شهرستان‌ها، منجر به بازگرداندن مبالغ کلان اضافه دریافتی به بیماران و برخورد با مراکز متخلف شده است.

کشف و ضبط دارو‌های سقط جنین و مخدر در فارس

در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر عرضه غیرمجاز دارو در یکی از شهرستان‌های استان فارس، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز وارد عمل شد. تیم‌های نظارتی این معاونت با همکاری مقام قضایی و پلیس اماکن، دو واحد صنفی متخلف را بازرسی کردند که منجر به کشف و ضبط مقادیر قابل‌توجهی قرص‌های سقط جنین و دارو‌های مخدر شد.

محمدجواد خشنود، معاون غذا و داروی دانشگاه، ضمن تأکید بر پلمب این دو واحد صنفی و دستگیری دو متهم، تصریح کرد: عرضه دارو خارج از شبکه رسمی و مراکز مجاز، سلامت مردم را به‌طور جدی تهدید می‌کند.

وی افزود: داروخانه‌ها تنها مراکز قانونی توزیع دارو هستند و فروش دارو در مطب‌ها و کلینیک‌ها غیرقانونی است. از شهروندان درخواست داریم هرگونه مورد مشکوک را به سامانه 190 گزارش دهند.

بازگرداندن 5 میلیارد تومان اضافه دریافتی به بیماران

در بخش دیگری از اقدامات نظارتی، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تداوم بازرسی‌ها برای تضمین رعایت تعرفه‌ها و حقوق بیماران خبر داد. امین نیاکان، معاون درمان دانشگاه، اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 3500 بازدید نظارتی از مراکز درمانی سطح استان انجام شده است.

نتیجه این اقدامات، شناسایی و تعطیلی 32 مرکز غیرمجاز و تشکیل 1024 پرونده در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی بوده است.

نیاکان با اشاره به رویکرد حمایتی این معاونت تأکید کرد: با پیگیری‌های مستمر، بالغ بر 5 میلیارد تومان اضافه دریافتی که از بیماران گرفته شده بود، به حساب آنان بازگردانده شد. هدف ما صیانت از حقوق بیماران است و با هیچ تخلفی در حوزه تعرفه‌های مصوب …




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

مشکل اصلی اکنون شخص مدیرعامل نیست؛ مسئله، خلأ تصمیم‌گیری دولت و تداوم بلاتکلیفی در شرکتی است که نمی‌توان اداره آن را در فضای گمانه‌زنی و ابهام پیش برد.

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درم...

 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تهران-ایرنا- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه 29 مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

مرشایمر استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو گفت: ایالات متحده به هیچ‌کدام از اهداف خود دست نیافته است. هیچ‌یک محقق نشده‌اند و هیچ شانسی هم وجود ندارد که هیچ‌کدام از این چهار هدف محقق شوند. تفاهم‌نامه به‌شدت به سود ایرانی‌ها بود. ایالات متحده آن را دوست نداشت، زیرا می‌دانست که در اساس یک سند تسلیم است، اما با این حال آن را امضا کرد؛ چون محاصره جواب نداده بود. آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است. منبع: ایسنا

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.