
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی میرزایی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی در نشست شورای سیاستگذاری جشنواره ملی نوآوری و فناوری امیرکبیر با اشاره به نامگذاری این رویداد به نام امیرکبیر گفت: برگزاری جشنوارهای با عنوان امیرکبیر در استان مرکزی، با توجه به جایگاه تاریخی و ملی این شخصیت برجسته، فرصت ارزشمندی است که باید به فال نیک گرفته شود.
وی افزود: امیرکبیر تنها یک مدیر و سیاستگذار نبود، بلکه با ایجاد زیرساختهایی همچون دارالفنون، مسیر توسعه علمی و پیشرفت کشور را هموار کرد، از همین رو جشنواره امیرکبیر نیز باید بر ایجاد زیرساختهای توسعه فناوری و نوآوری متمرکز باشد و این نگاه باید الگوی برگزاری جشنواره قرار گیرد.
میرزایی با بیان اینکه رویکرد این جشنواره باید از فناوریمحوری به مسئلهمحوری تغییر کند، تصریح کرد: جشنواره امیرکبیر باید تفاوتی جدی با رویدادهای مشابه در کشور داشته باشد و نباید صرفا به محلی برای نمایش دستاوردهای فناورانه تبدیل شود، بلکه لازم است ماموریت اصلی آن حل مسائل و چالشهای واقعی استان باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی بیان کرد: بنابراین …












